Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چیه اینجا چی کار میکنی تو برو فیلم هاتو ببین دارم فیلم میبینم، فیلم پروژه فولاد خسته شدم ، تموم نیمیشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دارم فیلم میبینم، فیلم پروژه فولاد خسته شدم ، تموم نیمیشه خوب اون موس گردن شکسته ات رو بچرخون بزن بره جلو 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ خوب اون موس گردن شکسته ات رو بچرخون بزن بره جلو باباجان پروژه دانشگاست 2 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ به به اسپمستان تالار عمران!! بهر حال هر خونه ای یه آشپزخونه میخواد دیگه!!! ...... 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ به به اسپمستان تالار عمران!!بهر حال هر خونه ای یه آشپزخونه میخواد دیگه!!! ...... میدونی که حیاتی ترین و مهمترین بخش خونه همون آشپزخونست 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ میدونی که حیاتی ترین و مهمترین بخش خونه همون آشپزخونست پس مکانی به نام دست شویی چی تو خونه ات اشپزخونه داشته باشه دست شویی نداشته باشه می تونی زندگی کنی یا دست شویی داشته باشه اشپزخونه نداشته باشه وسط حال هم می تونی اشپزی کنی اما دست شویی چی کاملا معلومه عمران می خونی :icon_pf (34): خدا به داد خونه ای برسه که شوما نقشه اش رو میکشی 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پس مکانی به نام دست شویی چی تو خونه ات اشپزخونه داشته باشه دست شویی نداشته باشه می تونی زندگی کنی یا دست شویی داشته باشه اشپزخونه نداشته باشه وسط حال هم می تونی اشپزی کنی اما دست شویی چی کاملا معلومه عمران می خونی :icon_pf (34): خدا به داد خونه ای برسه که شوما نقشه اش رو میکشی تا آشپزخونه نباشه که تو به دستشویی نیاز نداری بخوای اونجوری نیگا کنی دسشویی پارک محلتونم هست یه کم به خودت زحمت باس بدی کی گفته عمران میخونم نگاهی کهتو داری با نگاه من زمین تا آسمون فرخ داره:167: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تا آشپزخونه نباشه که تو به دستشویی نیاز نداریبخوای اونجوری نیگا کنی دسشویی پارک محلتونم هست یه کم به خودت زحمت باس بدی کی گفته عمران میخونم نگاهی کهتو داری با نگاه من زمین تا آسمون فرخ داره:167: باشه شوما تو خونه ها اشپزخونه بزار ساعت 4 صبح از خوا بلند شو بد بدو برو دست شویی پارک محل حالا باز باشه یا نباشه اگر باز نبود هی جلوش قدم بزن تا فراموش کنی دست شویی داری تا صبح بشه مسئولش بیاد دست شویی رو برات باز کنه تا بتونی بری 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تا آشپزخونه نباشه که تو به دستشویی نیاز نداری :ws28: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من اومدم کارت رو بگوووووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من اومدم کارت رو بگوووووووووووووووو منظورم آدم واقعی بود، نه روح 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ تو به روح بگو من میرم به ادم واقعی میگم :w00: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ تو به روح بگو من میرم به ادم واقعی میگم :w00: آدم واقعی که تحویلت نمیگیره که 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ باشه شوما تو خونه ها اشپزخونه بزار ساعت 4 صبح از خوا بلند شو بد بدو برو دست شویی پارک محل حالا باز باشه یا نباشه اگر باز نبود هی جلوش قدم بزن تا فراموش کنی دست شویی داری تا صبح بشه مسئولش بیاد دست شویی رو برات باز کنه تا بتونی بری من تو خونه جفتشو میذارم ولی تو یکی استثنایی دیگه فقط آشپزخونه شامل حالت میشه اینام که در بازه دوره نصفه شبه و اینا به خودت ربط داره روح که براش بعد زمان ومکان متصور نیست چرا هیشکی اینورا نیمیاد :icon_pf (34)::icon_pf (34): خوب من اومدم کارت رو بگوووووووووووووووو شما همون متکاتو بغل کن داره گریه موکنه:ws28: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: چی شده مگه عوض سلام احوالپرسی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:چی شده مگه عوض سلام احوالپرسی هیچی سلام خوبی؟ چه خبرا؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ هیچیسلام خوبی؟ چه خبرا؟:ws2: سلام خوبم میسی خیری همن نیس سلامتی شما از شام چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده