Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ استخراج توام رنیوم و مولیبدن از محلول غبار تشویه مولیبدنیت به وسیله زغال فعال خطیب الاسلام صدر نژاد سعید جبار زاده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 نقل قول لینک به دیدگاه
امیرکافی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام و عرض خسته نباشی من نتونستم فایل و باز کنم و میخواستم اگه امکان داره براتون پسوورد فایل و به من بدهید . باتشکر ازشما نقل قول لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام و عرض خسته نباشی من نتونستم فایل و باز کنم و میخواستم اگه امکان داره براتون پسوورد فایل و به من بدهید . باتشکر ازشما پسورد تمامی فایل هایی که ذکر نشده اند (www.noandishaan.com) است. :rose: نقل قول لینک به دیدگاه
mkarimiaghda 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اقا پیمان. من به این مقاله احتیاج دارم ولی لینک دانلودش کار نمی کنه. می خواستم ببینم این مقاله رو دارین برام ایمیل کنید یا لینک دانلود جدیدش رو برام بذارین؟ ممنون می شم کمکم کنید. [email]mkaghda69@gmail.com[/email] 1 نقل قول لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اقا پیمان. من به این مقاله احتیاج دارم ولی لینک دانلودش کار نمی کنه. می خواستم ببینم این مقاله رو دارین برام ایمیل کنید یا لینک دانلود جدیدش رو برام بذارین؟ ممنون می شم کمکم کنید. mkaghda69@gmail.com شرمنده من حوصله ایمیل زدن نداشتم میتونید از همین پست بردارید مقاله رو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسوورد هم : www.noandishaan.com نقل قول لینک به دیدگاه
mkarimiaghda 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون از کمکت. خیلی اقایی شرمنده من حوصله ایمیل زدن نداشتم میتونید از همین پست بردارید مقاله رو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسوورد هم : www.noandishaan.com نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .