vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ مینا جون چیزی از پروژه هات نداری اینجا بذاری که بهتر جا بیوفته این مسئله 3 لینک به دیدگاه
iran.urbandesigner 571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همگی ! دیدم اینجا خیلی خلوته گفتم بیام یه سری به اینجا بزنم. و یه رونقی بهش بدم.:ws2: 5 لینک به دیدگاه
iran.urbandesigner 571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اینم چندتا کار جدید با Google SketchUP : این هم کار خودمه ! بیکار بودم , گفتم یه چیزی طراحی کرده باشم. 9 لینک به دیدگاه
iran.urbandesigner 571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ یه مکان زیارتی تو ایکی از روستاهای(اسم روستا رو نمی دونم اما فکر کنم روستا اسمش برهان بود) آذربایجان غربی هست به اسم خانقاه شیخ شمس الدین برهانی من این مکان رو رفتم متر کردم و با sketchUp مدلش رو طراحی کردم . اینم عکس هاش: 7 لینک به دیدگاه
iran.urbandesigner 571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ اینم دو تا عکس دیگه از همون مکان: 8 لینک به دیدگاه
matinmajid 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ منم به نوبه خودم از دوستان تشکر می کنم. 4 لینک به دیدگاه
nazi.gh 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ دسته گلت درد نکنه.به قول بر و بچ دمت گرم.:persiana__hat: 3 لینک به دیدگاه
iran.urbandesigner 571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خواهش می کنم قابل شما رو نداشت ! اگه وقت کنم بازم کار می کنم! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده