Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ منم میتونم بیام کمک؟؟/:ws21: بلههههههههههههه چرا که نه...منتظریم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز جان اگه چیزی فکر میکنی لازمه بگو ببینم دارم یا نه ؟تا برات بفرستم منتظرم خیز ببینی حامی ...همونایی که فرستادی عالی بود... دستت درد نکنه اگه باز چیزی به ذهنم رسید می گم بهت:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون از همکاری همتون... من که واقعا شرمنده شدم.... 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون از همکاری همتون... من که واقعا شرمنده شدم.... مهناز جان پس کی این مجله در میاد خون دماغ شدیم بابا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ منم امادم مهنازی.....اگه بازم چیزی بود میتونم کمک کنم..اگه چیزی بود حتما بهم بگو باشه؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ بی صبرانه منتظره مجلمان میباشییییییییییییییییییییییییییییییم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ کار جمع بندی مجله 1 ماه پیش تموم شد...مینا و حامی لطف کردن همکاری کردن. ممنونیم از حضور پر رنگشون. شاد باشید. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ سلام سلاممممممممممم دوباره قراره برای مجله مطلب جمع کنیم. همه چیز در پست اول این تاپیک توضیح داده شده. منتظر حضورسبزتون هستیم. 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ من بازم امادگیمو اعلام میکنم...مثه سری قبل من میمیرم واسه این حضورای پررنگ سبز 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ خوب همونطوری که در جریان هستین، کار تهیه مجله نواندیشان شروع شده و اولین شماره این مجله هم ویژه گروهیه که معماری یکی از اوناس:عمران، شهرسازی، معماری، فضای سبز، کشاورزی، محیط زیست دوستان معماری که علاقه مند به همکاری با گروه معماری این مجله هستن، اعلام آمادگی کنن. مطالب مختلفی رو این مجله شامل میشه که شامل مقالات علمی خوب با منابع معتبر مقالات دوستان بخشی به عنوان تصاویر گزارش و مصاحبه اخبار روز کنفرانس ها و همایش ها آموزش معرفی کتاب و ... حالا دوستان به هر نحوی که میتونن همکاری کنن اعلام آمادگی کنن تا در مورد هرچه بهتر شدن مطالب معماری مجله صحبت کنیم. در ضمن دوستان مطالب خودشون هم میتونن به مدیر تالار یعنی من یا sepide&alireza بفرستن. به طور خلاصه: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم! پ.ن: هرگونه اسپم پاک می شود( بعدا نگید نگفتید!) سلام. منم سعی می کنم کمک کنم اگه خدا کمک کنه و این کار و بارا اجازه بده. 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ منم هستم....ولی چی کار کنم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ مهناز جان منم هستم ولی معماری انقد مطالب داره که ادم سردر گم میشه واسه همین بگو من چیکار کنم همه تلاشمو میکنم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ مهناز جان منم هستم ولی معماری انقد مطالب داره که ادم سردر گم میشه واسه همین بگو من چیکار کنم همه تلاشمو میکنم دقیقا...به منم بگین چیکار کنم 5 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ دقیقا...به منم بگین چیکار کنم دقیقا...به منم بگین چیکار کنم :w58::w58: دقیقا...به منم بگین چیکار کنم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی من تقسیم وظیفه کنم؟ پست اول رو ببینید و ببینید به کدوم مطلب علاقه دارید. اگر سئوالی بود در خدمتم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ نظر من اینه...باز ببینید نظر خودتون چیه: مقالات دوستان اگر خودتون مقاله ای برای درسی نوشتید می تونید بزارید اینجا. بخشی به عنوان تصاویر بازدید از مکان ها تاریخی یا به عبارتی عکس با دوربین شخصی گزارش و مصاحبه اینو نمی دونم! اخبار روز ؟ کنفرانس ها و همایش ها کنفرانس ها با نمایشگاه هایی که توی دانشگاهتون برگزار می شه . آموزش این هم هر مدل آموزشی می تونه باشه. راندو- کروکی- نرم افزار و.... معرفی کتاب اگر کتاب معماری خوندید می تونید خلاصشو بذارید. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده