Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من فهمیدم کاملا ......میخواین توضیح بدم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من فهمیدم کاملا ......میخواین توضیح بدم بله لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چه تاکیدی کرده که دقت کنند که اشتباه نشود ولی یه چیز جالب...چرا همسران دو برادر باید به دو دختر اجنبیه شیر بدهند؟ بعد یعنی این کافی نیست حتما برادران باید با مادارن آن همسران صیغه کنند تا حلال شود؟ :jawdrop: ببخشیداااا ولی ... بر سرشون یه کم خودشون رو کنترل کنن 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ یعنی اینهمه پیچونده تا اخرش بگه صیغه اش کن :w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ یعنی اینهمه پیچونده تا اخرش بگه صیغه اش کن :w58::w58: جدي اينو گفته؟؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ جدي اينو گفته؟؟ :jawdrop: منکه اینو فهمیدم :ws52: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلام علیکم بدلیل تقاضاهای بسیار که در پیامهای خصوصی از بنده شد که فتوا را توضیح بدهم باید خدمتتان عرض کنم .........بنده از علمای علم کلام هستم این مسئله به فقه بر میگرده و در تخصص بنده نیست مثل این میمونه شما کسی رو که اسهال داره ببرید پیش دکتر مغز و اعصاب خدا هدایتتون کنه انشا الله ............. 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلام علیکم بدلیل تقاضاهای بسیار که در پیامهای خصوصی از بنده شد که فتوا را توضیح بدهم باید خدمتتان عرض کنم .........بنده از علمای علم کلام هستم این مسئله به فقه بر میگرده و در تخصص بنده نیست مثل این میمونه شما کسی رو که اسهال داره ببرید پیش دکتر مغز و اعصاب خدا هدایتتون کنه انشا الله ............. مثال بهتر نبود:ws28: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ مثال بهتر نبود:ws28: سلام ..........خواهر وجیهه .......... زیارت قبول یره............ در مثال مناقشه نیست ......... چشمان اوتارتان چون ستاره ای در دل شبهای سیاه کویر هی دل بی قرارم را ............ اجودالله ایامکم ........... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلام ..........خواهر وجیهه .......... زیارت قبول یره............ در مثال مناقشه نیست ......... چشمان اوتارتان چون ستاره ای در دل شبهای سیاه کویر هی دل بی قرارم را ............ اجودالله ایامکم ........... خوبن شما؟ شما ای زبون مشدی ر از کجا یاد گرفتن؟دمتان گرمممممم چشمان اواتارمان تقدیم شمااااااا:w16: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوبن شما؟شما ای زبون مشدی ر از کجا یاد گرفتن؟دمتان گرمممممم چشمان اواتارمان تقدیم شمااااااا:w16: من متولد مشدم یره 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ من متولد مشدم یره :jawdrop::jawdrop::jawdrop:نگوووووووووووووووووووووووووووووووو چرا من نمیدونستمممممممممم :aghosh::aghosh::aghosh: :rose: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:نگووووووووووووووووووووووووووووووووچرا من نمیدونستمممممممممم :aghosh::aghosh::aghosh: :rose: :ws37: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ صیغه کردن مادر اون دو تا همسر چه ربطی به شیر دادن اون بچه ها داره؟:jawdrop:خدایا دنیا کجا میره ما داریم کجا میریم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من گیجگول گرفتم..خودشم فهمید خیلی حرف بیخودی زده آخرش گفت مواظب باشید اشتباه نشه.. لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ صیغه کردن مادر اون دو تا همسر چه ربطی به شیر دادن اون بچه ها داره؟:jawdrop:خدایا دنیا کجا میره ما داریم کجا میریم:icon_pf (34): دنیا میره اونجا ما میریم یه جای دیگه ........... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ دنیا میره اونجا ما میریم یه جای دیگه ........... دقیقا کجا؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده