Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 سلام خوبم میسی خیری همن نیس سلامتیشما از شام چه خبر؟ ماکارونی هستش، اگه باب میلتون هست سفارش بدم آماده کنن 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 ماکارونی هستش، اگه باب میلتون هست سفارش بدم آماده کنن اتفاقا الان بحثشم خیلی داغهخیلیم دوس میدارم اما شام کاربر فعال شدن حسابش جداست غذا کره ای موخورم 1
Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 اتفاقا الان بحثشم خیلی داغهخیلیم دوس میدارم اما شام کاربر فعال شدن حسابش جداست غذا کره ای موخورم باشه بابا برا مسابقه رفتیم یادم بیار شامتو بدم :w00: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 باشه بابا برا مسابقه رفتیم یادم بیار شامتو بدم :w00: این چه وضعشه خوب باید با احترام باشه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 این چه وضعشه خوب باید با احترام باشه باشه پدر، برای مسابقه که تشریف بردیم به خاطر بنده بیاورید که شامتان را بدهم و شما نوش جان بفرمایید 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 باشه پدر، برای مسابقه که تشریف بردیم به خاطر بنده بیاورید که شامتان را بدهم و شما نوش جان بفرمایید این شد هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررر چرا واسه متکات اتفاق بدی افتاده 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چرا واسه متکات اتفاق بدی افتاده کاش همین متکا هم بود هنوز پیداش نکردی؟ نه 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 کاش همین متکا هم بود نه یعنی اونم نداری؟ خو پول که داری نداری؟ 2
Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 این شد :ws2: کاش همین متکا هم بود نه گریه نکن، میخوای کمکت کنم؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یعنی اونم نداری؟ خو پول که داری نداری؟ یارانه ها فقط هستش :icon_pf (34)::icon_pf (34): :ws2: گریه نکن، میخوای کمکت کنم؟ اره 2
Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یارانه ها فقط هستش :icon_pf (34)::icon_pf (34): اره خب دیگه گریه نکن، اشکاتو پاک کن و به عمو بگو دوس داری چجوری باشه اونیکه میخوای:there: 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یارانه ها فقط هستش :icon_pf (34)::icon_pf (34): اره بده بره به جاش یه متکا بخر اونم نداری میتونی یه کلیه تو بفروشی یه متکای اعلی بخری 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2011 خب دیگه گریه نکن، اشکاتو پاک کن و به عمو بگو دوس داری چجوری باشه اونیکه میخوای:there: نمی دونم یه چیزی گیر بیاررررررررررررررررررررررررر بده بره به جاش یه متکا بخراونم نداری میتونی یه کلیه تو بفروشی یه متکای اعلی بخری تو هنوز نمی دونی روح ها کلیه ندارن واقعا تو عمران می خونی مطمئنی اب یاری گل های قالی نمی خونی 2
Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نمی دونم یه چیزی گیر بیاررررررررررررررررررررررررر تو هنوز نمی دونی روح ها کلیه ندارن واقعا تو عمران می خونی مطمئنی اب یاری گل های قالی نمی خونی پیرزن باشه عب نداره؟ ببخشید آرانوس جان، ولی گاف دادی 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نمی دونم یه چیزی گیر بیاررررررررررررررررررررررررر تو هنوز نمی دونی روح ها کلیه ندارن واقعا تو عمران می خونی مطمئنی اب یاری گل های قالی نمی خونی جدااااااا برا همین داشتی چونه دسشویی میزدی پس خودت از خودت بیخبری نهههههه تو این کار خواهرزادم که کوشولئه تخصصشو گرفته 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2011 پیرزن باشه عب نداره؟ ببخشید آرانوس جان، ولی گاف دادی چی چیو گاف دادی وقتی خودش سه روز و دو شب چونه دسشویی میزنه خو لابد کلیه داره بعدشم این با روحای معمولی فرق داره بی قابلیت هستش که خوب اینم نمونه ش میشه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2011 پیرزن باشه عب نداره؟ ببخشید آرانوس جان، ولی گاف دادی نه پیر زن نه :banel_smiley_52: دیگه ماکس 22 :banel_smiley_52: جدااااااا برا همین داشتی چونه دسشویی میزدی پس خودت از خودت بیخبرینهههههه تو این کار خواهرزادم که کوشولئه تخصصشو گرفته خوب من برا مردم می گفتم نه خودم خوب شوما هم برو پیش خواهر زاده تون تخصص بگیرید بهتر از عمرانه 2
Artaria 13629 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چی چیو گاف دادی وقتی خودش سه روز و دو شب چونه دسشویی میزنه خو لابد کلیه داره بعدشم این با روحای معمولی فرق داره بی قابلیت هستش که خوب اینم نمونه ش میشه آها بله فرمایش شما متین است پسر ایرونیه روحه کلیه داره متکا بغل کن 2
ارسال های توصیه شده