Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 5 آبان، 2011 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون او چه مي گويد رشته ما رو به تمسخر ميگيرد ... او كيست كه اينقدر كنه شده به ما ... ول هم نمي كند روح عزيز براي پيشرفت ميتواني بروي بهديگر تالار ها 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 او چه مي گويد رشته ما رو به تمسخر ميگيرد ... او كيست كه اينقدر كنه شده به ما ... ول هم نمي كند روح عزيز براي پيشرفت ميتواني بروي بهديگر تالار ها ای بابا چرا همشحرف میزاریید دهن من هی خودتون میخوایید من رو بکنید مدیر هیخودتونبه خودتون گیر میدیید بعد میگییید کار روح بوده کی بود کی بود من نبودم 3
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2011 با یه روح چه جوری میشه گفتمان فیزیکی داشت؟ میگن آب بپاشی رو چیزای نامرئی، مرئی میشن خوب من ادم رو بغل می کنم تا اونم روح بشه چه ربطی به 12 فرودرین داشت بابا تازه اصلاح کردم :banel_smiley_52: همون بغل کردنه دیگه دونه دونه بیایید اندکی کشیدن خجالت هم خوبه والا، اومده تو ملک خصوصی ما، همش میگه بغل بغل بغل بغل ... چرا 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون اگه اینطور بود اونوقت شما باید الان جای خونه ، تو یه کلبه چوبی زندگی میکردی مگه اصلاح اونقده ترس داره تو یه دونه پیدا کن بعد بوگو دونه دونه بیاین همون متکا خوبه:ws28::ws28: حداقلش بهتر از آوارگیه که :jawdrop: او چه مي گويد رشته ما رو به تمسخر ميگيرد ... او كيست كه اينقدر كنه شده به ما ... ول هم نمي كند روح عزيز براي پيشرفت ميتواني بروي بهديگر تالار ها شما به دل نگیر، ویز ویز میکنه یه پیف پاف بگیریم ، حله خب پسر ایرونی خوشحال شدیم، خوش گذشت تالار بغلی دارن ناهار میدناااااااااااا 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 جواب پیام های بالایی رو هم نمیدم تا بعدا از خجالتت در بیام اخررر شب 2
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2011 جواب پیام های بالایی رو هم نمیدم تا بعدا از خجالتت در بیام اخررر شب mark then delete 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 پ ن پ فک کردی ناراحتیم؟!!! باریک راه افتادی یادم باشه اسفنده رو برات دود کنم 2
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2011 باریک راه افتادی یادم باشه اسفنده رو برات دود کنم فک کنک اسپند باشه 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2011 میگن آب بپاشی رو چیزای نامرئی، مرئی میشن :jawdrop: نه بابا آبپاشی حال میده یه چی بدتر از اون که نتونه دست راست وچپشو تشخیص بده من تازه نهار خورده اییییم اومده اییم به اسپم برسیم چچچچچچچ روزه خواری در ملا عام :167: باس بگم این منکرات انجمن بیان ببرنت راحت شیم دیه شاهد از غیب رسید 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2011 هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررر چقد این جمله به عکس پروفت میخوره:ws28: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آبان، 2011 چچچچچچچ روزه خواری در ملا عام :167:باس بگم این منکرات انجمن بیان ببرنت راحت شیم دیه شاهد از غیب رسید خوب میگم از عالم غیب خبر نداری همینه دیگه تفاوت زمانی این دنیا و اون دنیا 12 ساعته اونجا نهار بشه ما افطارمون رو باز می کنیم 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2011 اره واقعا باور نمیکنی یاد اون عکسه میفتم ناخودآگاه خندم میگیره:ws47::ws47::ws47: خوب میگم از عالم غیب خبر نداری همینه دیگه تفاوت زمانی این دنیا و اون دنیا 12 ساعته اونجا نهار بشه ما افطارمون رو باز می کنیم اون دنیام مگه زمان داره داری کم کم هویتتو رو میکنی اصن ارواح و چه به روزه ولا فک کنم روزه رو یا افطار میکنن یا روزشونو باز میکنن افطارو که باز نمیکنن 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 آبان، 2011 باور نمیکنی یاد اون عکسه میفتم ناخودآگاه خندم میگیره:ws47::ws47::ws47: برو به سیبیل های نصفه هیتلر بخند :w00: اون دنیام مگه زمان داره داری کم کم هویتتو رو میکنی اصن ارواح و چه به روزه ولا فک کنم روزه رو یا افطار میکنن یا روزشونو باز میکنن افطارو که باز نمیکنن بله زمان داره با گرینویچ هم تنظیم میشه اما چون فاصله زیاده قاطی میشه خب اون دنیا انقدر حوری به ادم میدن عوضش از ادم چیزی هم می خوان دیگه خوب اون دنیا افطار باز می کنن روزه رو می خورن یعنی این چیزای ساده رو هم نمی دونستی :icon_pf (34): 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 آبان، 2011 سبیلای نصفه هیتلر خنده نداره اما متکا داره:ws28: بله زمان داره با گرینویچ هم تنظیم میشه اما چون فاصله زیاده قاطی میشه خب اون دنیا انقدر حوری به ادم میدن عوضش از ادم چیزی هم می خوان دیگه خوب اون دنیا افطار باز می کنن روزه رو می خورن یعنی این چیزای ساده رو هم نمی دونستی :icon_pf (34): جدا کلا اون دنیا منظور دنیای توهمات یه روحه انگار هیچ چیش با عقل جو نیست نمیدونستی 2
ارسال های توصیه شده