art-s 17 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۳ من پیدا کردم. می تونم بگم ؟ یا باید صبر کنم؟ اول اسم اش دنیل هست؟ بین 2004 تا 2008 ساخت شده ؟ موقعیت مکانی کنتاکی؟ طراح اش یه موزه معروف هم داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند، ۱۳۹۳ art-s گفته است: من پیدا کردم.می تونم بگم ؟ یا باید صبر کنم؟ اول اسم اش دنیل هست؟ بین 2004 تا 2008 ساخت شده ؟ بله بله...بفرمایید 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ اسفند، ۱۳۹۳ art-s گفته است: Daneial Libeskind برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دنیل لیبسکیند بله درستههه...ولی اسم بنا رو اشاره نکردیااا...ولی قبوله برج فراز پل رابلینگ (ascent at robling bridge) اثر دانیل لیبسکیند.. نفر بعدی عکس بذاره لطفا 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ خب چون دوست عزیزی که برنده شدن تاپیک رو ادامه ندادن خودم یه تصویر میزارم نام بنا و معمارش؟! 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سامیار۲۲۰ گفته است: خب چون دوست عزیزی که برنده شدن تاپیک رو ادامه ندادن خودم یه تصویر میزارم نام بنا و معمارش؟! معمارش فرانک لوید رایته؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سارا بهمنی گفته است: معمارش فرانک لوید رایته؟ بله... 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ خانه ی ennis_brown اثر فرانک لویت رایت1924 در لوس آنجلس ؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سارا بهمنی گفته است: خانه ی ennis_brownاثر فرانک لویت رایت1924 در لوس آنجلس ؟ بله... 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سارا بهمنی گفته است: خانه ی ennis_brownاثر فرانک لویت رایت1924 در لوس آنجلس ؟ تصویر بعدی خودتون زحمت بکشید بزارید 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ یه تصویر آبکی نام بنا و معمار؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سارا بهمنی گفته است: یه تصویر آبکی نام بنا و معمار؟ دیگه خیلی آبکیه خانه بروجردی ها - استاد علی مریم کاشانی 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سامیار۲۲۰ گفته است: نام بنا و معمار؟! از صلیبش معلومه که کلیساست! کلیسا ها هم بیشتر برمیگرده به سمت ایتالیا!(نوع حکومتشون کلیساییه)! 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سارا بهمنی گفته است: از صلیبش معلومه که کلیساست!کلیسا ها هم بیشتر برمیگرده به سمت ایتالیا!(نوع حکومتشون کلیساییه)! آفرین دقیقا، کشور هم درست گفتین 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اسفند، ۱۳۹۳ سامیار۲۲۰ گفته است: آفرین دقیقا، کشور هم درست گفتین کلیسای san spirito معمارش:فیلیپو برونلسکی....معمار و مهندس ایتالیایی. 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اسفند، ۱۳۹۳ سارا بهمنی گفته است: نام معمار و بنا یافتم برج Caja Madrid اثر نورمن فاستر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده