Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۹ سلام مقداری الکل ضد عفونی هست که دقت که کردم ته پت الکل رسوب زرد رنگی می بندد علت چیست؟ مواد تشکیل دهنده الکل 70 درصد : اتانول 70 درصد ، گلیسیرین ، آب دیونیزه ، اسانس لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۹ ندیده بودم این تاپیکو........ نمیشه گفت اسانسش رسوب کرده چون کسی این مقدار اسانس نمیزنه و گلیسیرینم نا محلول نمیشه و فقط میتونم بگم ته پت (منظورم ظرفشه) آلوده بوده و موقع پر کردن متوجه نشدن و پر شده ندیدن..... از این الکل های آبی رنگ که با ایزوپروپیل یا اتانول میسازن برای لوازم شخصی مثل گوشی موبایل استفاده نکن ....زیاد تفاوتی با هم ندارن یکسری گلیکول میزنن یکسری گلیسیرین و..... اما برای گوشی موشی استفاده نکن و به دستو بالتم زدی در اسرع وقت آب بکش ...... من از اینا اصلا استفاده نمیکنم ........... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۹ در 14 ساعت قبل، Anabolic گفته است : ندیده بودم این تاپیکو........ نمیشه گفت اسانسش رسوب کرده چون کسی این مقدار اسانس نمیزنه و گلیسیرینم نا محلول نمیشه و فقط میتونم بگم ته پت (منظورم ظرفشه) آلوده بوده و موقع پر کردن متوجه نشدن و پر شده ندیدن..... از این الکل های آبی رنگ که با ایزوپروپیل یا اتانول میسازن برای لوازم شخصی مثل گوشی موبایل استفاده نکن ....زیاد تفاوتی با هم ندارن یکسری گلیکول میزنن یکسری گلیسیرین و..... اما برای گوشی موشی استفاده نکن و به دستو بالتم زدی در اسرع وقت آب بکش ...... من از اینا اصلا استفاده نمیکنم ........... سلام خسته نباشید چرا نباید برای گوشی یا دست استفاده کنم ؟ ایا علت اسانس و گلیسیرین داخلش است پیشنهاد شما کدام الکل است ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده