p mehdi q 6226 ارسال شده در 1 مهر، 2010 خوب منم به عنوان یه سرباز بر خود واجب دونستم که توضیحی در این باب بدم برای من سربازی چیز مزخرفیه چون زندگیمو متوقف کرده ...تا حالا به خاطر همین سربازی چند تا فرصت خوب شغلی رو از دست دادم .... خوب به تبع اون زنم نمی تونم بگیرم اما نظر آبجی سارا ! اون مال گذشته ها بود خب چه اشکالی داره اسمش همون سربازی باشه ولی بجای توالت شستن و صبا زود بیدار شدن و سلام نظامی دادن و مثل سیخ راه رفتن و اش خوردن و تو جلسات احکام حاج اقا ها شرکت کردن بیان تو رشته تخصصی خودشون تو یه کارخونه ای اراده ای چه می دونم پارکهای فن اوریی دوره ببین با پشتیبانی دولت مثلا بجای مجبورشون کنن نهج البلاغه بخونن بیان مجبورشون کنن در عرض دوسال زبان اسپانیولی یا ماداگاسکاری:w58: یاد بگیرن خوب برای ماها که تحصیل کرده ایم اینجوری هم نیستا ... توالت شستن و آش خوردن تو دوره آموزشی تا حدودی اجرا میشه ... که معمولا یه ابزار تنبیهه برای آدمای شیطون و حرف گوش نکنه اما بعد از آموزشی شرایط فرق میکنه ...من که تو نیرو هوایی ارتشم و در مورد خودم و دوستایی که ازشون اطلاع دارم .... همه نسبت به رشته تخصصی که تو دانشگاه خوندن سر یه بخشی مشغول شدن مثلا خود من که مکانیک بودم الان یه بخشی مربوط به هواپیما رو مشغول هستم و رشته های دیگه مثل مواد . کامپیوتر . عمران . حقوق . حسابداری . برق و ... همه تو بخشهای مربوط به تخصصشون رفتن بقیه ارگان های نظامی رو نمی دونم چطوره .. 3
pianist 31129 ارسال شده در 1 مهر، 2010 ببخشین تا حالا چه غذایی می خوردین :167: حالا نترسین مارییس مهربونیم من به اب و نون خشک راضي هستم تا اينکه... نه.دیگه با خرم چیکار داری؟ اما من حاضرم در راه دخملان وطن شهید بشم:ws2: چه شجاعتي :w58: :w00::w00::w00: چيه؟ :ws3: 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 دخترارو ببرن کچلشون کنن:ws28: اینو نگو مامانم بشنفه منو همین فردا میفرسته سربازی:pichak29: 2
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 1 مهر، 2010 متاسفانه تا وقتی پدیده هایی مث مرز و محدوده وجنگ وسیاست و امپریایسم و گلوبالیسم و هزار زهر مار دیگه هست سر باز هم باید باشه ولی 2سال نه همون 6 ماه تا یه سال خوبه اونم همش در سربازخونه نباشه میشه در جاهای دیگه بکار گرفته بشه ..حقوق هم باید داشته باشند
pianist 31129 ارسال شده در 1 مهر، 2010 اینو نگو مامانم بشنفه منو همین فردا میفرسته سربازی:pichak29: چرا؟؟؟
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2010 من تو سربازی ساعت 11 صبح از خواب پا میشدم یه دوری میزدم بعد میرفت کارت میزدم میرفتم میگشتم حاشو میبردم هفته 4 روز هم بیرون از محل خدمتم بودم 2
سمندون 19437 ارسال شده در 1 مهر، 2010 من تو سربازی ساعت 11 صبح از خواب پا میشدم یه دوری میزدم بعد میرفت کارت میزدم میرفتم میگشتمحاشو میبردم هفته 4 روز هم بیرون از محل خدمتم بودم :ws52::ws52::jawdrop:
armin.eleman 5393 ارسال شده در 1 مهر، 2010 اینو نگو مامانم بشنفه منو همین فردا میفرسته سربازی:pichak29: اتفاقا تو یکیو باس کچل کنن عکستم بزارن آواتارت سارا
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2010 اینو نگو مامانم بشنفه منو همین فردا میفرسته سربازی:pichak29: انقدر ارزو داره تو رو کچل ببینه از بس ننتو ازار میدی پیس اوشاخ 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 1 مهر، 2010 متاسفانه تا وقتی پدیده هایی مث مرز و محدوده وجنگ وسیاست و امپریایسم و گلوبالیسم و هزار زهر مار دیگه هست سر باز هم باید باشه ولی 2سال نه همون 6 ماه تا یه سال خوبه اونم همش در سربازخونه نباشه میشه در جاهای دیگه بکار گرفته بشه ..حقوق هم باید داشته باشند خوب سربازه بره کحا یاد بگیره اموزشارو؟
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2010 :ws52::ws52::jawdrop: چرا انقدر تعجب کردی هان مگه تعجب داره:gol cheshmak:
سمندون 19437 ارسال شده در 1 مهر، 2010 چرا انقدر تعجب کردی هان مگه تعجب داره:gol cheshmak: ما که شنیدیم تو سربازی پوست میکنن شما سالاری بودی واس خودت
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 من تو سربازی ساعت 11 صبح از خواب پا میشدم یه دوری میزدم بعد میرفت کارت میزدم میرفتم میگشتمحاشو میبردم هفته 4 روز هم بیرون از محل خدمتم بودم واسه همینه سر 18 سالگی با شقی عروسی کردی دیگه خدا بده شانس مردم وختی شانس میارن از همه چی میارن زن زندگی سربازی 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 انقدر ارزو داره تو رو کچل ببینه از بس ننتو ازار میدی پیس اوشاخ نه بابا هرجا یه موی بلند پیدا می کنه فوری گردن من میندازه میگه صد دفعه گفتم اون موهاتو کچل کن:pichak29:
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2010 ما که شنیدیم تو سربازی پوست میکنن شما سالاری بودی واس خودت اگه بدونی من کجا خدمت میکردم کفت میبرید یه جای با حال تو قلب تهران :Ghelyon: 2
سمندون 19437 ارسال شده در 1 مهر، 2010 اگه بدونی من کجا خدمت میکردم کفت میبرید یه جای با حال تو قلب تهران :Ghelyon: همونی که سارا گفت در مورد شانس و این حرفا:w127:
Avenger 19333 ارسال شده در 1 مهر، 2010 نه بابا هرجا یه موی بلند پیدا می کنه فوری گردن من میندازه میگه صد دفعه گفتم اون موهاتو کچل کن:pichak29: خب کچل کن چه عیب داره یه عمامه هم بذار سرت اره من تو سر بازی واقعا حال کردم کلیییییییییییییییییییییییییییی
p mehdi q 6226 ارسال شده در 1 مهر، 2010 یعنی اینهمه زحمت کشیدم جواب دادم ... ارزششو نداشت یه نظری ...چیزی .... بدید آدم روحیشو از دست میده خوب 2
ارسال های توصیه شده