dariushsadq 4 ارسال شده در 30 بهمن، 2020 سلام دوستان من یه پسری دارم ازم تاب نوزاد میخواد چون وزنش زیاده و شبیه نوزاد نیس و کمی بزرگتره ولی تاب نوزاد میخواد که نمیتونم تو سایز این پیدا کنم؟ بنظرتون از کجا میتونم چنین چیزی پیدا کنم؟ لطفا اگه اطلاعی دارید کمکم کنید. ممنونم
rozhin2008 4 ارسال شده در 1 اسفند، 2020 سلام من جایی رو نمیشناسم ولی یه تجربه دارم که میخاستم باهاتون به اشتراک بذارم اونم اینه که اگر کوچولوتون وزنش زیاده حتما حتما از تاب هایی با اندازه ی بزرگتر بخرید چون من خودم یکی برای دخترم خریدم ولی به سایزش توجه نکردم و هم دخترم جا نشد تو تابش هم این که وزنش زیاد بود و بند هاش خیلی ظریف بود و ترسیدم بذارمش که نیوفته و بلا استفاده موند پس قبل از اینکه بخرید خیلی حواستون باشه به سایز تاب حالا پسر گلتون چند سالش هست؟ 1
dariushsadq 4 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2020 در 4 ساعت قبل، rozhin2008 گفته است : سلام من جایی رو نمیشناسم ولی یه تجربه دارم که میخاستم باهاتون به اشتراک بذارم اونم اینه که اگر کوچولوتون وزنش زیاده حتما حتما از تاب هایی با اندازه ی بزرگتر بخرید چون من خودم یکی برای دخترم خریدم ولی به سایزش توجه نکردم و هم دخترم جا نشد تو تابش هم این که وزنش زیاد بود و بند هاش خیلی ظریف بود و ترسیدم بذارمش که نیوفته و بلا استفاده موند پس قبل از اینکه بخرید خیلی حواستون باشه به سایز تاب حالا پسر گلتون چند سالش هست؟ 5 سالشه ولی 35 کیلو وزنشه
ارسال های توصیه شده