MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ خخخخانقدر کاربلد نیستید ما میایم تو کار شما هم سرک میکشیم که نواصتونو جبران کنیم از حفظم ایین نامه رو بارگذاری هم فولم:gnugghender: نرم افزارای مکانیکی رو بلد نیستی اومدی تو کار ما دخالت میکنی پیشنیازش اینه ک ی سیم تلفن تو اتوکد و اینونتور و کتیا مدل کن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ نرم افزارای مکانیکی رو بلد نیستی اومدی تو کار ما دخالت میکنی پیشنیازش اینه ک ی سیم تلفن تو اتوکد و اینونتور و کتیا مدل کن oo lk ili kvl خخخخ من همه نرم افارای خودمونو فولم استاد کدم اینورتور خوراکمه کتیا عشقمه میذارم برات 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اموزش ای تبس بذار شما که غریبه نیستی خودمم بلد نیستم اصلا هم خوشم نمیاد از نرم افزارش که یاد بگیرم اصلا کلا با سازه ای حال نمی کنم اصلا توروچیه به عمران حرکت دست تکون دادن خوبه دیگه :w16: اینو پایم تو که خودت متخصص حرکتای خلاقانه هم هستی ایا او با من است یه جوری مگی حرکت خلاقانه نه داداش کار ما نیست من الان اضافه وزن دارم نمی تونم تکون بخورم جالا ک دور هم جم شدیم ی خورده شادی کنیم:w14::w14::w14: این که بخش جدا نشدنی ه انجمنه اموزش ای تبس بذار نه دنبال یه حرکت جذابم یه حرکتی که همچین حرکت باشه بزنه یه سمت انجمن بیاره پایین اینا دیگه خسته کننده شده 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ oolk ili kvl خخخخ من همه نرم افارای خودمونو فولم استاد کدم اینورتور خوراکمه کتیا عشقمه میذارم برات کتیا و سالید قبول نیست ... اتوکد و اینونتور شما که غریبه نیستی خودمم بلد نیستم اصلا هم خوشم نمیاد از نرم افزارش که یاد بگیرم اصلا کلا با سازه ای حال نمی کنم اصلا توروچیه به عمران اینو پایم ایا او با من است یه جوری مگی حرکت خلاقانه نه داداش کار ما نیست من الان اضافه وزن دارم نمی تونم تکون بخورم این که بخش جدا نشدنی ه انجمنه نه دنبال یه حرکت جذابم یه حرکتی که همچین حرکت باشه بزنه یه سمت انجمن بیاره پایین اینا دیگه خسته کننده شده تو هر بخش ی تاپیک گفتگو بزن 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ امیرخان شکست نفسی میکنه... فقط منظورش اینه دور ور نرم افزارای عمرانی نپلک:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ تو هر بخش ی تاپیک گفتگو بزن اگه میشد از توش پول در اورد همی نکارم می کرد شایدم بشه آقا میشه فهمیدم ممد بیا اعلام کن هرکی هر پست میده یه صد تومن پرداخت کنه چرت گفتم نه ؟؟؟ نه نمی شه امیرخان شکست نفسی میکنه... فقط منظورش اینه دور ور نرم افزارای عمرانی نپلک هاااا خاااا یه چیزی تو همین مایه هااااا 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اگه میشد از توش پول در اورد همی نکارم می کرد شایدم بشه آقا میشه فهمیدم ممد بیا اعلام کن هرکی هر پست میده یه صد تومن پرداخت کنه چرت گفتم نه ؟؟؟ نه نمی شه هاااا خاااا یه چیزی تو همین مایه هااااا 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اقا تو کد باهاتون مسابقه میذارم 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ اقا تو کد باهاتون مسابقه میذارم اتوکد ک نرم افزار معماریه افت داره واسه ما کار کنیم:vahidrk: ایتبس سیف سپ اباکوس اینونتور 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اتوکد ک نرم افزار معماریه افت داره واسه ما کار کنیم:vahidrk: ایتبس سیف سپ اباکوس اینونتور of h,g fil hl,ca fni fu خب اول بهم آموزش بده بعد مسابقه مدیم ایتبس سیف سپ 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ تو که خودت متخصص حرکتای خلاقانه هم هستی این حرکات آموزشی هم خوبه. البته نه حالت نصف کاره :icon_pf (34): سلامت باشی افتخار داره دیگه توی غیبت صغرا بودم مگه کاری بجز اینم از دستت برمیاد؟!:icon_pf (34): تو رو هم سر دسته انقلابیون میکنم وقت کنم براتون میزارم:vahidrk: جالا ک دور هم جم شدیم ی خورده شادی کنیم:w14::w14::w14: :w42: دیگه اینجوریاس همه تو کف رشته عمرانن:2rqfst4: برو بارگذاری و ایین نامه 2800 رو حفظ کن بعد بیا یادت بدم:vahidrk: خخخخانقدر کاربلد نیستید ما میایم تو کار شما هم سرک میکشیم که نواصتونو جبران کنیم از حفظم ایین نامه رو بارگذاری هم فولم:gnugghender: نرم افزارای مکانیکی رو بلد نیستی اومدی تو کار ما دخالت میکنی پیشنیازش اینه ک ی سیم تلفن تو اتوکد و اینونتور و کتیا مدل کن of h,g fil hl,ca fni fuخب اول بهم آموزش بده بعد مسابقه مدیم ایتبس سیف سپ خوبه خاله آینده درخشانی داری مشتبی :ws28::a030::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ ههه کلی نقل قول گرفتم ج بدم حوصلم نشد دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ laow f,n:|مشخص بود:| ]i [,vd ll;ki di ktv ildai h,ga hajfh jhd\ ;kiiii ?!!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ ]i [,vd ll;ki di ktv ildai h,ga hajfh jhd\ ;kiiii ?!!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ :sorry: :1111: :Ghelyon: :th_scratchhead: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ of h,g fil hl,ca fni fuخب اول بهم آموزش بده بعد مسابقه مدیم ایتبس سیف سپ نرم افزارای عمرانی که بازیچه نیستن ک باهاشون مسابقه بدی حالا امتیاز طلاییاتو بده شاید تونستم کاری واست بکنم خوبه خاله آینده درخشانی داری مشتبی :ws28::a030::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی خاله جون میدونم ک باعث افتخارتم:hapydancsmil: هههکلی نقل قول گرفتم ج بدم حوصلم نشد دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w02: خاله خعلی تنبل شتیا laow f,n:|مشخص بود:| با خاله من درست بحرف :ubhuekdv133q83a7yy7 ]i [,vd ll;ki di ktv ildai h,ga hajfh jhd\ ;kiiii ?!!! :ws28: :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ نرم افزارای عمرانی که بازیچه نیستن ک باهاشون مسابقه بدی حالا امتیاز طلاییاتو بده شاید تونستم کاری واست بکنم مرسی خاله جون میدونم ک باعث افتخارتم:hapydancsmil: خاله خعلی تنبل شتیا با خاله من درست بحرف :ubhuekdv133q83a7yy7 :icon_pf (34): دوست خودمه به تو چه 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ دوست خودمه به تو چه من مواظب خالمم... دوست توام نی:vahidrk: میزم شت و پتت میکنما... با خالم درست نحرفی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ f]i fv, di ',a fadk jh k;ajljh:banel_smiley_4: :icon_pf (34): f]i fadk di ',ai jh k;ajljh:banel_smiley_4: :icon_pf (34)::icon_pf (34): بچه بشین یه گوشه تا نکشتمتا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده