mnnik 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۴۰۲ سلام وقت بخیر ببخشید یک سوال از خدمتتان داشتم چگونه میتوان داخل برنامه اتوکد یک قسمتی از یک ملک را اگر بخواهیم نوع کاربری آن را تغییر دهیم مثلا از کاربری مسکونی به تجاری تبدیل کنیم به مانند شکل زیر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۴۰۲ ۸ ساعت قبل، mnnik گفته است: سلام وقت بخیر ببخشید یک سوال از خدمتتان داشتم چگونه میتوان داخل برنامه اتوکد یک قسمتی از یک ملک را اگر بخواهیم نوع کاربری آن را تغییر دهیم مثلا از کاربری مسکونی به تجاری تبدیل کنیم به مانند شکل زیر مثل gis نیست که بخواید فیلدش رو تغییر بدین. باید اندازه و مساحت محدوده تجاری رو با ابزار polyline داخل اتوکد رسم کنید و بعدش با ابزار hatch رنگ هچ تجاری (که قرمز هست) رو واسش بزنید. بعضی از نقشه ها هم، هر کاربری تو یه لایه جدا هست که اگه اینطور بود، اون پلی لاینی که میکشین رو باید تو لایه مربوط به خودش بکشید. لینک به دیدگاه
mnnik 39 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۲ سلام وقت بخیر آقای مهندس ممنون از راهنمایت ببخشید آقای مهندس مراحلی که شما فرمودید من انجام دادم ابتدا با توجه به ابعاد تجاری پلی لاین آن را انجام دارم سپس ابعاد موجود را در حالت انتخاب قرار داده و سپس از ابزار Hatch رنگ مورد نظر را با توجه به کاربری انتخاب کردم ولی مشکلی که هست فقط رنگ خطوط تغییر میکند ولی رنگ داخل پلی گون تغییر نمیکند ممنون میشوم راهنماییم کنید. فیلم آموزشی در این ارتباط ندارید. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۲ نه فیلم متأسفانه ندارم. باتوجه به عکس به نظرم محدوده رو اشتباه کشید. واسه محدوده تجاری، پلی لاین رو فقط به صورت دوتا خط کشیدید. پلی لاین رو باید جوری بکشید که دور ضلع های تجاری بچرخه و به نقطه اول برگرده و یه محیط بسته یا درواقع یه پلیگون رو ایجاد کنه. حتما باید محیط بسته باشه تا عملیات هچ به درستی عمل کنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده