mim-shimi 25686 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 سلام به همه دوستان همونطور که خودتون میدونین کاربرای تالارمون فعالیت زیادی تو تالار ندارن گفتم بهتره نظراتمون و دلایل عدم فعالیت رو بگیم و با کمک هم فعالیتمون رو بیشتر و بهتر کنیم به امید موفقیت 9
حـامد 584 ارسال شده در 28 شهریور، 2010 سلام فکر میکنم تجربه در باشگاه مهندسان ثابت کرده بیشتر کاربرا به بحث های صنعتی خیلی علاقه مند هستند که در اینجا بهش زیاد پرداخته نشده 7
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2010 سلام فکر میکنم تجربه در باشگاه مهندسان ثابت کرده بیشتر کاربرا به بحث های صنعتی خیلی علاقه مند هستند که در اینجا بهش زیاد پرداخته نشده منظورتون از بحث های صنعتی بحث هایی مثل تجربه های مهندس شیمی هست که تاپیکش زده شده؟ موافقم با حرفتون.متاسفانه کاربرای زیادی هستن که هنوز دانشجو هستن (مثل خود بنده) و تجربه ای در این زمینه ها ندارن فکر میکنم دوستان شاغل تو این زمینه خیلی موثرن 6
محمــد 4415 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 سلام یه زیر تالار برای صنایع غذایی هم راه بندازین ممنون میشم 3
marziyeh66 46 ارسال شده در 9 آبان، 2011 اگر در مورد شیمی آلی و شیمی تجزیه وشیمی فیزیک هم اطلاعاتی قراربدید فرم نظرسنجیتون تکمیل میشه 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 21 مهر، 2012 من یکی به نوبه ی خودم اعتراف میکنم که اصلا فعالیتی نداشتم.w16ولی چون حالا دیگه فرصت بیشتری دارم قول میدم بیشتر فعالیت کنم. که یه سروسامانی به انجمن بدیم. 7
ara engineer 1866 ارسال شده در 13 دی، 2012 من به عنوان کاربر تازه وارد هیجان تالارو کم میبینم به نظرم با تایپیک های جدید و پر انرژی بچه هارو فعال کنید البته هرکس باید اول خودشو فعال کنه!!!!:hapydancsmil: 7
alimec 23102 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 همون ترجمه چکیده و نتایج مقالات و البته زوم روی یک موضوع در حالت تعلیق نمونه. فک کنم خانم مدیر و فرنوش از همین الان پایه همکاری باشن ایضا من. فعلا سه نفری با انتخاب یه موضوع پیش بریم تا.. موضوع انتخابی من:بحث نان سیالات:بررسی افزایش افت فشار در اثر افزودن نانو پودرها در مبدل های حرارتی حتی موضوع رو می تونیم ریزتر کنیم تا راحتتر بشیم و در اون قسمت بیشتر مسلط بشیم 7
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 همون ترجمه چکیده و نتایج مقالات و البته زوم روی یک موضوع در حالت تعلیق نمونه. فک کنم خانم مدیر و فرنوش از همین الان پایه همکاری باشن ایضا من. فعلا سه نفری با انتخاب یه موضوع پیش بریم تا..موضوع انتخابی من:بحث نان سیالات:بررسی افزایش افت فشار در اثر افزودن نانو پودرها در مبدل های حرارتی حتی موضوع رو می تونیم ریزتر کنیم تا راحتتر بشیم و در اون قسمت بیشتر مسلط بشیم ممنون سایر دوستان هم برای همکاری آمادن با بچه های تالار ترجمه صحبت میشه تا هممون با هم موضوع رو انتخاب کنیم و به زودی شروع کنیم ترجمه رو پیگیر کارها هستم 5
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2013 مختصر و مفید ایشالا ترجمه پیش بره یه کم، سال آینده(سه هفته دیگه) برنامشو میریزیم مهلت ارسال ترجمه ها رو یه روز اضافه میکنم دوستان تا سه شنبه شب بدین 5
alimec 23102 ارسال شده در 3 خرداد، 2013 مختصر و مفیدایشالا ترجمه پیش بره یه کم، سال آینده(سه هفته دیگه) برنامشو میریزیم مهلت ارسال ترجمه ها رو یه روز اضافه میکنم دوستان تا سه شنبه شب بدین به علی آقا پس پی دی اف شد برای من.. 5
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2013 پس پی دی اف شد برای من.. اصلاحش کردم اگه فرصت ندارین که ایشالا چارمی بفرستین برای من 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 خرداد، 2013 مختصر و مفیدایشالا ترجمه پیش بره یه کم، سال آینده(سه هفته دیگه) برنامشو میریزیم مهلت ارسال ترجمه ها رو یه روز اضافه میکنم دوستان تا سه شنبه شب بدین چه خوب. 3
ارسال های توصیه شده