سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خیالت راحت به این سادگیا لالا نمیکنه . . .! ولی می کنه ها.............................. گفته باشم لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارم شوبرم پرايد داشته باشه ، هاچ بك هم بد نيست فقط سفيد يخچالي باشه انشاالله شوهرت پرایدش مشکی باشه 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ فقط صداقت البته اگه خدا زد پس سرم که شوهر کنم(منظورم زن بگیرم) 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ صداقت،اعتقادات،مهربونی و محبت و ابراز اون،خوش اخلاقی و ............. خیلی زیاده.بعدا بقیشو میگم 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نوشته اصلی توسط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انشاالله شوهرت پرایدش مشکی باشه اي بي ادب خدا نكنه ! پرايدش مشكي باشه بايد شبا خونه مامانش بخوابه 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ولی می کنه ها.............................. گفته باشم به خودم اعتماد دارم در این زمینه . . .! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ به خودم اعتماد دارم در این زمینه . . .! ولی من اگه جای تو بودم یه بار دیگه فکر می کردم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اي بي ادب خدا نكنه ! پرايدش مشكي باشه بايد شبا خونه مامانش بخوابه عزیزم تو اونارو ولش خودم برات حلش می کنم 2 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ به ادب ربط داشت که بهم توهین کردی خوب خدا کنه بنز سفید داشته باشین ولی با پراید سفیدتون بیرون برین 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ولی من اگه جای تو بودم یه بار دیگه فکر می کردم تو این مورد خیلی فکر کردم . . .! چه درست و چه غلط . . شخصیتم اینطوری شکل گرفته و کاریش نمیشه کرد. . . .! 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من پیکان گوجه ای دوست دارم چخ چخی هم باشه پشتش هم مینویسم بگو ماشالله 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ عزیزم تو اونارو ولش خودم برات حلش می کنم پس خيالم راحت ديگه ؟ واسم محيا ميكني ديگه ؟ :ws3: به ادب ربط داشت که بهم توهین کردی خوب خدا کنه بنز سفید داشته باشین ولی با پراید سفیدتون بیرون برین بي ادب بي ادب بي ادبببببببببببببببببببببببببب 1 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ پس خيالم راحت ديگه ؟ واسم محيا ميكني ديگه ؟ :ws3: بي ادب بي ادب بي ادبببببببببببببببببببببببببب باشه اصلا خودتی لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چه جالب دقیقا بر عکس من خوب پس می تونم بدونم معیار شما چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ خوب پس می تونم بدونم معیار شما چیه؟ قیافه و تیپ 1 قد 175 تا 185 2 رنگ پوست سفید (از سبزه و تیره خیلی بدم میاد) 3 رنگ مو مشکی (روشن باشه هم حالا قبول) 4 رنگ چشم روشن (مشکی باشه هم قبوله) 5 چاق و خیلی لاغر هم نباشه 6 آرایش کنه و تیپش دخترونه باشه اخلاقی 1 فمنیسم باشه 2 اخلاق رفتار دخترونه داشته باشه اما لوس نباشه 3 مهربون باشه 4 شوخ باشه اما جایی که باید جدی باشه جدی برخورد کنه 5 از سنت و سنت گرایی هم بدش بیاد مثل خودم از نظر مادی هم در حد معمول باشه اینم معیار های من 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ قیافه و تیپ 1 قد 175 تا 185 2 رنگ پوست سفید (از سبزه و تیره خیلی بدم میاد) 3 رنگ مو مشکی (روشن باشه هم حالا قبول) 4 رنگ چشم روشن (مشکی باشه هم قبوله) 5 چاق و خیلی لاغر هم نباشه 6 آرایش کنه و تیپش دخترونه باشه اخلاقی 1 فمنیسم باشه 2 اخلاق رفتار دخترونه داشته باشه اما لوس نباشه 3 مهربون باشه 4 شوخ باشه اما جایی که باید جدی باشه جدی برخورد کنه 5 از سنت و سنت گرایی هم بدش بیاد مثل خودم از نظر مادی هم در حد معمول باشه اینم معیار های من از کدومها میتونی صرف نظر کنی؟و چه خصلتی واست غیر قابل قبوله؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ از کدومها میتونی صرف نظر کنی؟و چه خصلتی واست غیر قابل قبوله؟ از هیچ کدومشون اونایی که برای خیلی مهم بودن نوشتم اما از آدمی که سنت گرا باشه و قدیمی فکر کنه خیلی خیلی متنفرم و هیچ جوره نمی تونم تحملش کنم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ میتونم بپرسم چند سالته؟ 20:ws3: 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ 20:ws3: :aghosh::4uboxsmiley: میدونی آدم تو هر مقطع سنی توقعاتش یه جوره سن که بالاتر میره کم و بیش معیارها عوض میشن چون طرز فکر آدمها عوض میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده