رفتن به مطلب

درسی از نیچه

ارسال های توصیه شده

((آدم دوستاشو بسیار سختر از دشمنانش میبخشه))

این حرفی از فریدریش نیچه هستش

آیا این طور نیست؟

اگر نه چرا نه؟ .....من خودم چندین تجربه دارم ....بهترین دوستم سه سال پیش حرفی رو بهم زده که هنوزم هروقت به یادم میلد ناراحت میشم ولی خیلی بدترشو همکلاسیم بهم گفت ولی همون موقع انداختمش زباله دانیه حرفای بدون مالیات

اگر قبول دارید چرا تو زندگیمون این حرفو به کار نمیبریم چرا پیش عزیزترین کسانمون کمتر کلماتو سبک سنگین میکنیم

• Like 14
لینک به دیدگاه

دوست ؟

مزخرف ترین کلمه ای هس که تا حال شنیدم

ادم هرچی میکشه از دوستشه

دوست یعنی پدر -مادر- خونواده

اگرم به ادم تلخ ترین حرفا رو بزنن بازم ایمان داری صلاح تورو میخوان

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس هر کسی سنگی می انداخت شبلی گلی در انداخت حلاج آهی کرد . گفتند آخر این همه سنگ انداختند هیچ نگفتی از این گل آه کنی ؟ گفت آنها نمی دانند معذورند . از او سختم می آید که داند و نمی باید انداخت .!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوست ؟

ادم هرچی میکشه از دوستشه

.

...

.

..

یه جایی نوشته بود به نظر من مادر ترزا و فلورانس نانیی ینگل باید الگوی زنان سرزمینم باشند که انسان بودن را در میان انسان های دیگر تعریف کردند و نه در میان چار دیواری کوچک خانه و حصار حقیر ذهن .

.

...جسارتن به کسی برنخوره !

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست ؟

ادم هرچی میکشه از دوستشه

خب سارای عزیزم همه مث تو فک نمیکنن .....گاهی آدم از برادرش از مادرش هم حرفی میشنوه که اصلا انتظار نداشت تو زندگیش اینو بشنوه

فارغ از هرگونه نیت آنها کلمه قدرت تخربی بینظیری دارن:a030:

نباید به صرف اینکه برادرمونه یا خواهرمونه حرفی بزنیم که اساسی ترین احساساتشو جریحه دار کنیم

شایود در ظاهر نمود پیدا نکنه ولی همیشه در نا خود آگاهش اون کلمات با همون لحن زمزمه میشه

پس هر کسی سنگی می انداخت شبلی گلی در انداخت حلاج آهی کرد . گفتند آخر این همه سنگ انداختند هیچ نگفتی از این گل آه کنی ؟ گفت آنها نمی دانند معذورند . از او سختم می آید که داند و نمی باید انداخت .!!

یاد یه قطعه ای از استاد مشیری افتادم

مرا هنگامه شوم شغالان ....بانگ بی تعطیل زاغان ....مرا تزویر غمخواران زپا افکند:w00:

روحش شاد

ممنون آرشم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب سارای عزیزم همه مث تو فک نمیکنن .....گاهی آدم از برادرش از مادرش هم حرفی میشنوه که اصلا انتظار نداشت تو زندگیش اینو بشنوه

فارغ از هرگونه نیت آنها کلمه قدرت تخربی بینظیری دارن:a030:

نباید به صرف اینکه برادرمونه یا خواهرمونه حرفی بزنیم که اساسی ترین احساساتشو جریحه دار کنیم

شایود در ظاهر نمود پیدا نکنه ولی همیشه در نا خود آگاهش اون کلمات با همون لحن زمزمه میشه

یاد یه قطعه ای از استاد مشیری افتادم

مرا هنگامه شوم شغالان ....بانگ بی تعطیل زاغان ....مرا تزویر غمخواران زپا افکند:w00:

روحش شاد

ممنون آرشم

.

.

.این روزها با وجود اختلافاتی که بین خودم بعضی ها وجود دارد از شنیدن استدلال ها ، خوندن پیام ها و گوش دادن به انها لذت میبرم چون با ادب و رو راست حرفشون رو میگن نه.. ..و این درس بزرگیه بزرگتر از درس نیچه برای من سهیل عزیز :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست ؟

ادم هرچی میکشه از دوستشه

دوستی دختر ها با پسر ها فرق داره...

برای دختر ها دوست یعنی گذراتدن وقت اضافه با اون...

من چند تا دوست دارم که بالای 15 ساله با هم رفقیقیم و همیشه به هم کمک میکنیم.

حرف سهیل رو هم قبول دارم .حرفی یا حرکت خیلی کوچیک از طرف یه دوست صمیمی برا آدم خیلی سخته.....:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید آدم از دوستاش انتظار بیشتری داره تا ناراحتش نکنن
.

.

.

.

همون شعر معرف دیگه

ما زه یاران چشم یاری داشتیم ...خود غلط بود انچه می پنداشتیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

شاید به خاطر اینه که ما معمولا به یه غریبه بیشتر احترام میذاریم تا به دوستای صمیمی خودمون .معمولا همه وقتی با هم صمیمی می شن دیگه احترام کمتری بهم می ذارن

استخوانهای مرا در پنجه آخر خرد کرد

..

...............................................آنکه می پنداشتم چون موم در چنگ من است

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست ؟

ادم هرچی میکشه از دوستشه

آمار دوستانتو دیدم سارا

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

بخاطر اينكه دوستو دو بار بايد بخشيد... يه بار بخاطر كاري كه كرده، يه بارم بخاطر اينكه رابطه دوستي رو لب پر كرده يا شكسته (كه ديگه هيچوقت مثل اولش نميشه)

هر كس به طريقي دل ما ميشكند... از طرف كسيكه دوست آدمه دردش بيشتره، بخشيدنشم همونقدر سخت تر

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...