Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ مینا :| تو هم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جون جیگرشُ :* نه من نه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ آره داشتم رد میشدم اشتباهی از اینجا سردرآوردم دیگه باید انجمن رو هوشمندش کنی که با کلیک اشتباهی آدم وارد نشه ، از قصد و نیت کاربر خبر داشته باشه :w16: حالا سلامتی حالا کله صبه و الاااااان خوبم کار همیشگی آرا:| اینجا چیکار میکردی؟:| راستی خودت خوبی ؟از اینورا ، تالار عمران و گفتگو و اینا تالار گم کردی ؟ من که آواره ام همه جا میچرخم در ضمن امتیازا چرا اینجوری شده ؟من سپاسام کو؟:vahidrk: اووه. صبح بخیر یه سال گذشت بابا تو یه حرکت کاملاً حرفه ای سپاسای همه بچه ها رو لولو برد 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ مجتبی:| اینجا چیکار میکنی؟ 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ جون جیگرشُ :*نه من نه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیالم راحت شد آرا:|اینجا چیکار میکردی؟:| من که آواره ام همه جا میچرخم اووه. صبح بخیر یه سال گذشت بابا تو یه حرکت کاملاً حرفه ای سپاسای همه بچه ها رو لولو برد وااا چتونه شماها حق خوری حتی به انجمنم سرایت کرده :vahidrk: سلام اینجا چ خبره؟ ااا مشتبی تو هنوز زنده ای ؟ مجتبی:|اینجا چیکار میکنی؟ هااااااا فمیدم :hapydancsmil: تیک شماس این جمله :ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ دیدم همه اینجا جمعید گفتم یه دستی تکون داده باشیم ( این شکلک دست کوووو) 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ مجتبی:|اینجا چیکار میکنی؟ علیک سلام مدیر کتابخونه...:evilsmile: اومدم انتقلابی در تالارمون شکل بنهم تو اینجا چکار میکنی؟:vahidrk: ااا مشتبی تو هنوز زنده ای ؟ سلاممم خاله خاله برو اسپند بدود تازه از راه رسیدم دیدم همه اینجا جمعید گفتم یه دستی تکون داده باشیم ( این شکلک دست کوووو) سعی کن دودستی تکون بدی 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ دیدم همه اینجا جمعید گفتم یه دستی تکون داده باشیم ( این شکلک دست کوووو) به به جناب رییس :icon_pf (44): بفرمایید:ws28: علیک سلام مدیر کتابخونه...:evilsmile: اومدم انتقلابی در تالارمون شکل بنهم تو اینجا چکار میکنی؟:vahidrk: سلاممم خاله خاله برو اسپند بدود تازه از راه رسیدم سعی کن دودستی تکون بدی مگه کوجا بودی که تازه رسیدی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ علیک سلام مدیر کتابخونه...:evilsmile: اومدم انتقلابی در تالارمون شکل بنهم تو اینجا چکار میکنی؟:vahidrk: سلاممم خاله خاله برو اسپند بدود تازه از راه رسیدم سعی کن دودستی تکون بدی به به مجتبی خان جان خوش برگشتی یه انقلاب مخملی راهع بنداز 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ :5c6ipag2mnshmsf5ju3خیالم راحت شد وااا چتونه شماها حق خوری حتی به انجمنم سرایت کرده :vahidrk: ااا مشتبی تو هنوز زنده ای ؟ هااااااا فمیدم :hapydancsmil: تیک شماس این جمله :ws28::ws28::ws28: تازه نبودی مدالا هم یه سری کامل پروندیم یه بارم که پیغام خصوصیا رو پرونده بودیم. یه سری کاربرا هم پرونده شدن و مجبور شدن دوباره ثبت نام کنن. دیگه چی مونده بپرونیم؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ خب حالا که جمع شدیم همه هستیم قدیمی ها هم که اومدن چیکار کنیم یه حرکتی بزنیم دلمون تنگید 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ تازه نبودی مدالا هم یه سری کامل پروندیم یه بارم که پیغام خصوصیا رو پرونده بودیم. یه سری کاربرا هم پرونده شدن و مجبور شدن دوباره ثبت نام کنن. دیگه چی مونده بپرونیم؟ :JC_thinking: خسته نباشید واقعا :icon_pf (34): کلا انجمنو میپروندی دیگه چه با افتخارم میگه :vahidrk: خب حالا که جمع شدیم همه هستیم قدیمی ها هم که اومدن چیکار کنیم یه حرکتی بزنیم دلمون تنگید حرکت دست تکون دادن خوبه دیگه :w16::icon_pf (44)::icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ خب حالا که جمع شدیم همه هستیم قدیمی ها هم که اومدن چیکار کنیم یه حرکتی بزنیم دلمون تنگید تو که خودت متخصص حرکتای خلاقانه هم هستی اموزش ای تبس بذار این حرکات آموزشی هم خوبه. البته نه حالت نصف کاره :icon_pf (34): خسته نباشید واقعا :icon_pf (34):کلا انجمنو میپروندی دیگه چه با افتخارم میگه :vahidrk: حرکت دست تکون دادن خوبه دیگه :w16::icon_pf (44)::icon_pf (44): سلامت باشی افتخار داره دیگه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ به به جناب رییس :icon_pf (44): بفرمایید:ws28: مگه کوجا بودی که تازه رسیدی ؟ توی غیبت صغرا بودم تازه نبودی مدالا هم یه سری کامل پروندیم یه بارم که پیغام خصوصیا رو پرونده بودیم. یه سری کاربرا هم پرونده شدن و مجبور شدن دوباره ثبت نام کنن. دیگه چی مونده بپرونیم؟ :JC_thinking: مگه کاری بجز اینم از دستت برمیاد؟!:icon_pf (34): به به مجتبی خان جانخوش برگشتی یه انقلاب مخملی راهع بنداز تو رو هم سر دسته انقلابیون میکنم اموزش ای تبس بذار وقت کنم براتون میزارم:vahidrk: خب حالا که جمع شدیم همه هستیم قدیمی ها هم که اومدن چیکار کنیم یه حرکتی بزنیم دلمون تنگید جالا ک دور هم جم شدیم ی خورده شادی کنیم:w14::w14::w14: :w42: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ hrh lk, klhdkni a,vad,k hkrghfd fbhv:nd vhsjd hd jf :icon_pf (34): آقا منو نماینده شورشی های انقلابی بذار خخخخ راستی ای تبس رو آموزش دادی من هستم:| 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ hrh lk, klhdkni a,vad,k hkrghfd fbhv:nd vhsjd hd jf :icon_pf (34): آقا منو نماینده شورشی های انقلابی بذار خخخخ راستی ای تبس رو آموزش دادی من هستم:| خودم لوت میدم امتیاز طلاییا و مدالاتو میگیرم ایتبس واس چیته بکارت نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ خودم لوت میدم امتیاز طلاییا و مدالاتو میگیرم ایتبس واس چیته بکارت نمیاد :| رو دست من میخوی بلند شی؟ کی میگه برا چمه؟ من الان تو زمینه های عمرانی هم فعالیت مینمویم:|:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ :|رو دست من میخوی بلند شی؟ کی میگه برا چمه؟ من الان تو زمینه های عمرانی هم فعالیت مینمویم:|:vahidrk: دیگه اینجوریاس همه تو کف رشته عمرانن:2rqfst4: برو بارگذاری و ایین نامه 2800 رو حفظ کن بعد بیا یادت بدم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ دیگه اینجوریاس همه تو کف رشته عمرانن:2rqfst4: برو بارگذاری و ایین نامه 2800 رو حفظ کن بعد بیا یادت بدم:vahidrk: خخخخ انقدر کاربلد نیستید ما میایم تو کار شما هم سرک میکشیم که نواصتونو جبران کنیم از حفظم ایین نامه رو بارگذاری هم فولم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده