Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارم شوبرم پرايد داشته باشه ، هاچ بك هم بد نيست فقط سفيد يخچالي باشه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارم شوبرم پرايد داشته باشه ، هاچ بك هم بد نيست فقط سفيد يخچالي باشه جدي!! چه کم توقع هستي تو 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ هر از گاهی منم این سوال از خودم میپرسم دروغ نگم یه لیست بلند بالا از معیارم تهیه میکنم اما میدونم یه روز هاجیت پای سفره عقد بله رو میگه (البته با اجازه بزرگترا ) بدونی که نصف اون معیار ها رو بدست اورده باشه .. چی بگیم والا ..دل هوایی بشه و خاطر خواه معیار این چیزا هالیش نیس که 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من اگه به فرض محال ازدواج کردم معیارم تنها علاقه دوطرفه خواهد بود . . .!!! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ این که ادم باشه انسااااااااااااان:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
پترو 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من ازدواج کردم.... حالا معیارم رو برا دومی میتونم بگم.؟؟ چون معیارم با انتخاب اولی فرق میکنه....!!! 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ معیار که اوووووووو...تا دلت بخواد اما مهمترینش اینه که طرز فکرهامون به هم بخوره 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من اگه به فرض محال ازدواج کردم معیارم تنها علاقه دوطرفه خواهد بود . . .!!! فقط علاقه؟یعنی برات مهم نیست که اعتقاداتش چقدره؟اخلاقش چطوریه و.... 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من ازدواج کردم.... حالا معیارم رو برا دومی میتونم بگم.؟؟ چون معیارم با انتخاب اولی فرق میکنه....!!! 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چیه؟؟؟؟؟!!!! هیشی:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من ازدواج کردم.... حالا معیارم رو برا دومی میتونم بگم.؟؟ چون معیارم با انتخاب اولی فرق میکنه....!!! چرا اون موقع خوب فکراتو نکردی که حالا معیارات فرق کرده هم معیارای قبل ازدواجتو بگو هم معیارای الانتو؟ 2 لینک به دیدگاه
پترو 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ هیشی:banel_smiley_52: اگه هیشی پس چرا اینجوری شدی؟؟؟ لینک به دیدگاه
پترو 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چرا اون موقع خوب فکراتو نکردی که حالا معیارات فرق کردههم معیارای قبل ازدواجتو بگو هم معیارای الانتو؟ دومی رو برای تفریح و ... میخوام به شرطی که اولی بذاله....!!!! 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اگه هیشی پس چرا اینجوری شدی؟؟؟ :flowerysmile: عزیزم قصد من مزاح بود شما بفرما لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ دومی رو برای تفریح و ... میخوام به شرطی که اولی بذاله....!!!! :167::167::167::167::167::167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ فقط علاقه؟یعنی برات مهم نیست که اعتقاداتش چقدره؟اخلاقش چطوریه و.... خوب تا کسی از نظر اعتقادی و اخلاقی دلخواه نباشه که بهش علاقه مند نمیشه به نظر من علاقه دو طرف مهم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده