Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ محققان یک کنسرسیوم بین المللی در بررسیهای خود نشان دادند که قهوه خطر سرطانهای سر، حفره دهانی و حلق را کاهش می دهد. محققان "کنسرسیوم بین المللی همه گیری شناسی سرطان سر و گردن" (inhance) در این خصوص اظهار داشتند: "تاکنون اطلاعات مربوط به اثرات مثبت قهوه بر روی سرطانهای حفره دهان و حلق تائید نشده بود اما اکنون نتایج بررسیهای ما اطلاعات مستندتری از فرضیه نقش محافظتی قهوه ارائه می کنند." این محققان در 9 تحقیق مجزا در مراکز تحقیقاتی عضو این کنسرسیوم بین المللی نشان دادند که خطر بروز سرطانهای حفره دهانی، سر و گلو در افرادی که حداقل چهار فنجان قهوه در روز می نوشیدند 39 درصد کمتر از کسانی است که عادت به نوشیدن قهوه ندارند." براساس گزارش تلگراف، این دانشمندان توضیح داد: "این نتایجی بسیار مهمی است چراکه با استفاده از تعداد بسیار زیادی از افراد و در یک دوره طولانی به دست آمده است." در این تحقیقات عادت نوشیدن قهوه به مدت 13 سال در پنج هزار بیمار مبتلا به این سرطانها و 9 هزار فرد سالم بررسی شد و در پایان به این نتایج رسید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده