آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ تو خبر کن ما رو به خیر تو حجتی است سوات نداری مگه . . . وای مردم از خنده:ws47::ws47::ws47::ws47::ws47: قربون قدیمیا برم که میگن : فحشو که بندازی زمین، صاحبش برمیداره میذاره تو جیبش :ws28: 2 روز پیشpesare irani پس به اون دوستت هم یاد بده دل اون هم نگیره ------------------------------------------------------------------- منظورش تویی دل من نگیره ؟ چشش کور عمرا دلم بگیره 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ فردا صبح پروفت رو بازکنی :banel_smiley_52: حرف های گران قدر و گران بهاست که از چپ و راست خراب میشه سرت مانند عکسها قبلی : mark ------------> delete 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سوات نداری مگه. . . وای مردم از خنده:ws47::ws47::ws47::ws47::ws47: :ws28: دل من نگیره ؟ چشش کور عمرا دلم بگیره ایول، ثابت کردی یک عمرانی اصیل هستی 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ایول، ثابت کردی یک عمرانی اصیل هستی هوا همه بروبچم داریم دیگه :w16: تا عوامل بیگانه نتونن نفوذ کنن 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=63325 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هوا همه بروبچم داریم دیگه :w16: تا عوامل بیگانه نتونن نفوذ کنن این یکی عامل بیگانه دیگه از رو نمیره چیکارش کنیم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این یکی عامل بیگانه دیگه از رو نمیره چیکارش کنیم هیچ کاری نیس که بروبچ عمران نتونن انجام بدن پس این مساله مهمی نیست بالاخره از روه میره دیگه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سوات نداری مگه. . . وای مردم از خنده:ws47::ws47::ws47::ws47::ws47: :ws28: دل من نگیره ؟ چشش کور عمرا دلم بگیره خوب یکی رو گیر بیار بغل کنم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ایول، ثابت کردی یک عمرانی اصیل هستی عمرانی اصیل یعنی یه عمله اخه میخوان بگن طرف خوب کار میکنه میگن خوب عمله ای هستش (این اصطلاح برا بنا ها هستش ) 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ این یکی عامل بیگانه دیگه از رو نمیره چیکارش کنیم هوا همه بروبچم داریم دیگه :w16: تا عوامل بیگانه نتونن نفوذ کنن هیچ کاری نیس که بروبچ عمران نتونن انجام بدن پس این مساله مهمی نیست بالاخره از روه میره دیگه جمیعا باشین تا اموراتتون بگذره 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خوب یکی رو گیر بیار بغل کنم :ws47: خواهش میکنم از این کارای لاینحل ازم نخواه درسته هرکاری ازعمرانیا برمیاد ولی این اصلا از اون امورات نشدنی آخه کی حاضره تو بغلش کنی:ws47:همون متکا حرف نداره:ws47: عمرانی اصیل یعنی یه عمله اخه میخوان بگن طرف خوب کار میکنه میگن خوب عمله ای هستش (این اصطلاح برا بنا ها هستش ) اوئل اینکه هنوز بهتره در مورد چیزی که تخصص نداری نظر ندی دوما عمله ها مگه چشونه بنده خداها جمیعا باشین تا اموراتتون بگذره چش حسود کور 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ :ws47: خواهش میکنم از این کارای لاینحل ازم نخواه درسته هرکاری ازعمرانیا برمیاد ولی این اصلا از اون امورات نشدنی آخه کی حاضره تو بغلش کنی:ws47:همون متکا حرف نداره:ws47: یه نمونه خود شماااااااااااااااااااااااااا اوئل اینکه هنوز بهتره در مورد چیزی که تخصص نداری نظر ندیدوما عمله ها مگه چشونه بنده خداها خوب ما هم هیچ وقت به شما عمرانی ها توهینی چیزی نکردیم چش حسود کور بپر اسفند دود کن بقیه برو بچ و قشر شریف عمرانی هااااااااااااا ناراحن نشن این بحث خانوادگیییه 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ یه نمونه خود شماااااااااااااااااااااااااا خوب ما هم هیچ وقت به شما عمرانی ها توهینی چیزی نکردیم بپر اسفند دود کن بقیه برو بچ و قشر شریف عمرانی هااااااااااااا ناراحن نشن این بحث خانوادگیییه چچچچچچچچچچ :banel_smiley_4: ولی اساسی نیاز به مشاوره داریا مشکلت اینه که هنو تو تشخیص تعاریف،اصلاحات و شغلا مشکل داری بروبچ عمران جنبه شون بیشتر از ایناست در ضمن به گوینده هم نیگا میکنن در بعضی شرایط 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ کاری نیس که بروبچ عمران نتونن انجام بدن پس این مساله مهمی نیست بالاخره از روه میره دیگه آره، باس یه ضد حال اساسی بزنیم بهش خوب یکی رو گیر بیار بغل کنم مگه روح نیستی؟ برو یکی از روحارو بغل کن دیگه، گرچه فک کنم اون روحه بازم بمیره عمرانی اصیل یعنی یه عمله اخه میخوان بگن طرف خوب کار میکنه میگن خوب عمله ای هستش (این اصطلاح برا بنا ها هستش ) عمله بودن بهتر از عملی بودنه، مافنگی جمیعا باشین تا اموراتتون بگذره :ws28: تا وقتی آدمایی مث تو میشن بساط خنده آدم، خب معلومه میگذره خیلی هم خوش میگذره چچچچچچچچچچ :banel_smiley_4: ولی اساسی نیاز به مشاوره داریا مشکلت اینه که هنو تو تشخیص تعاریف،اصلاحات و شغلا مشکل داری بروبچ عمران جنبه شون بیشتر از ایناست در ضمن به گوینده هم نیگا میکنن در بعضی شرایط بگم بچه ها بیان یه گفتمانی باهاش داشته باشن؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آره، باس یه ضد حال اساسی بزنیم بهش مگه روح نیستی؟ برو یکی از روحارو بغل کن دیگه، گرچه فک کنم اون روحه بازم بمیره عمله بودن بهتر از عملی بودنه، مافنگی تا وقتی آدمایی مث تو میشن بساط خنده آدم، خب معلومه میگذره خیلی هم خوش میگذره بگم بچه ها بیان یه گفتمانی باهاش داشته باشن؟ به نظرت قابل اصلاح هست؟ اصلا با گفتمان میشه؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرت قابل اصلاح هست؟ اصلا با گفتمان میشه؟:icon_pf (34): منظورم گفتمان فیزیکیه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ منظورم گفتمان فیزیکیه با یه روح چه جوری میشه گفتمان فیزیکی داشت؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مگه روح نیستی؟ برو یکی از روحارو بغل کن دیگه، گرچه فک کنم اون روحه بازم بمیره خوب من ادم رو بغل می کنم تا اونم روح بشه عمله بودن بهتر از عملی بودنه، مافنگی چه ربطی به 12 فرودرین داشت به نظرت قابل اصلاح هست؟ اصلا با گفتمان میشه؟ بابا تازه اصلاح کردم :banel_smiley_52: با یه روح چه جوری میشه گفتمان فیزیکی داشت؟ همون بغل کردنه دیگه دونه دونه بیایید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ مشکلت اینه که هنو تو تشخیص تعاریف،اصلاحات و شغلا مشکل داری چرا 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من ادم رو بغل می کنم تا اونم روح بشه چه ربطی به 12 فرودرین داشت بابا تازه اصلاح کردم :banel_smiley_52: همون بغل کردنه دیگه دونه دونه بیایید مگه اصلاح اونقده ترس داره تو یه دونه پیدا کن بعد بوگو دونه دونه بیاین همون متکا خوبه:ws28::ws28: چرا 4 سال درس بخونید اخرشش باید صبح 6 پاشید برید سر میدون به عنوان بنا وایستیید تا یه وانت بیاد وشما رو ببرهسر ساختمون حداقلش بهتر از آوارگیه که 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده