رفتن به مطلب

ویژگی های یک مسواک خوب


ارسال های توصیه شده

  1. مسواک خوب بایستی نرم و از نظر اندازه کوچک باشد.مسواک های نرم نایلونی که انتهای موهای آن گرد و پخ شده ترجیح داده می شوند.
  2. الیاف مسواک خوب باید در عرض در 4-3 ردیف و در طول در 12-10 ردیف قرار گرفته باشند.
  3. اندازه سر مسواک خوب باید متناسب با دهان فرد باشد و همچنین لازم است مسواک کودکان کوچکتر از بزرگسالان باشد.مسواک به طول دو سانتیمتر برای کودکان مناسب است.
  4. تعداد کلاف‌های موئی و یا نایلونی مسواک در حدود ۲۰ تا ۴۰ کلاف، برحسب کوچکی یا بزرگی مسواک می باشد. تعداد رشته‌های نایلونی و یا موئی در هر کلاف حدود ۲۰ تا ۴۰ رشته برحسب نرمی و زبری موهای مسواک می‌باشد که این تعداد در مسواک‌های نرم بیشتر از مسواک‌های زبر است.
  5. آزمایش‌های مختلف نشان داده‌اند که چنانچه قسمت موئی مسواک به شکل ۸ باشد (یعنی قسمت جلوی مسواک یک کلاف و بعد به تدریج مانند مثلث کلاف‌هایی قرار گیرند)، امکان پاک کردن پلاک میکروبی و بقایای غذا از بین دندان‌ها بیشتر است و مسواک خوب است.
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...