سعید میرشکار مقدم 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۹ به نام خدا موضوع انشاء: دوست دارم در آینده چه کاره شوم؟ (معلم) هروقت پای شغل در میان است ممکن است هرکس نظر و عقیده خودش را داشته باشد و اینجور نیست که همه یک شغل و یک راه را در زندگی انتخاب کنند. من شغل مورد نظر خود را بر اساس علاقه و پشتکار خودم انتخاب کردم که معلّمی است. زیرا شغل انبیاء است و بسیار تلاش و کوشش میخواهد ، که بتوانی درس را به دانش آموزان خود آموزش دهی. هر دانش آموزی که بخواهد شغل مورد علاقهٔ خود را انتخاب کند باید پایه به پایه درس خود را ادامه دهد که معلّمی ، نقش بسزایی دارد. من فکر میکردم که معلّمی ، شغل بسیار آسانی است ولی وقتی میبینم ، هر شغلی سختی خودش را دارد. درست است اگر سخت باشد اما شیرینی های خود را هم دارد و وقتی که میبینی محصل خود به مقام بالایی رسیده بسیار خوشحال میشوی و به خود افتخار می کنی. معلم هر حرفی که به دانش آموزان خود میزند به ضرر آنها نیست بلکه به نفع آنهاست که در جامعه و آینده خود موفق باشند و متأسفانه بعضی از دانش آموزان در درس خود کوتاهی میکنند و زمانی از خواب غفلت بیدار میشوند که دیگر دیر شده و کار از کار گذشته. پایان 1 لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۹ در در 3 اسفند 1399 در 12:21، سعید میرشکار مقدم گفته است : به نام خدا موضوع انشاء: دوست دارم در آینده چه کاره شوم؟ (معلم) هروقت پای شغل در میان است ممکن است هرکس نظر و عقیده خودش را داشته باشد و اینجور نیست که همه یک شغل و یک راه را در زندگی انتخاب کنند. من شغل مورد نظر خود را بر اساس علاقه و پشتکار خودم انتخاب کردم که معلّمی است. زیرا شغل انبیاء است و بسیار تلاش و کوشش میخواهد ، که بتوانی درس را به دانش آموزان خود آموزش دهی. هر دانش آموزی که بخواهد شغل مورد علاقهٔ خود را انتخاب کند باید پایه به پایه درس خود را ادامه دهد که معلّمی ، نقش بسزایی دارد. من فکر میکردم که معلّمی ، شغل بسیار آسانی است ولی وقتی میبینم ، هر شغلی سختی خودش را دارد. درست است اگر سخت باشد اما شیرینی های خود را هم دارد و وقتی که میبینی محصل خود به مقام بالایی رسیده بسیار خوشحال میشوی و به خود افتخار می کنی. معلم هر حرفی که به دانش آموزان خود میزند به ضرر آنها نیست بلکه به نفع آنهاست که در جامعه و آینده خود موفق باشند و متأسفانه بعضی از دانش آموزان در درس خود کوتاهی میکنند و زمانی از خواب غفلت بیدار میشوند که دیگر دیر شده و کار از کار گذشته. پایان تا اینجاشو گرفتم ، گام بعدی چیه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده