soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ در این تاپیک دوستان لطف میکنن از تجربه گرانبهاشون ما رو مستفیض میکنن بیشتر در رابطه با نت و وب گردی باشه لطفا ممنون 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ پیشنهاد اولو خودم میدم برای پر بازدید کردن انجمن حتما در هر پستتون یا تاپیکتون از برچسب استفاده کنید کلا تو هر تاپیک 24 تا برچسب میشه زد از کلماتی استفاده کنید که احتمال میدید بیشتر سرچ کنن تو اینترنت همین دیگه ممنون 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ دومی هم من میدم دست از سر این تاپیک ه بردارییید انقدر تاپیک ها رو منتقل نکنید :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ آی ملت تاپیک بزندید هر یک تاپیک در هر روز یک امتیاز فرقی نمیکنه کجا بزنید ....فقط بزنید .....احساس مفید بودن بکنید:w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ آی ملت تاپیک بزندیدهر یک تاپیک در هر روز یک امتیاز فرقی نمیکنه کجا بزنید ....فقط بزنید .....احساس مفید بودن بکنید:w00: التماس نکن تا نفهممم تاپیک من رو کی پاک کرده دس به سیاه و سفید نمیزنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده