pa2020 3 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۴۰۰ وقتایی که نمیدونیم چه حالی داریم ناراحتیم خوشحالیم افسرده ایم یا.... چه کنیم ؟ 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۴۰۰ ۵۴ دقیقه قبل، pa۲۰۲۰ گفته است: وقتایی که نمیدونیم چه حالی داریم ناراحتیم خوشحالیم افسرده ایم یا.... چه کنیم ؟ بهترین کار دادن ایست به مغز هست. ایست ذهنی. 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۴۰۰ ایست ذهنی یعنی زندگی در حال. یعنی رهایی از تکرار بازی های مزاحم ذهن ، که نتونه ما رو درگیر گذشته و آینده نامعلوم بکنه و درست تو همین لحظات است که زندگی واقعی در ما جریان پیدا میکنه. 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۴۰۰ 23 ساعت قبل، فکور گفته است: ایست ذهنی یعنی زندگی در حال. یعنی رهایی از تکرار بازی های مزاحم ذهن ، که نتونه ما رو درگیر گذشته و آینده نامعلوم بکنه و درست تو همین لحظات است که زندگی واقعی در ما جریان پیدا میکنه. افکار ذهنی غیرارادی هست قابل متوقف کردن نیست 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۴۰۰ ۱۹ ساعت قبل، Construction گفته است: افکار ذهنی غیرارادی هست قابل متوقف کردن نیست هر نوع افکار ذهنی غیرارادی قابل متوقف کردن هست. روشهای ارزشمند و بسیار موثر برای اینکار وجود داره که بخوبی عمل میکنه. یکی از اونا میت هست. شما در مورد اطلاعاتی دارید ؟ لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۴۰۰ 8 ساعت قبل، Rose6 گفته است: من که دیگه داره قلبم کم میاره ؟ تا اونجا که من توسط نوشته هاتون فهمیدم ، شما انسان بسیار حساسی هستید. ممکنه به من بگید که نقطه قوت شما در زندگی از نظر قدرتهای ارادی و درونی چی هست و یا در کدام مسائل یا موارد هست. یعنی ، شما کجا ها کم نمیارید ؟ 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، فکور گفته است: تا اونجا که من توسط نوشته هاتون فهمیدم ، شما انسان بسیار حساسی هستید. ممکنه به من بگید که نقطه قوت شما در زندگی از نظر قدرتهای ارادی و درونی چی هست و یا در کدام مسائل یا موارد هست. یعنی ، شما کجا ها کم نمیارید ؟ نمیدونم شاید قبلاً قوی تر بودم آلن نه .. قبلاً اعتماد به نفس بیشتری داشتم الان نه . فعلا که همه جوره کم آوردم وحشتناک ؟ 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، Rose6 گفته است: نمیدونم شاید قبلاً قوی تر بودم آلن نه .. قبلاً اعتماد به نفس بیشتری داشتم الان نه . فعلا که همه جوره کم آوردم وحشتناک ؟ کارهایی که میکردی رو اگه بهش فکر کنی ، میبینی خیلی به آدما اعتماد کردی. به خیلی ها محبت و لطف صادقانه داشتی. به همه آدما خوشبین بودی. راجع به هیچکس فکر بد نکردی. ولی کم کم بهت ثابت شده که بخاطر همه ، خودت رو فراموش کردی و بعد دیدی که مردم باورشون شده که انگار همیشه باید این تو باشی که محبت کنی و این ، اونا هستند که انگار نه انگار که لازمه مدیون محبت هات باشند. حالا میتونی یه کاری بکنی که همه غصه هات پاس بشه. اونم اینه که : فقط و فقط هوای خودت رو داشته باشی و برای دل خودت زندگی کنی. اینو باید خیلی تمرین کنی تا بخوبی یاد بگیری. دلت و حواست پیش خودت باشه و سعی کن همه گذشته رو طوری فراموش کنی که انگار تو خواب بودی و تو خواب دیدی. یاد بگیر هوای دلت رو داشته باشی و اونو بخاطر دیگران ناراحتش نکنی. با خودت دوست باش و برای حس خوشبختی ات شرط نذار. 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۰ ۱۹ ساعت قبل، فکور گفته است: کارهایی که میکردی رو اگه بهش فکر کنی ، میبینی خیلی به آدما اعتماد کردی. به خیلی ها محبت و لطف صادقانه داشتی. به همه آدما خوشبین بودی. راجع به هیچکس فکر بد نکردی. ولی کم کم بهت ثابت شده که بخاطر همه ، خودت رو فراموش کردی و بعد دیدی که مردم باورشون شده که انگار همیشه باید این تو باشی که محبت کنی و این ، اونا هستند که انگار نه انگار که لازمه مدیون محبت هات باشند. حالا میتونی یه کاری بکنی که همه غصه هات پاس بشه. اونم اینه که : فقط و فقط هوای خودت رو داشته باشی و برای دل خودت زندگی کنی. اینو باید خیلی تمرین کنی تا بخوبی یاد بگیری. دلت و حواست پیش خودت باشه و سعی کن همه گذشته رو طوری فراموش کنی که انگار تو خواب بودی و تو خواب دیدی. یاد بگیر هوای دلت رو داشته باشی و اونو بخاطر دیگران ناراحتش نکنی. با خودت دوست باش و برای حس خوشبختی ات شرط نذار. قسمت های آخرش خیلی قشنگ بود 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۴۰۰ ۱۴ ساعت قبل، Rose۶ گفته است: قسمت های آخرش خیلی قشنگ بود قشنگی ها رو تمرین کن تا همیشه قشنگ باشی. 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۴۰۰ تو راست میگی من خودمو فراموش کردم .. برای همینه همه بخودشپن اجازه میدن ظلم کنن بهم . 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۰ ۱۴ ساعت قبل، Rose۶ گفته است: تو راست میگی من خودمو فراموش کردم .. برای همینه همه بخودشپن اجازه میدن ظلم کنن بهم . البته من نمیدونم تعریف شما از ظلم چیه. 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد در ۱۴۰۰/۱۱/۲۴ در ۰۵:۵۳، فکور گفته است: البته من نمیدونم تعریف شما از ظلم چیه. ظلم یعنی وضعیتی یا جایی ک حق با ماست رو نادیده گرفته بشیم یا داده بشه به دیگری؟ یه همچین چیزی .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده