عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سر جدتون برید اون خروس قندیتونو که بهش میگید ماشین ( پراید ) بدید 2 پرس کوبیده!!! بزنید تو رگ که هم واسه دنیاتون خوبه هم آخرت !!! تازه دوستاتونم از نگرانی در بیارید !!! هر روز بیشتر به خودم ایمان میارم که چرا سوار ماشینمون نشدم! این سوالم برا اینکه منتقل نشه تالار عکس . . .!!!! :4chsmu1: : به نظرتون اگه این ماشین (بخونید لگن!) air bag داشت سرنشین زنده میموند!!؟ :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اير بگ چيه؟؟ فقط معجزه ميتونست سرنشينو از مرگ نجات بده!!! 6 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اير بگ چيه؟؟ فقط معجزه ميتونست سرنشينو از مرگ نجات بده!!! بابا جدی نگیر! یه سوال پرسیدم (کپی پیست کردم!!!) نره تالار عکس! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: air bag چیه؟؟؟؟ اینارو توام نمیتونستی براشون کاری بکنی.....چه برسه به ایر بگ و کمر بندو این حرفاااا....:banel_smiley_52::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اير بگ چيه؟؟ فقط معجزه ميتونست سرنشينو از مرگ نجات بده!!! اوا چه باحال...منم همینو نبشته بودم!!! 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوب اگر بنز هم باشه با یه تریلی 18 تنی بری روش له میشه دیگه... چه ربطی به ایر بگ داره آخه... حالا دیگه این که هیچی... یه ماشین دهه ی 70... 3 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اینا تصادف کرده بودن یا هرکول به جای آدامس جویده بودشون؟ 3 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوب اگر بنز هم باشه با یه تریلی 18 تنی بری روش له میشه دیگه... چه ربطی به ایر بگ داره آخه... حالا دیگه این که هیچی... یه ماشین دهه ی 70... :ws3: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :ws3: چی بگم والا... خوب مچ میگیری ها... ای نامرد... یکی طلبت... 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ برا تو که خوبه عزرائیل جان....چرا بازار خودتو خراب میکنی؟!:w00: بزار مردم برن ازین پرایدا بگیرن تو هم نونت تو روغن باشه دیگه! چنتا نکته هست دادا...یکی وضعیت جاده هامونه که بیشتر از قیمت پراید حرامه براشون خرج کردن! دومی جیبمونه...مگه شما با یه پراید چیکارا میتونی بکنی که با یه ایکس 3 نمیتونی انجام بدی؟ جفتشونم باید 120 تابرن...بیشتر برن 90تومن جریمه میخورن! نکته ی آخر...این خودروی مورد بحث(پراید) طرحش مال 20 سال پیشه...یعنی این خودرو تو آفریقا هم لگن شناخته میشه...فقط کشور های عدیده ای همچون ونزوئلا بعنوان اشانتیون اینارو ازمون میگیرن... البته فقط پراید نیست که از بدنه ی آلیاژی مقاوم به تنش و فشار و چند لایه و برش دهی دقیق بی بهرست.. ریو و پژو و حتی سمند هم از نعمت اطاق ایمن بی بهرن! علت چیه؟ اصلاح الگوی مصرف... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :ws3: البته زاویه ی برخورد و سرعت برخورد و چگالی حرکتی یا همون وزن طرفین هم تو تصادفات مهمه...من پرایدی رو دیدم که به یکی ازین تریلی ها خورده بود و فقط گلگیر شاگردش له شده بود...ولی تریلی رو چپ کرده بود! لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ برا تو که خوبه عزرائیل جان....چرا بازار خودتو خراب میکنی؟!:w00:بزار مردم برن ازین پرایدا بگیرن تو هم نونت تو روغن باشه دیگه! چنتا نکته هست دادا...یکی وضعیت جاده هامونه که بیشتر از قیمت پراید حرامه براشون خرج کردن! دومی جیبمونه...مگه شما با یه پراید چیکارا میتونی بکنی که با یه ایکس 3 نمیتونی انجام بدی؟ جفتشونم باید 120 تابرن...بیشتر برن 90تومن جریمه میخورن! نکته ی آخر...این خودروی مورد بحث(پراید) طرحش مال 20 سال پیشه...یعنی این خودرو تو آفریقا هم لگن شناخته میشه...فقط کشور های عدیده ای همچون ونزوئلا بعنوان اشانتیون اینارو ازمون میگیرن... البته فقط پراید نیست که از بدنه ی آلیاژی مقاوم به تنش و فشار و چند لایه و برش دهی دقیق بی بهرست.. ریو و پژو و حتی سمند هم از نعمت اطاق ایمن بی بهرن! علت چیه؟ اصلاح الگوی مصرف... کاملا درست میگی! ولی من از این ماشین بدم میاد!:w00::w00::w00: البته زاویه ی برخورد و سرعت برخورد و چگالی حرکتی یا همون وزن طرفین هم تو تصادفات مهمه...من پرایدی رو دیدم که به یکی ازین تریلی ها خورده بود و فقط گلگیر شاگردش له شده بود...ولی تریلی رو چپ کرده بود! بازم کاملا درست میگی! ولی میخواستم حال پارتنرمو بگیرم! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ کاملا درست میگی! ولی من از این ماشین بدم میاد!:w00::w00::w00: بازم کاملا درست میگی! ولی میخواستم حال پارتنرمو بگیرم! وقتی درست فکر میکنم میبینم تو این مملکت ما کاملاً اتفاقی زنده ایم...ما هم پراید دوگانه داریم بامرام جان... وقت کردی به ما هم سر بزن!:45645: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوب اگر بنز هم باشه با یه تریلی 18 تنی بری روش له میشه دیگه... چه ربطی به ایر بگ داره آخه... حالا دیگه این که هیچی... یه ماشین دهه ی 70... این ماشین 18 تنی نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده