رفتن به مطلب

بررسي تاثير آستاگزانتين جيره غذايي بر ذخيره آستاگزانتين تخمك و قابليت لقاح در مولدين قزل آلاي رنگي


ارسال های توصیه شده

بررسي تاثير آستاگزانتين جيره غذايي بر ذخيره آستاگزانتين تخمك و قابليت لقاح در مولدين قزل آلاي رنگي

 

 

با انجام اين آزمايش اثر غلظت آستاگزانتين موجود در جيره غذايي بر تجمع آن در تخمك و در نتيجه درصد لقاح آن مورد بررسي قرار گرفت. براي اين كار ماهيان مولد ماده قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) در قالب يك طرح كاملا تصادفي با سطوح مختلف غلظت رنگدانه كاروتنوييدي آستاگزانتين در جيره غذايي، شامل 0.07 (كنترل)، 12.46، 33.33، 65.1 و 92.91 ميليگرم آستاگزانتين بر كيلوگرم غذا تحت سيستم فتوپريود مصنوعي تا حصول رسيدگي جنسي نهايي مورد تغذيه قرار گرفتند. پس از گذشت شش ماه از شروع تغذيه، علايم رسيدگي جنسي در مولدين مشاهده شد و سپس براي تكثير مصنوعي آماده گرديدند. به منظور فراهم نمودن اسپرم مورد نياز براي لقاح دادن تخمك هاي كليه تيمارهاي آزمايشي، اسپرم همگن شده چهار عدد مولد نر قزل آلاي رنگين كمان كه به منظور جلوگيري از كيفيت ضعيف اسپرم توسط غذاي حاوي 33.33 ميليگرم آستاگزانتين بر كيلوگرم غذا تغذيه شده بودند، مورد استفاده قرار گرفت.مولدين ماده تخم هايي با محتواي آستاگزانتيني 2.03-29.79 ميليگرم آستاگزانتين بر كيلوگرم تخمك توليد كردند كه تفاوت معني داري در خصوص محتواي آستاگزانتيني تخمك در بين تيمارها مشاهده گرديد (p0.05) ولي در مقايسه با تيمار كنترل اين اختلاف معني دار بود (p

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...