butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اين سهيل کدوم سهيله ؟اين سهيله ؟ يا اون سهيله ؟ همون سهیله! 2 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ یعنی سهیل تعطیله؟ تا کی تعطیله؟ اون که هميشه تعطيله :icon_pf (34): هر وقت تعطيل نبود بايد تعجب کني لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ همون سهیله! آهان فهميدم همون سهيله 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سهیل سهیله.این سهیلو اون سهیل نداره 1 لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ............................. کاش من یه کم عقل داشتم........................ لرد یه عقلی به تو یه پولی هم به من 2 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سهیل سهیله.این سهیلو اون سهیل نداره مطمئني اين سهيل اون سهيل نداره لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آهان فهميدم همون سهيله دقیقا:ws2: لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ لرد یه عقلی به تو یه پولی هم به من :ws28: لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شماها که سهیل رو دیدین بگین چه شکلیه؟ لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ لرد یه عقلی به تو یه پولی هم به من پول داشته باشی و عقل نداشته باشی به چه درد میخوره؟ بیا تو هم طلب عقل کن.. 1 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا:ws2: ميبيني داداشي آجيت چه باهوشه 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ شماها که سهیل رو دیدین بگین چه شکلیه؟ شبیه احمدی نجات لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پول داشته باشی و عقل نداشته باشی به چه درد میخوره؟ بیا تو هم طلب عقل کن.. هرکسی چیزیو طلب می کنه که نداره 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ هرکسی چیزیو طلب می کنه که نداره خیلی وقت بود خیت نشده بودم.... جمله ناپلون به پادشاه انگلیس بود ...آره؟ لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلی وقت بود خیت نشده بودم.... جمله ناپلون به پادشاه انگلیس بود ...آره؟ زیاد ناراحت نشواین از اون جملاتیه که هر صد سال یه بار به زبون آتوسا میاد و البته نمیدونه معنیش چی میشه! 3 لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خیلی وقت بود خیت نشده بودم.... جمله ناپلون به پادشاه انگلیس بود ...آره؟ تا من اینجا هستم غصه ی خیت شدنت رو نخور قول میدم روزی یه بار ادای دین کنم زیاد ناراحت نشواین از اون جملاتیه که هر صد سال یه بار به زبون آتوسا میاد و البته نمیدونه معنیش چی میشه! کوفت درد مرض کی گفته تو کار بزرگترا دخالت کنی؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: اون سهيل بياد اينا رو ببينه خودشو ميکشه :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: اون سهيل بياد اينا رو ببينه خودشو ميکشه :banel_smiley_52: سهیل قبلاً مرده اینارو ببینه سر از گور به در میاره 1 لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ حیف که الان میاد سهیل همه عکساشو پاک میکنه! 1 لینک به دیدگاه
samira3242 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ منو نمیگه ها!! شاید هم سمیراست! نه خيرم احتمالا خواهر سهيله چون من شنيدم خيلي شبيه همن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده