shoka 528 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 امید با خدا....اما فکر کنم محدودیت داشته باشیم. ولی باز هم خوبه اگر دوستان همت کنن مهناز جون میشه بیشتر توضیح بدید ؟ منظور از محدودیتی که گفتید؟؟؟؟؟ 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2011 امید با خدا....اما فکر کنم محدودیت داشته باشیم. ولی باز هم خوبه اگر دوستان همت کنن مهناز جون میشه بیشتر توضیح بدید ؟ منظور از محدودیتی که گفتید؟؟؟؟؟ منظور از محدودیت تعداد صفحات بود 1
Archi 576 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 من متوجه نشدممگه قراره راجع به موضوع خاصی مطلب ارائه بشه!!؟؟ همونطوری که شما میدونین و قبلا هم توضیح دادم، معماری خیلی گستردست و اگه خودمونو محدود نکنیم نمیشه نتیجه مطلوبی گرفت..اگه دقت کرده باشین خیلی از نشریات معماری (البته نه علمی پژوهشی ها) معمولا شماره ویژه دارن و بیشتر مطالبشونو راجع به یه موضوع خاص کار میکنن.... البته اگه یه مطلب عالی بدستشون برسه اون رو هم چاپ می کنن اما خارج از ساختار اصلی.... 5
.FatiMa 36559 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 کسی نیست؟ مهنازی شروع بکنیم به جمع کردن مطلب در مورد مسکن؟؟؟؟ 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 بچه ها مطالب چی شد؟ منتظر من نشینید....من این روزا زندگیم و کارو درسم با هم قاطی شده....امتحان میان ترم دارم. اگر نمی خواید مطلب بدید بگید نه...چرا اعلام آمادگی میکنید و بعدازتون خبری نمی شه؟ 5
.FatiMa 36559 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 بچه ها مطالب چی شد؟منتظر من نشینید....من این روزا زندگیم و کارو درسم با هم قاطی شده....امتحان میان ترم دارم. اگر نمی خواید مطلب بدید بگید نه...چرا اعلام آمادگی میکنید و بعدازتون خبری نمی شه؟ من فردا یه جزوه گنده در مورد مجتکع مسکونی گیر میارم از اون حتما می فرستم 4
Archi 576 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 سلام منم که میدونین درگیر بودم حتما تا آخر هفته کلی مطلب میدم بهتون... 4
Arpak 8511 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 همونطوری که شما میدونین و قبلا هم توضیح دادم، معماری خیلی گستردست و اگه خودمونو محدود نکنیم نمیشه نتیجه مطلوبی گرفت..اگه دقت کرده باشین خیلی از نشریات معماری (البته نه علمی پژوهشی ها) معمولا شماره ویژه دارن و بیشتر مطالبشونو راجع به یه موضوع خاص کار میکنن.... البته اگه یه مطلب عالی بدستشون برسه اون رو هم چاپ می کنن اما خارج از ساختار اصلی.... آها مرسی واسه توضیحت خوب پس موضوعی که انتخاب شد مسکن دیگه!!؟؟ 2
Archi 576 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 سلام. راستی مهناز خانم کارا رو باید برای شما بفرستیم؟؟؟ چطوری؟ از طریق پیغام خصوصی یا....؟؟؟ 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 20 خرداد، 2011 سلام من تقریبا 4 ماهی هست که به انجمن سر نزدم از اخرین مطالبی که من واسه مجله فرستادم تقریبا 6 ماه میگذره وقتی اومدم و دیدم هنوز مجله منتشر نشده واقعا تعجب کردم :ws52::ws52: امیدوارم تا 6 ماه دیگه کامل بشه موفق باشید 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 خرداد، 2011 سلاممن تقریبا 4 ماهی هست که به انجمن سر نزدم از اخرین مطالبی که من واسه مجله فرستادم تقریبا 6 ماه میگذره وقتی اومدم و دیدم هنوز مجله منتشر نشده واقعا تعجب کردم :ws52::ws52: امیدوارم تا 6 ماه دیگه کامل بشه موفق باشید سلام. من با اجازه دوستان یه توضیحی واسه مجله بدم مطالب قبلی که بعضی از دوستان ارسال کردن واسه مجله عمومی انجمن بود که به خاطر یه سری مشکلات تهیه نشد و در نهایت یکی دو هفته پیش تصمیم گرفته شد که مجلات تو هر تالار به صورت مجزا تهیه بشه. خواستم دلیل این تأخیر رو بگم فقط. اون مطالب قبلی هم واسه دوستان میفرستم که حالا واسه مجله تخصصی تالار از اونا استفاده کنن. 5
hami_sani 6076 ارسال شده در 27 خرداد، 2011 سلام.من با اجازه دوستان یه توضیحی واسه مجله بدم مطالب قبلی که بعضی از دوستان ارسال کردن واسه مجله عمومی انجمن بود که به خاطر یه سری مشکلات تهیه نشد و در نهایت یکی دو هفته پیش تصمیم گرفته شد که مجلات تو هر تالار به صورت مجزا تهیه بشه. خواستم دلیل این تأخیر رو بگم فقط. اون مطالب قبلی هم واسه دوستان میفرستم که حالا واسه مجله تخصصی تالار از اونا استفاده کنن. موفق باشید عزیزان :icon_gol: 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 خب بشه ها جون دست همتون درد نکنه تا اینجا. لطفا" افرادی که مطلب دادن اسمشون رو همینجا لیست کنن + عنوان مطلبشون که من برم برای جمع بندی و تهیه ی مجله. ممنون از همکاریتون :flowerysmile: 1
ارسال های توصیه شده