Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون او چه مي گويد رشته ما رو به تمسخر ميگيرد ... او كيست كه اينقدر كنه شده به ما ... ول هم نمي كند روح عزيز براي پيشرفت ميتواني بروي بهديگر تالار ها 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ او چه مي گويد رشته ما رو به تمسخر ميگيرد ... او كيست كه اينقدر كنه شده به ما ... ول هم نمي كند روح عزيز براي پيشرفت ميتواني بروي بهديگر تالار ها ای بابا چرا همشحرف میزاریید دهن من هی خودتون میخوایید من رو بکنید مدیر هیخودتونبه خودتون گیر میدیید بعد میگییید کار روح بوده کی بود کی بود من نبودم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ با یه روح چه جوری میشه گفتمان فیزیکی داشت؟ میگن آب بپاشی رو چیزای نامرئی، مرئی میشن خوب من ادم رو بغل می کنم تا اونم روح بشه چه ربطی به 12 فرودرین داشت بابا تازه اصلاح کردم :banel_smiley_52: همون بغل کردنه دیگه دونه دونه بیایید اندکی کشیدن خجالت هم خوبه والا، اومده تو ملک خصوصی ما، همش میگه بغل بغل بغل بغل ... چرا 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون اگه اینطور بود اونوقت شما باید الان جای خونه ، تو یه کلبه چوبی زندگی میکردی مگه اصلاح اونقده ترس داره تو یه دونه پیدا کن بعد بوگو دونه دونه بیاین همون متکا خوبه:ws28::ws28: حداقلش بهتر از آوارگیه که :jawdrop: او چه مي گويد رشته ما رو به تمسخر ميگيرد ... او كيست كه اينقدر كنه شده به ما ... ول هم نمي كند روح عزيز براي پيشرفت ميتواني بروي بهديگر تالار ها شما به دل نگیر، ویز ویز میکنه یه پیف پاف بگیریم ، حله خب پسر ایرونی خوشحال شدیم، خوش گذشت تالار بغلی دارن ناهار میدناااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ من تازه نهار خورده اییییم اومده اییم به اسپم برسیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ جواب پیام های بالایی رو هم نمیدم تا بعدا از خجالتت در بیام اخررر شب 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ جواب پیام های بالایی رو هم نمیدم تا بعدا از خجالتت در بیام اخررر شب mark then delete 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ mark then delete باشه شوما راحت باششششید 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ باشه شوما راحت باششششید پ ن پ فک کردی ناراحتیم؟!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ پ ن پ فک کردی ناراحتیم؟!!! باریک راه افتادی یادم باشه اسفنده رو برات دود کنم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ باریک راه افتادی یادم باشه اسفنده رو برات دود کنم فک کنک اسپند باشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ میگن آب بپاشی رو چیزای نامرئی، مرئی میشن :jawdrop: نه بابا آبپاشی حال میده یه چی بدتر از اون که نتونه دست راست وچپشو تشخیص بده من تازه نهار خورده اییییم اومده اییم به اسپم برسیم چچچچچچچ روزه خواری در ملا عام :167: باس بگم این منکرات انجمن بیان ببرنت راحت شیم دیه شاهد از غیب رسید 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررر چقد این جمله به عکس پروفت میخوره:ws28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چقد این جمله به عکس پروفت میخوره:ws28: اره واقعا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چچچچچچچ روزه خواری در ملا عام :167:باس بگم این منکرات انجمن بیان ببرنت راحت شیم دیه شاهد از غیب رسید خوب میگم از عالم غیب خبر نداری همینه دیگه تفاوت زمانی این دنیا و اون دنیا 12 ساعته اونجا نهار بشه ما افطارمون رو باز می کنیم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اره واقعا باور نمیکنی یاد اون عکسه میفتم ناخودآگاه خندم میگیره:ws47::ws47::ws47: خوب میگم از عالم غیب خبر نداری همینه دیگه تفاوت زمانی این دنیا و اون دنیا 12 ساعته اونجا نهار بشه ما افطارمون رو باز می کنیم اون دنیام مگه زمان داره داری کم کم هویتتو رو میکنی اصن ارواح و چه به روزه ولا فک کنم روزه رو یا افطار میکنن یا روزشونو باز میکنن افطارو که باز نمیکنن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ باور نمیکنی یاد اون عکسه میفتم ناخودآگاه خندم میگیره:ws47::ws47::ws47: برو به سیبیل های نصفه هیتلر بخند :w00: اون دنیام مگه زمان داره داری کم کم هویتتو رو میکنی اصن ارواح و چه به روزه ولا فک کنم روزه رو یا افطار میکنن یا روزشونو باز میکنن افطارو که باز نمیکنن بله زمان داره با گرینویچ هم تنظیم میشه اما چون فاصله زیاده قاطی میشه خب اون دنیا انقدر حوری به ادم میدن عوضش از ادم چیزی هم می خوان دیگه خوب اون دنیا افطار باز می کنن روزه رو می خورن یعنی این چیزای ساده رو هم نمی دونستی :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سبیلای نصفه هیتلر خنده نداره اما متکا داره:ws28: بله زمان داره با گرینویچ هم تنظیم میشه اما چون فاصله زیاده قاطی میشه خب اون دنیا انقدر حوری به ادم میدن عوضش از ادم چیزی هم می خوان دیگه خوب اون دنیا افطار باز می کنن روزه رو می خورن یعنی این چیزای ساده رو هم نمی دونستی :icon_pf (34): جدا کلا اون دنیا منظور دنیای توهمات یه روحه انگار هیچ چیش با عقل جو نیست نمیدونستی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چیه اینجا چی کار میکنی تو برو فیلم هاتو ببین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده