mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ هیچی بابا با دستی که در جبی بابامونه میریم زن میگیریم تا بهمون وام ازدواج دن (انقدر هست که تا 2 سال بخوریم و بخوابییییم) بعد زنم به جرم ندادن نفقه شکایت میکنه من هم طلاقش نمیدم بعد تا اخر عمر به قضای مجانی در زندان دعوت میشم بدون اینکه 1 روز هم کار کرده باشم خدا .............. آخی چه آرزوهای قشنگی من سراغ دارم اما به جای زیر زمین خونه روبرویییییمونه از هر 3 تا انگشتش 1 هنر میریزه پس خودت چرا هنوووز .....؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من خودم میگم بیخیال یارو . نفست از جای گرم میاد . 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من واسه وحید زن میگیرم:whistle: کارت درسته 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من که به این فکر نمره بیست میدم ...من موافق موافقم ...... به قول میلاد هر چند تا هم که بخوان ما همکاری میکنیم ...اصلا همکاری با دولت باعث پیشرفت مملکت میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آخی چه آرزوهای قشنگی پس خودت چرا هنوووز .....؟؟؟ ارزو چیه بابا نمیشه...................... خودم مگر مغز ............. خوردم که.......... هنوز پرنسسسسس رویاهام سوار بر الاغ خاکستری رنگ نیومده 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من مزدوج میشم خو هر چن بار که بخوان میلاااااااد جنبه داشته باش! :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده