maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اما به نظر من اگه با اون پول یه زندگی خوب واسه یتیم فراهم کنن خیلی بهترهیه دختری تو همین موسسه خیریه هست اسمش اتوسای اون واقعا واسه من خیلی قابل احترامه واسه همین کاراش باهات هم عقیده ام..کاملاً درست میگی.....ولی ذهنی که منجمد شده رو کاریش نمیشه کرد.. یه سری امامزاده هام قلکی هستند مثل پارک متر. پول بنداز حاجت بگیر. اونجا کسی همدیگه رو دیگه تیکه پاره نمیکنه.راههای رسیدن به سر منزل مقصود بسیار است مونده که کدومش رو انتخاب کنی. توهینی به ائمه نباشه که شخصیتا والایی و مقام خودشون رو دارند و شکی بهشون ینست. یه دعا نویس بود طرفای ما . یه کمربند رو بسته بود از بالای سقف و مینشست تا زنا بیان و براشون دعا بنویسه. میگن این اولش میگفته که " خانم کمربند رو باز کن" اگه طرف کمر و کوپال و شال خودش رو باز میکرد کارش ساخته بود ولی اگر اعتراض میکرد اون دعا نویسه میگفت که منظورم اون کمریه که بالا سرت هسته. حکایت ما هم همینه فعلن دارن کارمون رو راه میندازن ولی وقتی یکی خواست به چراییه کار گیر بده میگن بابا این کار اصلن درست نیست ما هم میدونیم درست نیست اصلن محکومش هم میکنیم/قمه زدن که یادتونه چطور محکومش میکردن/ چی بگم برادر که خودت دردآشنایی.....مردمی که از همه طرف تحت فشارن و هیچکسی هم نیست به مشکلاتشون اهمیت بده و از طرفی آگاه هم نیستن میرن دنبال اون کارایی که گفتی.. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ یه سری امامزاده هام قلکی هستند مثل پارک متر. پول بنداز حاجت بگیر. اونجا کسی همدیگه رو دیگه تیکه پاره نمیکنه.راههای رسیدن به سر منزل مقصود بسیار است مونده که کدومش رو انتخاب کنی. توهینی به ائمه نباشه که شخصیتا والایی و مقام خودشون رو دارند و شکی بهشون ینست. یه دعا نویس بود طرفای ما . یه کمربند رو بسته بود از بالای سقف و مینشست تا زنا بیان و براشون دعا بنویسه. میگن این اولش میگفته که " خانم کمربند رو باز کن" اگه طرف کمر و کوپال و شال خودش رو باز میکرد کارش ساخته بود ولی اگر اعتراض میکرد اون دعا نویسه میگفت که منظورم اون کمریه که بالا سرت هسته. حکایت ما هم همینه فعلن دارن کارمون رو راه میندازن ولی وقتی یکی خواست به چراییه کار گیر بده میگن بابا این کار اصلن درست نیست ما هم میدونیم درست نیست اصلن محکومش هم میکنیم/قمه زدن که یادتونه چطور محکومش میکردن/ .. .چه جالب عجب جونوری بوده این دعا نویس!!:guntootsmiley2::banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلام روی یک وانت پیکانی نوشته بود که: قربون غربت مدینه این یعنی چی ؟ هرچی فکر کردم نفهمیدم که منظورش چیه .. آیا کسی اونجا غریب مونده؟ بعده پیامبر کسی در این شهر و به اون صورت حکمرانی نکرده که درسته؟ باید به این چرندیات عادت کرده باشی ....زیاد به معنیش فکر نکن اینها از هر چیزی جهت ناراحت کردن مردم استفاده می کنن 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ چی بگم برادر که خودت دردآشنایی.....مردمی که از همه طرف تحت فشارن و هیچکسی هم نیست به مشکلاتشون اهمیت بده و از طرفی آگاه هم نیستن میرن دنبال اون کارایی که گفتی.. وافعن هم همینطوره خواهر... خرافات تو کشورهایی که اینجوریه، اونجوریه:icon_pf (34): .. .چه جالب عجب جونوری بوده این دعا نویس!!:guntootsmiley2::banel_smiley_90: جونور نگو .. بگو مارمولک باید به این چرندیات عادت کرده باشی ....زیاد به معنیش فکر نکن اینها از هر چیزی جهت ناراحت کردن مردم استفاده می کنن آره خیلی عادت دارم /البته به دیدنشون/من هر جایی که برم بین یهودی و نصرانی بودنم شک میکنند. واللا این مورد برام خیلی دیگه جای سوال داشت و میخواستم حتمن بدونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده