mona_serendipity 4365 ارسال شده در 6 آذر، 2009 در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فروم ویبولتین مطرح کنید. 2
میلاد 24047 ارسال شده در 8 فروردین، 2010 در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فروم ویبولتین مطرح کنید. حجم آلبوم عکس ها رو چجوری میشه زیاد کرد؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 9 فروردین، 2010 حجم آلبوم عکس ها رو چجوری میشه زیاد کرد؟ منظورتون آلبوم پروفایلها هست؟؟ به قسمت Option برید ودر قسمت آلبوم(اسم خاطرم نیست)همه اختیارت مثل تعداد عکس هر آلبوم .... مقدار سایز... مشخص و قابل تغییر است موفق باشید 1
mona_serendipity 4365 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2010 دوست عزیز باید برای تنظیم این قسمت، برای هر گروه کاربری بطور جداگانه مقدارش رو تغییر بدی. برای یک گروه خاص می تونی جم کمتر و برای یک گروه خاص حجم بیشتر بذاری. برای اینکار یک گروه کاربری رو از کنترل پنل > گروه های کاربری > تنظیمات گروه کاربری > گروه مورد نظرت رو ویرایش کن، بعد صفحه ی جدید که باز شد، یک بخش برای تنظیمات مجوزهای آلبوم کاربر داره، از اونجا می تونی این تغییرات رو انجام بدی. :w139: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 فروردین، 2010 خوب مونا هم از طریق پنل مدیریت vbulletin توضیح داد دیگه. منظورت از طریق vbulletin چیه؟ اگه منظورت اینه که هر کاربر واسه خودش بتونه این حجم رو تغییر بده که اینکار نمیشه. تو پنل مدیریت واسه هر گروه کاربری حجمی در نظر گرفته میشه که کاربر نمیتونه اونو تغییر بده. مثل حجم و اندازه ای که واسه آواتار یا عکس شخصی در نظر گرفته میشه. 2
میلاد 24047 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 خوب مونا هم از طریق پنل مدیریت vbulletin توضیح داد دیگه. منظورت از طریق vbulletin چیه؟ اگه منظورت اینه که هر کاربر واسه خودش بتونه این حجم رو تغییر بده که اینکار نمیشه. تو پنل مدیریت واسه هر گروه کاربری حجمی در نظر گرفته میشه که کاربر نمیتونه اونو تغییر بده. مثل حجم و اندازه ای که واسه آواتار یا عکس شخصی در نظر گرفته میشه. میدونم مونا گفت فهمیدم تشکر هم کردم :w72: 1
kloxo 14 ارسال شده در 23 مرداد، 2010 سلام من چطور می تونم مثل همین انجمن که کنار هر انجمن عکس مربوطه گذاشتید رو بزارم مثل قسمت فتوشاپ که عکس فتوشاپ گذاشتید ممنون میشم کمکم کنید قالببم قالب همین انجمن هست تشکر 1
afa 18504 ارسال شده در 23 مرداد، 2010 سلام من چطور می تونم مثل همین انجمن که کنار هر انجمن عکس مربوطه گذاشتید رو بزارم مثل قسمت فتوشاپ که عکس فتوشاپ گذاشتید ممنون میشم کمکم کنید قالببم قالب همین انجمن هست تشکر اين سوال به طراحي سايت مربوط ميشه .............. احتمالا با php خواهد بود ....... 2
YEK SHEYKHE BOZORG 77 ارسال شده در 11 شهریور، 2010 الله هکش موجود هست یه سرچ تو گوگل کنید پیدا میکنید ، اگه نتونستید بگید من پیدا کنم براتون !!
ehsan2054 366 ارسال شده در 23 دی، 2011 سلام من نمی دونم این مشکلا کجا باید بگم یعنی جایی پیدا نکردم وقتی با یاهو مسنجر گوشیم می خوام وصل بشم این پیغاما می ده: Msisdn is empty string(code:920) داخل تنظیماتش هم یه جای خالی واسهmsisdn داره:5c6ipag2mnshmsf5ju3
ارسال های توصیه شده