maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ واااااااااااااااااااامن اصلا همچين آدميو تصور ميكنم ميترسم ! ببخشيدا... خيلي خط كش ميشه كه ! خط کش انقدر باحاله که نمیدونی.. مریم چرا حالا وزنش زیر 50 :JC_thinking: خوب وقتی قد براه بالای 185 و وزن بره زیر 50 کیلو طرف خیلی لاغر میشه دیگه...ماشالا عین نی... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اعتقادات و گذشته و . . . اصلا برام مهم نیست . . . علاقه که وجوود داشته باشه بحث اخلاق و . . . بی معنی میشه . . .! خب اومدی بعد یه مدتی محبت و علاقه پر کشید اونوخت چی 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ لارمه ولی کافی نیست حالا بسکت بزن بینیم چی میشه بسکت؟؟ خوب قدمم خوبه ولي نه 190 اخه ديگه اونجوري ميشم نردبون :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ با شما دوتا اصلا حال نکردم :viannen_38:زود تاپيکو ترک کنيد تا... :167: نكنه خط كشي ؟ خط کش انقدر باحاله که نمیدونی.. خوب وقتی قد براه بالای 185 و وزن بره زیر 50 کیلو طرف خیلی لاغر میشه دیگه...ماشالا عین نی... من اصلا دوست ندارم . به نظرم 182 خوبه با وزن رنج 70-80 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خط کش انقدر باحاله که نمیدونی.. خوب وقتی قد براه بالای 185 و وزن بره زیر 50 کیلو طرف خیلی لاغر میشه دیگه...ماشالا عین نی... خوب برو مغازه يه بسته ني نوشابه بگير خلاص!! 1 لینک به دیدگاه
عمه شاه پریون 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بسکت؟؟ خوب قدمم خوبه ولي نه 190 اخه ديگه اونجوري ميشم نردبون :jawdrop: :w00:نحیر 190 یه میل هم کمتر نمی شه حالا خونه و ماشین و ویلا بماند 1 لینک به دیدگاه
عمه شاه پریون 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نكنه خط كشي ؟ من اصلا دوست ندارم . به نظرم 182 خوبه با وزن رنج 70-80 اما جدیدا 185 شده مترش نکردی:ws2: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خوب برو مغازه يه بسته ني نوشابه بگير خلاص!! با شوور من بودی؟؟ :w00: :167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :w00:نحیر 190 یه میل هم کمتر نمی شه حالا خونه و ماشین و ویلا بماند از اواتارت معلومه دوست داري مادر خوبي واسه بچه هات بشي من تحسينت ميکنم :ws47: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ با شوور من بودی؟؟ :w00: :167::167::167: نه بيخيال من رفتم :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نه بيخيال من رفتم :banel_smiley_52: به سلامت..:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خب اومدی بعد یه مدتی محبت و علاقه پر کشید اونوخت چی امیدوارم اینطور نشه . . .! اگرم شد من عذاب وجدان نخواهم داشت که در قبال همسرم کم کاری کردم . . .! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ امیدوارم اینطور نشه . . .! اگرم شد من عذاب وجدان نخواهم داشت که در قبال همسرم کم کاری کردم . . .! خب اگه وجدانت لالا کرده بید چی 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خب اگه وجدانت لالا کرده بید چی خیالت راحت به این سادگیا لالا نمیکنه . . .! لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارم تک فرزند باشه . چرا رفيق تک فرزندا معمولا خيلي آدماي حساسي هستن کنار اومدن باهاشون سخته!! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چرا رفيق تک فرزندا معمولا خيلي آدماي حساسي هستن کنار اومدن باهاشون سخته!! اون سختی قابل تحمله. سختی تحمل باجناق و جاری و بقیه از همه سخت تره. اینو که دوستش داریم و به حساب نمیاریم ولی فامیل اینجوری نیست. هر کدومشون یه دجّال محله هستند که یک عمر مخ انسان رو میخورند. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اون سختی قابل تحمله. سختی تحمل باجناق و جاری و بقیه از همه سخت تره. اینو که دوستش داریم و به حساب نمیاریم ولی فامیل اینجوری نیست. هر کدومشون یه دجّال محله هستند که یک عمر مخ انسان رو میخورند. بدم نميگيا... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بدم نميگيا... اگر نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده