Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سلاممممنم سال جديد رو به عمراني هاي عزيز تبريك ميگم منم تبريك ميگم البته سال 90 نه 91 :viannen_38::viannen_38: چون دعوام کردیبعدشم اینکه پس کار چیه کار پائه؟!!!!!:ws52: آقا سینا خیالت راحت من پرچمتو برافراشته نیگه میدارم :w31::w31::w31::w31::w31::w31: :w14::w14::w42::w42: سلام ساراجونننننن :icon_gol: من اصلا نمي فهمم تو چي ميگي ....:ws6: درضمن نم كه نگفتم با اين شكلكا دنگول و دينگول راه بندازيد گفتم يه 4 تا مطلب درست حسابي بزاريد تو تالار راستي اين شكلكاي آكتيو از كجا گير اوردي سلام مهندسان عزیزخوبین؟ به ... شما كجا اينجا كجا مرسي من يكي كه خوبم ولي از بقيا خبر ندارم مثلا سينا تا حدودي عصبانيه آرانوس هم ظاهرا از من ناراحته ... و همينطور همه دوستان ... سارا هم گه اومد يه سوك سوك كرد رفت ... معمولا عمراني ها زياد حالشون خوب نيست بقول يه استادم كه مي گفت هر وقت بهمون مي گن مهندس حالت چطوره يا چه خبر : مي گيم واي نمي دوني اينقدر سرم شلوغه كه اصلا نمي رسم ... ------------------------------- در ضمن الو ... . 13 بدر هم به همه خوش بگذره ه ه ه ه ه ه ه هه ه ه ه ه 5 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مهندس امیر معلومه مدیر خوبی هستی از همه خبر داری 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مهندس امیر معلومه مدیر خوبی هستی از همه خبر داری تازه شما كجاشو ديدي ... اين كه ظاهر كار بود ... از چيز هاي خبر دارم كه نتها ادمين بلكه اون hrt هم خبر نداره ( كه بهش مي گن دست هاي پشت پرده ) ( شكلك :نوشابه براي خودم باز مي كنم ) 5 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ تازه شما كجاشو ديدي ...اين كه ظاهر كار بود ... از چيز هاي خبر دارم كه نتها ادمين بلكه اون hrt هم خبر نداره ( كه بهش مي گن دست هاي پشت پرده ) ( شكلك :نوشابه براي خودم باز مي كنم ) یادم باشه دیگه تو جمع تعریف نکنم ازتون زود جو گیر میشین:167::167: 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ الان دقيقا داري به چي فكر مي كني مهندس بابا فكر كردن نداره كه كلا شما همه سيم كشي ها رو عوض كن ارزون حساب كن تالار همسايه به تعميرات نياز داره ... اگه ارزون حساب كني به همسايه هم مي گم كه از شما استفاده كنه ... الكي بهش مي گم كارش درسته میترسم آخه برقهای اینجا سه فازه 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مهندسان عزیزخوبین؟ سلااااااااااااامممممممم سودابه خانم خوش اومدین قدم گذاشتین رو چش من اصلا نمي فهمم تو چي ميگي ....:ws6: درضمن نم كه نگفتم با اين شكلكا دنگول و دينگول راه بندازيد گفتم يه 4 تا مطلب درست حسابي بزاريد تو تالار راستي اين شكلكاي آكتيو از كجا گير اوردي آرانوس هم ظاهرا از من ناراحته ... معمولا عمراني ها زياد حالشون خوب نيست آره دیه داری خودتی میزنی کوچه اونوری :w00: اصل کاری همیجاست ما ایجا فعال نیگه میداریم همی شما برو به تاپیکای علمی برساز مهمونام پذیرایی موکنیم:icon_pf (17): نمیگم جز اصراره یه کم بیشترو بزنی بیشترتر میبینی آرانوس موخواد چشاتو بذاره کف دستت:167: نخیر اصلاح موکنم عمرانیا همیشه حالشون خوبه:aghosh: چچچچچچچچ فاز منفی نده مدیر:brodkavelarg: مهندس امیر معلومه مدیر خوبی هستی از همه خبر داری ایییییییییی سودابه جون دست ر.و دلمون نذار کهخونه تازه شما كجاشو ديدي ...اين كه ظاهر كار بود ... از چيز هاي خبر دارم كه نتها ادمين بلكه اون hrt هم خبر نداره ( كه بهش مي گن دست هاي پشت پرده ) ( شكلك :نوشابه براي خودم باز مي كنم ) :viannen_38: یادم باشه دیگه تو جمع تعریف نکنم ازتونزود جو گیر میشین:167::167: خوبه زود فهمیدی باز سودابه جون خوشمان آمد...عجب دیسکو دیسکوی راه انداختی...:62izy85: فقط یوقت بچه های بالا نیان بهمون گیر بدن... باشه 1- مطلب 2- مطلب 3- مطلب 4- مطلب اینم 4 تا مطلب درست درمون که برات نوشتم اگه خوب نیست بگو تا فونتشو عوض کنم... :w330:نه بابا خیالت راحت خودم از بچه های بالا مجوز دارم:w31: :ws28: میترسم آخه برقهای اینجا سه فازه آقا پیمان بی زحمت تاپیک منو نور آبی بده دستت درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ آرانوس جان اومدم با مهندسا دوست شم می خوای با هم متحد شیم حال مدیرتون و بگیریم؟ 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سللللللللااااااااااام دلم براتون تنگ شده بود، سال نو مبارک دل ما نيز تنگيده بود همي سال نو مبارك سلاممممنم سال جديد رو به عمراني هاي عزيز تبريك ميگم و من نيز :viannen_38::viannen_38: چون دعوام کردیبعدشم اینکه پس کار چیه کار پائه؟!!!!!:ws52: سلام مهندسان عزیزخوبین؟ سلام ببخشيد شما همون سودابه جونه خودمي؟ اگه هستي :aghosh: اگه نيستي بازم:aghosh: آرانوس جان اومدم با مهندسا دوست شممی خوای با هم متحد شیم حال مدیرتون و بگیریم؟ منم هستم چون دارم استعفا ميدم 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ یاسمن جون من همون سودابه هم اي جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان:w42: چه عجب از طرفا 3 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خوبی؟ مدیریت سخته می خوای استعفا بدی؟ 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خوبی؟مدیریت سخته می خوای استعفا بدی؟ مرسي عزيزم تو چطوري؟ نه اتفاقاً خيلي راحته ولي من خيلي زحمت كشيدم(آره جون خودم) 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مرسي عزيزم تو چطوري؟نه اتفاقاً خيلي راحته ولي من خيلي زحمت كشيدم(آره جون خودم) اقا امیر اذیتت کرده؟ 2 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آره به حسابش رسیدگی میکنم در اولین فرصت 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به حسابش رسیدگی میکنم در اولین فرصت قربونت برم من آق مدير يهويي شد:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
soudabe 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ قربونت برم من آق مدير يهويي شد:banel_smiley_52: بزار این طرفا پیداش شه انتقامتو می گیرم 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ بزار این طرفا پیداش شه انتقامتو می گیرم دمت گرم عزيزم 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ بويه توطئه ... احساس ميشه ظاهرا اين توطئه داره از خارج رهبري و مديريت ميشه و برخي نيز از داخل حمايت مي كنند ... .............. حالا مي خواهيد من ..... -------------------------------------- :167::167::167::167::167::167::167: تجمع بيشاز يك نفر در اين تاپيك ممنوعه :167::167::167::167::167::167::167: همينجا اعلام مي كنم اگه ادامه دهيد بزودي از ارتش تالار هاي همسايه نيرو به اين تالار تزريق ميشه :167::167::167::167::167::167::167: 7 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ همينجا اعلام مي كنم اگه ادامه دهيد بزودي از ارتش تالار هاي همسايه نيرو به اين تالار تزريق ميشه ما هستیم/ (رابط ارتش همسایه) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده