unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ توي تالار زبان رو ديدم اين تاپيك نبود ................جاش خالي بود................ هر فردي كه لغت خودش رو گفت ........ حرفي كه نفر بعد بايد با اون لغت بعد رو شرو ع كنه رو مشخص ميكنه ........ كلمه اي كه گفته ميشه همراه بامعنيه ........... و چون ميخوايم جنبه اي آموزشي هم داشته باشه............همراه باتلفظ باشه كه به انگليسي نوشته شده باشه ............ ولي نوشتن تلفظ اختياريه................:ws2: مثال: comme: Dieu.............. خدا............ dio......... 9 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ merci très fort mon ami......... ميخوام قانوني رو كه توي فرهيختگانم بود اينجام ازش استفاده كنم پس از اين پست به بعد اجرا ميشه ...... همه ي قواعد مثل بالائه با اين تفاوت كه ........ هر فردي كه لغت خودش رو گفت همرا ه با معني و تلفظي كه اختياريه ........ حرفي كه نفر بعد بايد با اون لغت بعد رو شرو ع كنه رو مشخص ميكنه ...... épée....... epe......... شمشير....... avec ...........D......... 5 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ .....du rien mon amie Dock..... لنگرگاه کشتی....... dok......... avec......G 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ .....du rien ma amieDock.....لنگرگاه کشتی.......dok.........avec......G je t'en pris.......pardonne moi....du rien mon ami ........ pour fémminine et masculin nous faut utiliser "mon"quand le nom est commencer avec une voyelle .... :ws2:guerre..........geR(geq)........جنگ ...........avec.........L....... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ درود...خوشحالم که شما دوستای فرانسوی دوست رو پیدا کردم....فقط بگم من بسیار مبتدی هستم... Locataire مستاجر lokatogh 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ درود...خوشحالم که شما دوستای فرانسوی دوست رو پیدا کردم....فقط بگم من بسیار مبتدی هستم...Locataireمستاجرlokatogh je suis très contente pour connaitre vous ......mademoiselle setaré......je vous en prie....... où est votre lettre dame??!!:écarté............ekaqte..........دور ،بعيد .......AVEC...........B....... 5 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ فقط بگم من بسیار مبتدی هستم... !!Exactement comme moi boire..... آشامیدن نوشیدن avec .....c..... 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ?J'ai eu raison comment?Je commence par quoi? dans le quel cas?...... 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ boire.....آشامیدن نوشیدن avec .....c..... cochon.........koshon)on_venir le vent du nez)نزل.......خوك...........avec...............P......... 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ pere پدرper. où est ta lettre Ali?excaver.....exkave........حفر كردن ،كندن......كاويدن........AVEC..........F...... 3 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ ?excusez-moi...je suis tres oublieux Bita Fable افسانه fabl * avec.... l 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ ?excusez-moi...je suis tres oublieux Bita Fable افسانه fabl * avec.... l non.tu n'es pas...... lourd......... luR....... سنگين ،سخت...... avec..........T........ 3 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ !! je l'ai dit "i" pas L ce n'est rien Trop خیلی زیاد،بیش از حد tro ***** Avec....h 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ !! je l'ai dit "i" pas L ce n'est rien Trop خیلی زیاد،بیش از حد tro ***** Avec....h je pense qu'elle est"L"......... pardonne moi....... horloge........ oRlozh..... ساعت........ avec.......Q....... 3 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ ?où est ta lettre setare epouse زن،عیال epos .... Avec...g 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ guardien...... gaRdien(en _le vent du nez)......... سرپرست ،باغبان ......... Avec.......S......... 2 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ Salut سلام(عامیانه) saloo avec....c 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده