هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ یادش بخیر بچه بودیم ، (نه اینکه شما نبودید!!!)،می نشستیم جلو پنکه، هی میگفتیم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاا... بعد مامان اینا میگفتن دستتو نکنی اون تو خطرناکه!؟ بعد ما ای حرص می خوردیم،دور از جونه خودمو خودتون این محمود بازیا از کی سر میزنه آخه!! ///////////////........ تو رو خدا ببینید یه پنکه چقد میتو نه به قول دکتر صدر نوستالوژیک باشه!! حالا چرا اینا رو گفتم چون هرگاه تلوزیون روشن میکنم یاد اون پنکه که نه یاد اون حرصه می افتم ای حرصصصص می خورم خیییییییییییییییییییلی...:mornincoffee: . . .خوب چرا ساکت نشستید بیاید از خرص خوردناتون بگید دیگه :w210: :mrsbeasley: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منم زياد حرص ميخورم........................... از دست آدماي بيشعور!! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منم زياد حرص ميخورم........................... از دست آدماي بيشعور!! . .حالا نمیشد یه حرص بهتر بگی !! حتما باید اینو میگفتی بعدشم ازتو بعیده !! . . 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ [/color]. .حالا نمیشد یه حرص بهتر بگی !! حتما باید اینو میگفتی بعدشم ازتو بعیده !! از من چي بعيده؟؟ حرص خوردن؟؟ يا از دست آدماي بيشعور حرص خوردن؟؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ حرص از دست تلویزیون عزت اینا که عادی شده.. اون باشگاه رو هم هر وقت میرم یه نگام میندازم حرص فجیعی میخورم و میبندم میام بیرون.. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ از من چي بعيده؟؟ حرص خوردن؟؟ يا از دست آدماي بيشعور حرص خوردن؟؟ . . . هردوتاش حرص خوردنه دیگه چه فرقی میکنه؟ !! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ .. . هردوتاش حرص خوردنه دیگه چه فرقی میکنه؟ !! اره ولي چيکار کنم گاهي اوقا نميتونم تحمل کنم مثلا وقتي يه ادم نادان پشت ميز نشين ميشه و به آدم دستور ميده!! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اره ولي چيکار کنم گاهي اوقا نميتونم تحمل کنممثلا وقتي يه ادم نادان پشت ميز نشين ميشه و به آدم دستور ميده!! .. . . .آره واقعا میدونم چی میگی !! اینوقتا حرص خودن کمه باید چنتا فحش کش دار هم نثار طرف کنی !! البته بهتر که نفهمه !! 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ میگم کسی از دکتر صدر خبری نداره ؟چقد این ادم دستاشو تکون میداد ؟!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ . .خوب چرا ساکت نشستید بیاید از خرص خوردناتون بگید دیگه :w210: :mrsbeasley: منظورت چیه از خرص خوردناتون؟ منظورت خوردن خرس است یا خوردن حرص؟؟؟؟ فقط حواست باشه،که تاپیک اولیه را ویرایش نکنی! :167: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منظورت چیه از خرص خوردناتون؟ منظورت خوردن خرس است یا خوردن حرص؟؟؟؟ فقط حواست باشه،که تاپیک اولیه را ویرایش نکنی! :167: .. . .ازدست توووووووووووووووو خوبه حرص بخورم الان؟؟!!:smiley (18)::smiley (18): اون بخاطر نداشتن لیبل فارسیه !! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده