unique1366 1752 ارسال شده در 15 مهر، 2010 توي تالار زبان رو ديدم اين تاپيك نبود ................جاش خالي بود................ هر فردي كه لغت خودش رو گفت ........ حرفي كه نفر بعد بايد با اون لغت بعد رو شرو ع كنه رو مشخص ميكنه ........ كلمه اي كه گفته ميشه همراه بامعنيه ........... و چون ميخوايم جنبه اي آموزشي هم داشته باشه............همراه باتلفظ باشه كه به انگليسي نوشته شده باشه ............ ولي نوشتن تلفظ اختياريه................:ws2: مثال: comme: Dieu.............. خدا............ dio......... 9
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2011 merci très fort mon ami......... ميخوام قانوني رو كه توي فرهيختگانم بود اينجام ازش استفاده كنم پس از اين پست به بعد اجرا ميشه ...... همه ي قواعد مثل بالائه با اين تفاوت كه ........ هر فردي كه لغت خودش رو گفت همرا ه با معني و تلفظي كه اختياريه ........ حرفي كه نفر بعد بايد با اون لغت بعد رو شرو ع كنه رو مشخص ميكنه ...... épée....... epe......... شمشير....... avec ...........D......... 5
hapashtia 615 ارسال شده در 14 تیر، 2011 .....du rien mon amie Dock..... لنگرگاه کشتی....... dok......... avec......G 5
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 .....du rien ma amieDock.....لنگرگاه کشتی.......dok.........avec......G je t'en pris.......pardonne moi....du rien mon ami ........ pour fémminine et masculin nous faut utiliser "mon"quand le nom est commencer avec une voyelle .... :ws2:guerre..........geR(geq)........جنگ ...........avec.........L....... 5
Astraea 25351 ارسال شده در 14 تیر، 2011 درود...خوشحالم که شما دوستای فرانسوی دوست رو پیدا کردم....فقط بگم من بسیار مبتدی هستم... Locataire مستاجر lokatogh 5
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 درود...خوشحالم که شما دوستای فرانسوی دوست رو پیدا کردم....فقط بگم من بسیار مبتدی هستم...Locataireمستاجرlokatogh je suis très contente pour connaitre vous ......mademoiselle setaré......je vous en prie....... où est votre lettre dame??!!:écarté............ekaqte..........دور ،بعيد .......AVEC...........B....... 5
hapashtia 615 ارسال شده در 14 تیر، 2011 فقط بگم من بسیار مبتدی هستم... !!Exactement comme moi boire..... آشامیدن نوشیدن avec .....c..... 5
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 ?J'ai eu raison comment?Je commence par quoi? dans le quel cas?...... 5
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 boire.....آشامیدن نوشیدن avec .....c..... cochon.........koshon)on_venir le vent du nez)نزل.......خوك...........avec...............P......... 3
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 pere پدرper. où est ta lettre Ali?excaver.....exkave........حفر كردن ،كندن......كاويدن........AVEC..........F...... 3
hapashtia 615 ارسال شده در 15 تیر، 2011 ?excusez-moi...je suis tres oublieux Bita Fable افسانه fabl * avec.... l 3
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2011 ?excusez-moi...je suis tres oublieux Bita Fable افسانه fabl * avec.... l non.tu n'es pas...... lourd......... luR....... سنگين ،سخت...... avec..........T........ 3
hapashtia 615 ارسال شده در 16 تیر، 2011 !! je l'ai dit "i" pas L ce n'est rien Trop خیلی زیاد،بیش از حد tro ***** Avec....h 3
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2011 !! je l'ai dit "i" pas L ce n'est rien Trop خیلی زیاد،بیش از حد tro ***** Avec....h je pense qu'elle est"L"......... pardonne moi....... horloge........ oRlozh..... ساعت........ avec.......Q....... 3
unique1366 1752 مالک ارسال شده در 17 تیر، 2011 guardien...... gaRdien(en _le vent du nez)......... سرپرست ،باغبان ......... Avec.......S......... 2
ارسال های توصیه شده