pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ اینا مسایل شخصی تالاره و به بیگانه ها مربوط نمیشه:banel_smiley_4::167::167::167: تو سره بساز نداری مثه اینکه من روحم اصلا سر ندارم که بخواد بسازه یا نسازه 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من روحم اصلا سر ندارم که بخواد بسازه یا نسازه پس همون که قابلیت نداری دلیلش اینه پس سر نداری که بخواد توش مخ باشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پس همون که قابلیت نداری دلیلش اینه پسسر نداری که بخواد توش مخ باشه روح ها مخ ندارن این طوری ازشون می ترسید وای به حال اینکه مخ داشته باشن 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ روح ها مخ ندارن این طوری ازشون می ترسید وای به حال اینکه مخ داشته باشن کی ترسید؟ دلت موخواد بترسن ازت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کی ترسید؟ دلت موخواد بترسن ازت شوما جرئت دارید ساعت 4 صبح برقا رو خاموش کن بشین پا کمی بیا سراغ من اون وقت می فهمی که می ترسه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شوما جرئت دارید ساعت 4 صبح برقا رو خاموش کن بشین پا کمی بیا سراغ من اون وقت می فهمی که می ترسه لولویی مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نه مهربون ام :167: اما خیلی وقت ها هم خبیث ام 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نه مهربون ام :167: اما خیلی وقت ها هم خبیث ام گریه نداره نینی، خودم آدمت میکنم تا دیگه تو تالار عمران شاخ و شونه نکشی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ گریه نداره نینی، خودم آدمت میکنم تا دیگه تو تالار عمران شاخ و شونه نکشی شما هم ساعت 4 تشریف بیارید هنوز جا هستش 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شوما جرئت دارید ساعت 4 صبح برقا رو خاموش کن بشین پا کمی بیا سراغ من اون وقت می فهمی که می ترسه 4 صب چرا بوگو 2 شب چیزی که مخ نداره که ترس نداره روح خبیث؟ والبته بی قابلیت گریه نداره نینی، خودم آدمت میکنم تا دیگه تو تالار عمران شاخ و شونه نکشی ایول بهرام اگه اینکارو بکنی یه دفعه دیگه میذارم اول بشی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ 4 صب چرا بوگو 2 شب چیزی که مخ نداره که ترس نداره والبته بی قابلیت ایول بهرام اگه اینکارو بکنی یه دفعه دیگه میذارم اول بشی این چیزی که من میبینم ساعت 12 ظهر هم از سایه خودش هم می ترسه چه برسه به من :w00: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ این چیزی که من میبینم ساعت 12 ظهر هم از سایه خودش هم می ترسه چه برسه به من :w00: چرا داد میزنی اعصاب معصاب نداریا به اعصابت مسلط باش من از هیچی نمیترسم حتی از تو و اون آواتارت:167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چرا داد میزنی اعصاب معصاب نداریابه اعصابت مسلط باش من از هیچی نمیترسم حتی از تو و اون آواتارت:167: حتی از سوسک هم نمی ترسی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: سوسک از من می ترسه من از زنم می ترسم و زنم از سوسک می ترسه مملکتی داریم اااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ حتی از سوسک هم نمی ترسی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: سوسک از من می ترسه من از زنم می ترسم و زنم از سوسک می ترسه مملکتی داریم اااااااااااااااااااااااااا خودت میدونی سوکس ترس نداره فقط چچچچچچچچچچچچچچچچچچندشششششششش داره:45645: پس تو از زنت که از سوکسی که از تو میترسه میترسی یعنی خیلی ترسویییییییییی پس:ws47::gnugghender: پسر ایرانیه داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شما هم ساعت 4 تشریف بیارید هنوز جا هستش ساعت 4 بنده مشغول تماشای فیلم می باشم 4 صب چرا بوگو 2 شب چیزی که مخ نداره که ترس نداره والبته بی قابلیت ایول بهرام اگه اینکارو بکنی یه دفعه دیگه میذارم اول بشی کاملا موافقم آرانوس ! قابلیتی هم نداره ( به دل نگیریاااااااا پسر ایرونی، مزاح میفرمایم :ws2: ) نه مچکرم،من مقام اولی نمیخوام این مقام و شامشو هم تقدیم میکنم به شوما 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خودت میدونی سوکس ترس نداره فقط چچچچچچچچچچچچچچچچچچندشششششششش داره:45645: پس تو از زنت که از سوکسی که از تو میترسه میترسی یعنی خیلی ترسویییییییییی پس:ws47::gnugghender: پسر ایرانیه داریم؟ خوب سوسکه هم از من میترسه چرا این رو نگفتی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت 4 بنده مشغول تماشای فیلم می باشم چه فیلمی (شکلک سوت ) کاملا موافقم آرانوس ! قابلیتی هم نداره ( به دل نگیریاااااااا پسر ایرونی، مزاح میفرمایم :ws2: ) شوما امشب فیلم رو ول کنید یه سری به ما بزنید تا قابلیتی نشانتان دهم تاااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ چه فیلمی (شکلک سوت ) شوما امشب فیلم رو ول کنید یه سری به ما بزنید تا قابلیتی نشانتان دهم تاااااااااااااااااااااااا فیلم just go with it فیلمو ول کنم بیام با تو کلکل کنم؟!!!! نمی ارزه جون داداش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده