MehdiSoori 0 ارسال شده در 18 شهریور سلام به همه من دیر ثبت نام کردم آزمون ارشد طراحی شهری رو اما مطالعه داشتم ولی سفتو سخت نبود برام مهمه امسال یه جورایی واسم سرنوشت سازه لیسانس معماری ام منابعی یا کتابایی که مطالعه داشتم از شار تا شهر حبیبی مبانی نظری و فرایند طراحی شهری پاکزاد فرایند طراحی شهری بحرینی سیر اندیشهها در شهرسازی: از آرمان تا واقعیت (جلد 1) پاکزاد تحلیل فضاهای شهری بحرینی گزیده ی منظر شهری از گالن ترجمه ی طبیبیان سیمای شهر از لینچ ترجمه ی مزینی و تست های ۱۴۰۰ به اینور دیگه باید چه منابعی رو بخونم راهنمایی کنید دوستان وقتمم کمه و فکر میکنم همچنان بازم هست مطالب مهمی که باید مطالعه داشته باشم
Eng roya 0 ارسال شده در 30 شهریور سلام طرح هادی روستای کرونی شیراز رو ممکنه بفرستید؟ فایل وزیر آباد پسورد داره؟
Mohammad Aref 120569 ارسال شده در 30 شهریور 4 ساعت قبل، Eng roya گفته است: سلام طرح هادی روستای کرونی شیراز رو ممکنه بفرستید؟ فایل وزیر آباد پسورد داره؟ پسوردها www.noandishaan.com هست
هیلامیرزائی 1 ارسال شده در 3 مهر با سلام متن مقاله منتشر شده شما با عنوان محرمیت در الگوی مسکن بومی و بهکارگیری آن در معماری معاصر تهران میخاستم بهش دسترسی داشته باشم.اگر امکان داره برای من بفرسید. 1
Mohammad Aref 120569 ارسال شده در 3 مهر تو لینک زیر پیوست شده: محرمیت در الگوی مسکن بومی و به کارگیری آن در معماری معاصر تهران - مقالات معماری - انجمن نواندیشان فقط چون فرمتش از بین رفته، بعد از دانلود، فایل رو rename کنید و یه .pdf تهش اضافه کنید. 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری