سارا-افشار 36437 ارسال شده در 7 مهر، 2010 خیالت راحت به این سادگیا لالا نمیکنه . . .! ولی می کنه ها.............................. گفته باشم
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 دوست دارم شوبرم پرايد داشته باشه ، هاچ بك هم بد نيست فقط سفيد يخچالي باشه انشاالله شوهرت پرایدش مشکی باشه 1
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 فقط صداقت البته اگه خدا زد پس سرم که شوهر کنم(منظورم زن بگیرم) 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 7 مهر، 2010 صداقت،اعتقادات،مهربونی و محبت و ابراز اون،خوش اخلاقی و ............. خیلی زیاده.بعدا بقیشو میگم 1
Eastern Girl 277 ارسال شده در 7 مهر، 2010 نوشته اصلی توسط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انشاالله شوهرت پرایدش مشکی باشه اي بي ادب خدا نكنه ! پرايدش مشكي باشه بايد شبا خونه مامانش بخوابه 2
*--T--* 1699 ارسال شده در 7 مهر، 2010 ولی می کنه ها.............................. گفته باشم به خودم اعتماد دارم در این زمینه . . .! 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 7 مهر، 2010 به خودم اعتماد دارم در این زمینه . . .! ولی من اگه جای تو بودم یه بار دیگه فکر می کردم 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 7 مهر، 2010 اي بي ادب خدا نكنه ! پرايدش مشكي باشه بايد شبا خونه مامانش بخوابه عزیزم تو اونارو ولش خودم برات حلش می کنم 2
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 به ادب ربط داشت که بهم توهین کردی خوب خدا کنه بنز سفید داشته باشین ولی با پراید سفیدتون بیرون برین 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 7 مهر، 2010 ولی من اگه جای تو بودم یه بار دیگه فکر می کردم تو این مورد خیلی فکر کردم . . .! چه درست و چه غلط . . شخصیتم اینطوری شکل گرفته و کاریش نمیشه کرد. . . .! 1
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 من پیکان گوجه ای دوست دارم چخ چخی هم باشه پشتش هم مینویسم بگو ماشالله 1
Eastern Girl 277 ارسال شده در 7 مهر، 2010 عزیزم تو اونارو ولش خودم برات حلش می کنم پس خيالم راحت ديگه ؟ واسم محيا ميكني ديگه ؟ :ws3: به ادب ربط داشت که بهم توهین کردی خوب خدا کنه بنز سفید داشته باشین ولی با پراید سفیدتون بیرون برین بي ادب بي ادب بي ادبببببببببببببببببببببببببب 1
mohammadhoseni 283 ارسال شده در 7 مهر، 2010 پس خيالم راحت ديگه ؟ واسم محيا ميكني ديگه ؟ :ws3: بي ادب بي ادب بي ادبببببببببببببببببببببببببب باشه اصلا خودتی
m.urbanism 186 ارسال شده در 7 مهر، 2010 چه جالب دقیقا بر عکس من خوب پس می تونم بدونم معیار شما چیه؟ 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 7 مهر، 2010 خوب پس می تونم بدونم معیار شما چیه؟ قیافه و تیپ 1 قد 175 تا 185 2 رنگ پوست سفید (از سبزه و تیره خیلی بدم میاد) 3 رنگ مو مشکی (روشن باشه هم حالا قبول) 4 رنگ چشم روشن (مشکی باشه هم قبوله) 5 چاق و خیلی لاغر هم نباشه 6 آرایش کنه و تیپش دخترونه باشه اخلاقی 1 فمنیسم باشه 2 اخلاق رفتار دخترونه داشته باشه اما لوس نباشه 3 مهربون باشه 4 شوخ باشه اما جایی که باید جدی باشه جدی برخورد کنه 5 از سنت و سنت گرایی هم بدش بیاد مثل خودم از نظر مادی هم در حد معمول باشه اینم معیار های من 3
hodaa 5488 ارسال شده در 7 مهر، 2010 قیافه و تیپ 1 قد 175 تا 185 2 رنگ پوست سفید (از سبزه و تیره خیلی بدم میاد) 3 رنگ مو مشکی (روشن باشه هم حالا قبول) 4 رنگ چشم روشن (مشکی باشه هم قبوله) 5 چاق و خیلی لاغر هم نباشه 6 آرایش کنه و تیپش دخترونه باشه اخلاقی 1 فمنیسم باشه 2 اخلاق رفتار دخترونه داشته باشه اما لوس نباشه 3 مهربون باشه 4 شوخ باشه اما جایی که باید جدی باشه جدی برخورد کنه 5 از سنت و سنت گرایی هم بدش بیاد مثل خودم از نظر مادی هم در حد معمول باشه اینم معیار های من از کدومها میتونی صرف نظر کنی؟و چه خصلتی واست غیر قابل قبوله؟ 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 7 مهر، 2010 از کدومها میتونی صرف نظر کنی؟و چه خصلتی واست غیر قابل قبوله؟ از هیچ کدومشون اونایی که برای خیلی مهم بودن نوشتم اما از آدمی که سنت گرا باشه و قدیمی فکر کنه خیلی خیلی متنفرم و هیچ جوره نمی تونم تحملش کنم 2
hodaa 5488 ارسال شده در 7 مهر، 2010 20:ws3: :aghosh::4uboxsmiley: میدونی آدم تو هر مقطع سنی توقعاتش یه جوره سن که بالاتر میره کم و بیش معیارها عوض میشن چون طرز فکر آدمها عوض میشه 1
ارسال های توصیه شده