pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ فیلم just go with it فیلمو ول کنم بیام با تو کلکل کنم؟!!!! نمی ارزه جون داداش این فیلم که گفتی خوردنیه یه فیلم دو ساعته بقیش رو چی کار می کنی :icon_pf (34): فیلم های دوبله شده ببین انقدر فیلم های هالوودی به خورد اون ذهنت نده ضررر داره :w00: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ این فیلم که گفتی خوردنیه :ws3: یه فیلم دو ساعته بقیش رو چی کار می کنی :icon_pf (34): فیلم های دوبله شده ببین انقدر فیلم های هالوودی به خورد اون ذهنت نده ضررر داره :w00: نه پوشیدنیه بقیه اش را برای سلامتی شوما دعا میکنم بالیوود چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نه پوشیدنیه بقیه اش را برای سلامتی شوما دعا میکنم بالیوود چطوره؟ فقط جمهوری اسلامی ایران اونم از نوع اخراجی ها یا ازانس شیشه ای یا بوی پیراهن یوسف 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ درباره [/url]المپیاد : باید جزء 5 نفر اول ورودیتون باشید ( از نظر معدل) سال آخر بهتون اطلاع میدن که تو المپیاد شرکت کنید در مرحله اول آزمون کشور به چند قطب تقسیم میشه، مثلاً تهران با قم و ... از هر قطب 5 نفر انتخاب میشه + 15 نفر اول کنکور در آزمون مرحله بعد شرکت میکنند 3 لینک به دیدگاه
m_shirin 279 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ درباره المپیاد : باید جزء 5 نفر اول ورودیتون باشید ( از نظر معدل)سال آخر بهتون اطلاع میدن که تو المپیاد شرکت کنید در مرحله اول آزمون کشور به چند قطب تقسیم میشه، مثلاً تهران با قم و ... از هر قطب 5 نفر انتخاب میشه + 15 نفر اول کنکور در آزمون مرحله بعد شرکت میکنند 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ثبت نام در كارگاه آموزش پل ماكاروني 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت 4 بنده مشغول تماشای فیلم می باشم کاملا موافقم آرانوس ! قابلیتی هم نداره ( به دل نگیریاااااااا پسر ایرونی، مزاح میفرمایم :ws2: ) نه مچکرم،من مقام اولی نمیخوام این مقام و شامشو هم تقدیم میکنم به شوما شوخی میکنه پسر ایرونی یه حرف جدی گفته باشه همینه خوب سوسکه هم از من میترسه چرا این رو نگفتی مهم این نیست اون مهمه فیلم just go with it فیلمو ول کنم بیام با تو کلکل کنم؟!!!! نمی ارزه جون داداش منم برم کره ای ببینم؟ كچيليك 3 تبلیغات؟:w00: یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ منم برم کره ای ببینم؟ تبلیغات؟:w00: یعنی چی؟ نه بیا بشین 90 ببین بهتره 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ كچيليك 3 حالا به امضا من گير ميدي داري نماد ما رو به تمسخر مي گيري .... به دهم ... :167: 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نه بیا بشین 90 ببین بهتره اتفاقا اصلا نمیبینم 90 و پشنهاد بیتر نداشتی حالا به امضا من گير ميدي داري نماد ما رو به تمسخر مي گيري .... به دهم ... :167: این قضیه ش چیه خوب؟ یکی بگه من تو باغ نیستم:w00: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ منم برم کره ای ببینم؟ جومونگ یا یانگم؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا اصلا نمیبینم 90 و پشنهاد بیتر نداشتی این قضیه ش چیه خوب؟ یکی بگه من تو باغ نیستم:w00: 90تموم شد دیگه برو بگیر بخواب همینه دیگه فیلم کره ای میبینی تو باغ رات نمیدن 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ جومونگ یا یانگم؟ چچچچچچچچچچ هیشکدوم 90تموم شد دیگه برو بگیر بخوابهمینه دیگه فیلم کره ای میبینی تو باغ رات نمیدن شد یا نشد من گفتم نمیبینم فیلم کره ای ربطش به باغ چیه این وسط؟ کثلا 90 ببینم خیلی چیز حالیم میشه انوقت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ به به بهرام چطوری میلاد بهرام نیستی ک پیدایی جیمی و سامی نگرانت بودن 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ به به بهرام چطوری میلاد بهرام نیستی ک پیدایی جیمی و سامی نگرانت بودن ممنوع مثل همیشه هستم تو خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خوب خوبه تو مثل همیشه هستی بهرام جان جیگرم عسلم کجا در رفتی بیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ حالا به امضا من گير ميدي داري نماد ما رو به تمسخر مي گيري .... به دهم ... :167: کی من :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: اتفاقا اصلا نمیبینم 90 و پشنهاد بیتر نداشتی این قضیه ش چیه خوب؟ یکی بگه من تو باغ نیستم:w00: همون بهتر تو باغ نباشی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ به به بهرام چطوری میلاد بهرام نیستی ک پیدایی جیمی و سامی نگرانت بودن به به آقا پسر ایرونی جیمی و سامی غلط کردن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده