alireza&sepide 5478 ارسال شده در 27 اسفند، 2009 سپیده جان این که معمارش کاهن بود که متولد کشور استونیه که به آمریکا مهاجرت کرده (این کجاش آسیاییه):icon_pf (34):سر همین راهنمایی اشتباهت سرگیجه گرفتم اینجوری می خواین بیست سوالی باشه؟ موزه هنر کیمبل موزه هنر کیمبل (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Kimbell Art Museum) یکی از موزههای مشهور ایالات متحده آمریکاست. این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار دارد و توسط استاد بزرگ معماری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طراحی گردید. سلام درست گفتی اما منم درست گفتم لوئی کان به سال 1901 در جزیره "ازل" در استونی که در آن هنگام جزئی از امپراطوری روسیه بود تولد یافت ..... ولی جواب درسته آفرین خوب حالا سوال بعدی رو بگو:ws2: 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 اسفند، 2009 سپیده کامیار یه مدتی نمیاد انجمن خودت سوال بعدی رو هم طرح کن 2
ALI* 880 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 کامیار از من خواسته سوال رو طرح کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بنا کجاست و مربوط به چه دوره ای؟ 2
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 9 فروردین، 2010 اردكان كجا كازرون كجا. برو به سمت شرق كازرون. ديگه نه سوال بپرس نه جواب ميدم. فقط و فقط جواب. اصلاً من چيكاره هستم؟ علي سوال رو طرح كرده. 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 10 فروردین، 2010 اينم هم نيست؟ هرات؟ بابا فارس نه افغانستان. آره بگو 20 تا شهرستان استان فارس رو بگي 20 سوالي تموم شده
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 فروردین، 2010 هرات تو استان فارس هم هست.....از نقشه دیدم اگه با جواب دادن به 19 سوال اذیت می شین ،عنوان تاپیک رو بزارین "5 سوالی تصویر شناسی"
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 10 فروردین، 2010 اره ولي من چون اشنا بودم با اين مكان. از خودگذشتكي كردم. و براي اينكه تاپيك نخوابه خودم جواب ندادم و دارم به سوالات جواب ميدم. هرات من هيچ جاي فارس نديدم. شايد جديدا اومده باشه. 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 فروردین، 2010 ببخشید،درست میگین هراتی که من گفتم تو استان یزده اشتباه از من بود 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 10 فروردین، 2010 خواهش ميكنم. تو ميتوني اين سوال رو جواب بدي به شرطي كه بخواي 1
ارسال های توصیه شده