Kamran-01 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۴۰۱ سلام من میخوام برنامه سیماتیک منیجر رو روی لپ تابم نصب کنم اما یه مشکل دارم که 3 بار از سه تا سایت موتبر برنامه رو دانلود کردم و یک بار هم سی دی اون رو خریداری کردم اما در هر 4 بار همین مشکل بود. فایل را اکسترک میکنم و در شروع فرایند پیغامی میاد که به چهار زبون یه متنو نوشته که ترجمه فارسیش میشه (لطفا قبل از نصب برنامه جدید سیستم را ری استارت کنید) میشه لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟ سپاس 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۴۰۱ ۱۱ ساعت قبل، Kamran-۰۱ گفته است: سلام من میخوام برنامه سیماتیک منیجر رو روی لپ تابم نصب کنم اما یه مشکل دارم که 3 بار از سه تا سایت موتبر برنامه رو دانلود کردم و یک بار هم سی دی اون رو خریداری کردم اما در هر 4 بار همین مشکل بود. فایل را اکسترک میکنم و در شروع فرایند پیغامی میاد که به چهار زبون یه متنو نوشته که ترجمه فارسیش میشه (لطفا قبل از نصب برنامه جدید سیستم را ری استارت کنید) میشه لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟ سپاس بعد از ریستارت مجدد چه پیامی میده . آنتی ویروس و فایروالم غیرفعال کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده