pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ خواهش میکنم بقیه کاربرا کوجان بیان اشنا بشن با مدیرت جدید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اره من مدیریت رو گرفته دستم دارم از کم شروع میکنم تا اخر سال مدیرت جهان رو می خوام بگیرم دستم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام بر عمرانی ها من حامد.زیزو سابق هستم 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ممنون چه پيغامي؟!:banel_smiley_52: همني كه الان تو پروفايلت هست ... الان عمومي هم اعلام مي كنم صبر كن جواب دوستان بدم درود بر همه عمرانی ها :flowerysmile::flowerysmile: بشه هایه عمران چطورن!!!؟؟ خوبيم .... شما هم خوب باشيد ... :flowerysmile: درود و دو صد بدرود تو چرا هنوز نيومده داري ميري اينجاااااا ئه مكان علميه .... جا واسه بازيه بشه هاااا نيس :167:بدو برو خونتون :w00: دقيقــــــــــا علیک سیلام :flowerysmile: مدیریت جدید مقدم شوما رو گرامی می دارد :167::167::167: خواهش میکنم بقیه کاربرا کوجان بیان اشنا بشن با مدیرت جدید :167::167::167::167::167::167::167::167::167::167: سلام بر عمرانی ها من حامد.زیزو سابق هستم به اقا حامد ... بابا شما ديگه كجاييي .... هي تند و تند اسمت عوض ميكني كه نشناسيمت :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام بر عمرانی ها من حامد.زیزو سابق هستم حامد زیرو سابق کی هه خو!!؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ به اطلاع كليه عمراني ها ميرسانند لطفا در بحث هاي زير مشاركت كنيد :w821: نظام پيشنهادات تالار مهندسي عمران همفکری در مورد انتشار نخستین مجله تالار عمران خروج تالار عمران از رکود... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ کی بود کی بود من نبودیم صاحبش اومد من نبودم :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ به اطلاع كليه عمراني ها ميرسانند لطفا در بحث هاي زير مشاركت كنيد :w821: نظام پيشنهادات تالار مهندسي عمران همفکری در مورد انتشار نخستین مجله تالار عمران خروج تالار عمران از رکود... آخههههههههههههه شرکت کنین دیگه بیشاره گناه داله داله گیه میتنه!!! اسمتو عوض کردین!!! وای چقده شماها اسمتونو عوض میکنین من ذیگه قاطی کردم اصن دیجه هیشکیو نیشناسم!!!:w00: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ حامد زیرو سابق کی هه خو!!؟؟؟ منم به اقا حامد ... بابا شما ديگه كجاييي .... هي تند و تند اسمت عوض ميكني كه نشناسيمت :flowerysmile: کو بابا من تو این 6-7 سالی که فروم بازم یک بار اونم این بار عوض کردم شما همون سربازی؟ 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ منم کو بابا من تو این 6-7 سالی که فروم بازم یک بار اونم این بار عوض کردم شما همون سربازی؟ خير من همون سرباز 121 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم ااا!!! شمایین!! نیدونستم که فکر کردم یکی دیگه ست خوبین شما!!؟؟:دی 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ااا!!!شمایین!! نیدونستم که فکر کردم یکی دیگه ست خوبین شما!!؟؟:دی تشکرات فراوان الان ارزونترین مدل اپل چنده؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خوب من دو روز نبودم برا همین بوده 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تشکرات فراوان الان ارزونترین مدل اپل چنده؟ ببین این هه الان به دردت میخوره!!! APPLE iPhone 3GS 16GB : 570000 APPLE iPhone 3GS 32GB : 660000 عکسشم خواستی بگو بزارم برات!!! 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خوب من دو روز نبودم برا همین بوده نیگا تورخدا کارمون به کجا کشیده باید بیگانه بیاد :w00: حالا دوروز بیا ببینم مردم از بی اسپمی:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده