هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نظرتو ن در مورد تحقیر وتوهین به هرشکلی مستقیم غیر مستقیم ، مورب ، کات دار ، کاشته ....خلاصه هرجور فک میکنیدچیه ؟ (غلطه املایی و نکات دستوری و تایپی هم ازاد ازاد هر جور راحتید بگید ) ممکنه بعضیها تا حالا نشنیده باشن واستفاده هم نکرده باشن یه چندتایی مثال میزنم ... البته به کسی برنخوره خواهشا .. "حالم ازت بهم میخوره "اشغالی بیش نیستی " نمیخوام ریختتو ببینم صداتو بشنوم "خیلی ... .. .. . ............................." و ازاین جورحرفا به نظرتون کارسازه ؟ من فک میکنم اخرین وبهترین راه برای ادمایی که هیچ جوری ادب نمیشن ! 12 لینک به دیدگاه
penniless 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ آدمي رو فقط با نرمش ميشه آدمش كرد نه با كرنش...!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باهرکسی هر جور برخورد بکنی اونم همون جور عکس العمل نشون میده... 3 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نظرتو ن در مورد تحقیر وتوهین به هرشکلی مستقیم غیر مستقیم ، مورب ، کات دار ، کاشته ....خلاصه هرجور فک میکنیدچیه ؟(غلطه املایی و نکات دستوری و تایپی هم ازاد ازاد هر جور راحتید بگید ) ممکنه بعضیها تا حالا نشنیده باشن واستفاده هم نکرده باشن یه چندتایی مثال میزنم ... البته به کسی برنخوره خواهشا .. "حالم ازت بهم میخوره "اشغالی بیش نیستی " نمیخوام ریختتو ببینم صداتو بشنوم "خیلی ... .. .. . ............................." و ازاین جورحرفا به نظرتون کارسازه ؟ من فک میکنم اخرین وبهترین راه برای ادمایی که هیچ جوری ادب نمیشن ! به نظرم خوبه، فقط وقتشو بیشتر کنن حالا واسه اینکه اسپم نشه به نظرم برا بعضیا این مدل حرف زدن کار سازه، شاید طرف به خودش بیاد و به فکره تحوله اساسی بیوفته لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یکی هس همه جور باهاش حرف میزنن بازم نبفهمه فک می کنه خداس 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باهرکسی هر جور برخورد بکنی اونم همون جور عکس العمل نشون میده... من با ستاره موافقم با هرکسی هرجوری برخورد کنی همون جور باهات برخورد می کنه 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ گاهی اوقات اونقد جواب میده که زندگی آدم تغییر میکنه . . .! کاش همیشه اینطوری تحقیر شیم . . .!!! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ گاهی اوقات اونقد جواب میده که زندگی آدم تغییر میکنه . . .!کاش همیشه اینطوری تحقیر شیم . . .!!! منظورت تحریک کننده خوبیه ..ادمو به خودش میاره .. یعنی چه اینجوری تحقیر میشدیم ؟ لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ منظورت تحریک کننده خوبیه ..ادمو به خودش میاره ..یعنی چه اینجوری تحقیر میشدیم ؟ دقیقا . . .! کاش یکی که قبولش داشتیم و خیلی ازمون بالاتر بود تحقیرمون میکرد ولی حیف که خیلیا فک میکنن کار درستی نیست . . .!!! 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا . . .! کاش یکی که قبولش داشتیم و خیلی ازمون بالاتر بود تحقیرمون میکرد ولی حیف که خیلیا فک میکنن کار درستی نیست . . .!!! مثلا کاری که مربیهای ورزشی انجام میدن ... مربی شیلی دیشب یادته که ؟ یا یه مربی کشتی داشتیم که هرکه تجت تاثیر جو سالن بودو با سیلی تجریک میکرد و میگفت بریز اون ترسنو ...بریز .. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اين حرفا کار ادماي بده... :babygirl: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یکی هس همه جور باهاش حرف میزنن بازم نبفهمه فک می کنه خداس دختر خوب چرا با گوشه کنایه حرف میزنی راحت باش .... بگو رک وپوس کنده . لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اين حرفا کار ادماي بده... :babygirl: وختی یه خانمی تنها وسیله دفایش همین جملات باشه تا شر بدترین ادما رو از خودش دور کنه بازم همین حرفو میزدی ...ها ؟ سالی خیلی بهت میومد ! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وختی یه خانمی تنها وسیله دفایش همین جملات باشه تا شر بدترین ادما رو از خودش دور کنه بازم همین حرفو میزدی ...ها ؟ سالی خیلی بهت میومد ! بنظر اين جملات براي هيچ کس نميتونه وسيله دفاعي و بنظرم راه راي خيلي بهتري براي خلاصي از دست مزاحم هست البت براي يه خانوم محترم و با شخصيت... سالي ديگه خز شد!! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بنظر اين جملات براي هيچ کس نميتونه وسيله دفاعي و بنظرم راه راي خيلي بهتري براي خلاصي از دست مزاحم هست البت براي يه خانوم محترم و با شخصيت... سالي ديگه خز شد!! ببین پیانیس تجقیر فقط اون جملات نیس گاهی وقتا یه نگاه سرد و معنی دار هم میتونه تجقیر و توهین باشه البته بعضی ادما زگیل تر از اون هستند که روشون تاثیر گذار باشه ادرمورد روش دفاعیشم بگم که همونطور که مجبت کردن جذب میکنه توهینم دفع 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ببین پیانیس تجقیر فقط اون جملات نیس گاهی وقتا یه نگاه سرد و معنی دار هم میتونه تجقیر و توهین باشه البته بعضی ادما زگیل تر از اون هستند که روشون تاثیر گذار باشه ادرمورد روش دفاعیشم بگم که همونطور که مجبت کردن جذب میکنه توهینم دفع خوب اينا همه بستگي به سطح شعور و آگاهي هر کس داره که به چه نحوي اطرافيانش رو جذب و دفع بکنه!! هر کس براي خودش روشي داره بايد ببينيم برداشت خودمون از اين رفتارها و عکسالعمل ها چي هست. مرسي 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نظرتو ن در مورد تحقیر وتوهین به هرشکلی مستقیم غیر مستقیم ، مورب ، کات دار ، کاشته ....خلاصه هرجور فک میکنیدچیه ؟ ممکنه بعضیها تا حالا نشنیده باشن واستفاده هم نکرده باشن یه چندتایی مثال میزنم ... البته به کسی برنخوره خواهشا .. "حالم ازت بهم میخوره "اشغالی بیش نیستی " نمیخوام ریختتو ببینم صداتو بشنوم "خیلی ... و ازاین جورحرفا به نظرتون کارسازه ؟ من فک میکنم اخرین وبهترین راه برای ادمایی که هیچ جوری ادب نمیشن ! بار اول که من این جملات پائین رو خوندم احساس کردم اینا یه جور تحقیر هستش. یعنی چی ناراحت میشی ...بیخودی قصیه رو جدی می گیری .. نکنه راست راستی فک کردی اینجا دنیای واقعیه .. بابا بی خیال اینجا همه چیش مجازی ،ناراحتی دعوا هاش ، بجث ها و جتی دوس داشتناش ... چیزای مجازی یا عیر واقعی هم هیچ ارزشی ندارن..تو هم الکی بهش دل خوش نباش .. حالا تو همه اینا شاید یه کم بشه رو شوخی ها و خوش گدرو شادیاش حساب باز کرد و لی الباقی مفت ارزش نداره .. پس الگه کسی بهت چیزی گفت اولا جدی نگیر دوما تو هم جوابش و بده اما نه جدی از قدیم گفتن به چیز(یا کسی ) که دل نداره دل نبند . بعد فکر کردم شاید دلیلی داشته و یا مخاطب خاصی داشته . اما در کل تحقیر و توهین با تذکر و جر و بحث فرق داره. من از تذکر دادن و تذکر گرفتن خوشم میاد , چون سازنده است. ولی اگه یک نفر بی مزه گی کنه ناراحت میشم. ولی بازم تحقیرش نمیکنم. سخت تذکر میدم. اصرار که بکنه , قطع رابطه میکنم. کلآ تحقیر بسیار بده ولی تذکر دوستانه و یا بزرگوارانه لازمه. بنظر من کسی که کار بدی میکنه و یا حرف بدی میزنه , خودش هم میدونه که جوابش چی خواهد بود. مشکل اینه که بقیه رو هم ناراحت میکنه و یا جوّ محیط رو نا امن میکنه که اصلآ خوب نیست. مرسی 3 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ کلآ تحقیر بسیار بده ولی تذکر دوستانه و یا بزرگوارانه لازمه. نظر من به ایشان نزدیک تر است . . .!!! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بار اول که من این جملات پائین رو خوندم احساس کردم اینا یه جور تحقیر هستش. یعنی چی ناراحت میشی ...بیخودی قصیه رو جدی می گیری .. نکنه راست راستی فک کردی اینجا دنیای واقعیه .. بابا بی خیال اینجا همه چیش مجازی ،ناراحتی دعوا هاش ، بجث ها و جتی دوس داشتناش ... چیزای مجازی یا عیر واقعی هم هیچ ارزشی ندارن..تو هم الکی بهش دل خوش نباش .. حالا تو همه اینا شاید یه کم بشه رو شوخی ها و خوش گدرو شادیاش حساب باز کرد و لی الباقی مفت ارزش نداره .. پس الگه کسی بهت چیزی گفت اولا جدی نگیر دوما تو هم جوابش و بده اما نه جدی از قدیم گفتن به چیز(یا کسی ) که دل نداره دل نبند . بعد فکر کردم شاید دلیلی داشته و یا مخاطب خاصی داشته . اما در کل تحقیر و توهین با تذکر و جر و بحث فرق داره. من از تذکر دادن و تذکر گرفتن خوشم میاد , چون سازنده است. ولی اگه یک نفر بی مزه گی کنه ناراحت میشم. ولی بازم تحقیرش نمیکنم. سخت تذکر میدم. اصرار که بکنه , قطع رابطه میکنم. کلآ تحقیر بسیار بده ولی تذکر دوستانه و یا بزرگوارانه لازمه. بنظر من کسی که کار بدی میکنه و یا حرف بدی میزنه , خودش هم میدونه که جوابش چی خواهد بود. مشکل اینه که بقیه رو هم ناراحت میکنه و یا جوّ محیط رو نا امن میکنه که اصلآ خوب نیست. مرسی اینا که بیشتر شبی دل داری تا تجقیر ، این حرفا چیه ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده