rahsepar313 4 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۰ سلامو خسته نباشین و تبریک عید غدیر دوستان از دیروز دیگه صفحه بایوس برام نشون نمیده وقتی سیستم روشن میکنم بعد چند ثانیه میره صفه ویندوز و صفحه بایوس دیگه نمیتونم بیارم از ریکاوری هم بالا نمیاد باتری بکاپم درآوردم امه جواب نداد مادربرد گیگابایت H310m 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۰ در ۲ ساعت قبل، rahsepar۳۱۳ گفته است : سلامو خسته نباشین و تبریک عید غدیر دوستان از دیروز دیگه صفحه بایوس برام نشون نمیده وقتی سیستم روشن میکنم بعد چند ثانیه میره صفه ویندوز و صفحه بایوس دیگه نمیتونم بیارم از ریکاوری هم بالا نمیاد باتری بکاپم درآوردم امه جواب نداد مادربرد گیگابایت H310m سلام ویندوزتون چیه لینک به دیدگاه
rahsepar313 4 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۰ در ۲۴ دقیقه قبل، Mehdi.Aref گفته است : سلام ویندوزتون چیه 11 1 لینک به دیدگاه
rahsepar313 4 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۰ چا احتمالا چوطری ریستش کنم؟؟؟ باتری بکاپم در میارم ریست نمیشه مگه نباید مادربرد CMOS داشته باشه؟؟؟ هر چ میگردم جامپرش پیدا نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۰ از دفترچه مادربرد کمک بگیر ، روی خودشم احتمالا نوشته 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۰ این مراحل به ترتیب طی کن و تایم نمایش سیستم عامل رو در استارتاپ ویندوز افزایش بده ببینید درست میشه لینک به دیدگاه
rahsepar313 4 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ در ۲۲ ساعت قبل، Mehdi.Aref گفته است : این مراحل به ترتیب طی کن و تایم نمایش سیستم عامل رو در استارتاپ ویندوز افزایش بده ببینید درست میشه مرسی تشکر لینک به دیدگاه
rahsepar313 4 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ در در ۱۴۰۰/۵/۷ در 18:40، Rose6 گفته است : از دفترچه مادربرد کمک بگیر ، روی خودشم احتمالا نوشته مرسی تشکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده