Mary_77 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۹ سلام وقتتون بخیر ببخشید من سرانه ومساحت کاربری های مناطق اهواز میخوام ببینم درسال ۱۳۹۷ یا ۹۸ سرانه ومساحت کاربریهای ۸ منطقه چقد شده میتونید راهنماییم کنید لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، Mary_77 گفته است : سلام وقتتون بخیر ببخشید من سرانه ومساحت کاربری های مناطق اهواز میخوام ببینم درسال ۱۳۹۷ یا ۹۸ سرانه ومساحت کاربریهای ۸ منطقه چقد شده میتونید راهنماییم کنید سلام. برداشت کلی مساحت و سرانه های کاربری اراضی یک شهر معمولا موقع تهیه طرح جامع و طرح تفصیلی انجام میشه. متأسفانه هنوز با مکانیزه شدن سیستم اطلاعات شهری خیلی فاصله داریم و شاید فقط بعضی از شهرها مثل تهران 10،20 درصد تونستن تو این زمینه پیشرفتایی داشته باشن. لینک به دیدگاه
0 Mary_77 0 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۹ ببخشید الان این سرانه و اطلاعاتی که در طرح جامع ۹۷ هست براساس وضع موجود سال ۹۵ هست؟ لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۹ در 14 ساعت قبل، Mary_77 گفته است : ببخشید الان این سرانه و اطلاعاتی که در طرح جامع ۹۷ هست براساس وضع موجود سال ۹۵ هست؟ سال 97 سال تصویب طرح هست، برداشت و مطالعات قبل از اون انجام شده. تو لینک زیر مطالعات طرح راهبردی سال 88 و طرح جامع سال 97 هست: همونطور که تو گزارش شناخت و بخش کاربری ها ذکر شده، اطلاعات مربوط به سال 95 هستش. لینک به دیدگاه
سوال
Mary_77 0
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من سرانه ومساحت کاربری های مناطق اهواز میخوام ببینم درسال ۱۳۹۷ یا ۹۸ سرانه ومساحت کاربریهای ۸ منطقه چقد شده میتونید راهنماییم کنید
لینک به دیدگاه
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده