آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2011 تو خبر کن ما رو به خیر تو حجتی است سوات نداری مگه . . . وای مردم از خنده:ws47::ws47::ws47::ws47::ws47: قربون قدیمیا برم که میگن : فحشو که بندازی زمین، صاحبش برمیداره میذاره تو جیبش :ws28: 2 روز پیشpesare irani پس به اون دوستت هم یاد بده دل اون هم نگیره ------------------------------------------------------------------- منظورش تویی دل من نگیره ؟ چشش کور عمرا دلم بگیره 1
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2011 فردا صبح پروفت رو بازکنی :banel_smiley_52: حرف های گران قدر و گران بهاست که از چپ و راست خراب میشه سرت مانند عکسها قبلی : mark ------------> delete 2
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2011 سوات نداری مگه. . . وای مردم از خنده:ws47::ws47::ws47::ws47::ws47: :ws28: دل من نگیره ؟ چشش کور عمرا دلم بگیره ایول، ثابت کردی یک عمرانی اصیل هستی 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2011 ایول، ثابت کردی یک عمرانی اصیل هستی هوا همه بروبچم داریم دیگه :w16: تا عوامل بیگانه نتونن نفوذ کنن 2
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2011 هوا همه بروبچم داریم دیگه :w16: تا عوامل بیگانه نتونن نفوذ کنن این یکی عامل بیگانه دیگه از رو نمیره چیکارش کنیم 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 5 آبان، 2011 این یکی عامل بیگانه دیگه از رو نمیره چیکارش کنیم هیچ کاری نیس که بروبچ عمران نتونن انجام بدن پس این مساله مهمی نیست بالاخره از روه میره دیگه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 سوات نداری مگه. . . وای مردم از خنده:ws47::ws47::ws47::ws47::ws47: :ws28: دل من نگیره ؟ چشش کور عمرا دلم بگیره خوب یکی رو گیر بیار بغل کنم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 ایول، ثابت کردی یک عمرانی اصیل هستی عمرانی اصیل یعنی یه عمله اخه میخوان بگن طرف خوب کار میکنه میگن خوب عمله ای هستش (این اصطلاح برا بنا ها هستش ) 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 این یکی عامل بیگانه دیگه از رو نمیره چیکارش کنیم هوا همه بروبچم داریم دیگه :w16: تا عوامل بیگانه نتونن نفوذ کنن هیچ کاری نیس که بروبچ عمران نتونن انجام بدن پس این مساله مهمی نیست بالاخره از روه میره دیگه جمیعا باشین تا اموراتتون بگذره 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 5 آبان، 2011 خوب یکی رو گیر بیار بغل کنم :ws47: خواهش میکنم از این کارای لاینحل ازم نخواه درسته هرکاری ازعمرانیا برمیاد ولی این اصلا از اون امورات نشدنی آخه کی حاضره تو بغلش کنی:ws47:همون متکا حرف نداره:ws47: عمرانی اصیل یعنی یه عمله اخه میخوان بگن طرف خوب کار میکنه میگن خوب عمله ای هستش (این اصطلاح برا بنا ها هستش ) اوئل اینکه هنوز بهتره در مورد چیزی که تخصص نداری نظر ندی دوما عمله ها مگه چشونه بنده خداها جمیعا باشین تا اموراتتون بگذره چش حسود کور 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 :ws47: خواهش میکنم از این کارای لاینحل ازم نخواه درسته هرکاری ازعمرانیا برمیاد ولی این اصلا از اون امورات نشدنی آخه کی حاضره تو بغلش کنی:ws47:همون متکا حرف نداره:ws47: یه نمونه خود شماااااااااااااااااااااااااا اوئل اینکه هنوز بهتره در مورد چیزی که تخصص نداری نظر ندیدوما عمله ها مگه چشونه بنده خداها خوب ما هم هیچ وقت به شما عمرانی ها توهینی چیزی نکردیم چش حسود کور بپر اسفند دود کن بقیه برو بچ و قشر شریف عمرانی هااااااااااااا ناراحن نشن این بحث خانوادگیییه 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 5 آبان، 2011 یه نمونه خود شماااااااااااااااااااااااااا خوب ما هم هیچ وقت به شما عمرانی ها توهینی چیزی نکردیم بپر اسفند دود کن بقیه برو بچ و قشر شریف عمرانی هااااااااااااا ناراحن نشن این بحث خانوادگیییه چچچچچچچچچچ :banel_smiley_4: ولی اساسی نیاز به مشاوره داریا مشکلت اینه که هنو تو تشخیص تعاریف،اصلاحات و شغلا مشکل داری بروبچ عمران جنبه شون بیشتر از ایناست در ضمن به گوینده هم نیگا میکنن در بعضی شرایط 1
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2011 هیچ کاری نیس که بروبچ عمران نتونن انجام بدن پس این مساله مهمی نیست بالاخره از روه میره دیگه آره، باس یه ضد حال اساسی بزنیم بهش خوب یکی رو گیر بیار بغل کنم مگه روح نیستی؟ برو یکی از روحارو بغل کن دیگه، گرچه فک کنم اون روحه بازم بمیره عمرانی اصیل یعنی یه عمله اخه میخوان بگن طرف خوب کار میکنه میگن خوب عمله ای هستش (این اصطلاح برا بنا ها هستش ) عمله بودن بهتر از عملی بودنه، مافنگی جمیعا باشین تا اموراتتون بگذره :ws28: تا وقتی آدمایی مث تو میشن بساط خنده آدم، خب معلومه میگذره خیلی هم خوش میگذره چچچچچچچچچچ :banel_smiley_4: ولی اساسی نیاز به مشاوره داریا مشکلت اینه که هنو تو تشخیص تعاریف،اصلاحات و شغلا مشکل داری بروبچ عمران جنبه شون بیشتر از ایناست در ضمن به گوینده هم نیگا میکنن در بعضی شرایط بگم بچه ها بیان یه گفتمانی باهاش داشته باشن؟ 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 5 آبان، 2011 آره، باس یه ضد حال اساسی بزنیم بهش مگه روح نیستی؟ برو یکی از روحارو بغل کن دیگه، گرچه فک کنم اون روحه بازم بمیره عمله بودن بهتر از عملی بودنه، مافنگی تا وقتی آدمایی مث تو میشن بساط خنده آدم، خب معلومه میگذره خیلی هم خوش میگذره بگم بچه ها بیان یه گفتمانی باهاش داشته باشن؟ به نظرت قابل اصلاح هست؟ اصلا با گفتمان میشه؟:icon_pf (34): 2
Artaria 13629 ارسال شده در 5 آبان، 2011 به نظرت قابل اصلاح هست؟ اصلا با گفتمان میشه؟:icon_pf (34): منظورم گفتمان فیزیکیه 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 5 آبان، 2011 منظورم گفتمان فیزیکیه با یه روح چه جوری میشه گفتمان فیزیکی داشت؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 مگه روح نیستی؟ برو یکی از روحارو بغل کن دیگه، گرچه فک کنم اون روحه بازم بمیره خوب من ادم رو بغل می کنم تا اونم روح بشه عمله بودن بهتر از عملی بودنه، مافنگی چه ربطی به 12 فرودرین داشت به نظرت قابل اصلاح هست؟ اصلا با گفتمان میشه؟ بابا تازه اصلاح کردم :banel_smiley_52: با یه روح چه جوری میشه گفتمان فیزیکی داشت؟ همون بغل کردنه دیگه دونه دونه بیایید 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 آبان، 2011 مشکلت اینه که هنو تو تشخیص تعاریف،اصلاحات و شغلا مشکل داری چرا 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 5 آبان، 2011 خوب من ادم رو بغل می کنم تا اونم روح بشه چه ربطی به 12 فرودرین داشت بابا تازه اصلاح کردم :banel_smiley_52: همون بغل کردنه دیگه دونه دونه بیایید مگه اصلاح اونقده ترس داره تو یه دونه پیدا کن بعد بوگو دونه دونه بیاین همون متکا خوبه:ws28::ws28: چرا 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون حداقلش بهتر از آوارگیه که 1
ارسال های توصیه شده