alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۸ سپیده جان این که معمارش کاهن بود که متولد کشور استونیه که به آمریکا مهاجرت کرده (این کجاش آسیاییه):icon_pf (34):سر همین راهنمایی اشتباهت سرگیجه گرفتم اینجوری می خواین بیست سوالی باشه؟ موزه هنر کیمبل موزه هنر کیمبل (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Kimbell Art Museum) یکی از موزههای مشهور ایالات متحده آمریکاست. این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار دارد و توسط استاد بزرگ معماری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طراحی گردید. سلام درست گفتی اما منم درست گفتم لوئی کان به سال 1901 در جزیره "ازل" در استونی که در آن هنگام جزئی از امپراطوری روسیه بود تولد یافت ..... ولی جواب درسته آفرین خوب حالا سوال بعدی رو بگو:ws2: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۸ سپیده کامیار یه مدتی نمیاد انجمن خودت سوال بعدی رو هم طرح کن 2 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ کامیار از من خواسته سوال رو طرح کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بنا کجاست و مربوط به چه دوره ای؟ 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ كازرون نيست ولي نزديك هست به جوابت لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ چقدر دور شدي. كازرون كجا لار كجا 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ اردكان كجا كازرون كجا. برو به سمت شرق كازرون. ديگه نه سوال بپرس نه جواب ميدم. فقط و فقط جواب. اصلاً من چيكاره هستم؟ علي سوال رو طرح كرده. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ فسا؟ استهبان؟ شهربابک؟ هرات؟ نی ریز؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ اينم هم نيست؟ هرات؟ بابا فارس نه افغانستان. آره بگو 20 تا شهرستان استان فارس رو بگي 20 سوالي تموم شده لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ هرات تو استان فارس هم هست.....از نقشه دیدم اگه با جواب دادن به 19 سوال اذیت می شین ،عنوان تاپیک رو بزارین "5 سوالی تصویر شناسی" لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ مگه سوالو علی طرح نکرده؟ پس خودش کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ اره ولي من چون اشنا بودم با اين مكان. از خودگذشتكي كردم. و براي اينكه تاپيك نخوابه خودم جواب ندادم و دارم به سوالات جواب ميدم. هرات من هيچ جاي فارس نديدم. شايد جديدا اومده باشه. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ ببخشید،درست میگین هراتی که من گفتم تو استان یزده اشتباه از من بود 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ خواهش ميكنم. تو ميتوني اين سوال رو جواب بدي به شرطي كه بخواي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده