رفتن به مطلب

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا


ارسال های توصیه شده

پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای كلاسیك ایتالیایی است.

 

مواد لازم برای یك پیتزای بزرگ كه مخصوص هشت نفر است:

ریحان تازه: یك بسته كوچك،‌ حدود 100 گرم

پنیر موزارلا: ‌250- 200 گرم

گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود.

سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی كه روی سطح خمیر را بپوشاند.

خمیر پیتزا:‌ یك عدد بزرگ

نمك و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید.

• سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری كه سطح خمیر را بپوشاند.

• روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش كنید.[آشنایی با خواص چای ریحان]

• روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را مطابق عكس بچینید.

margherita_pizza_2.jpg

 

margherita_pizza_3.jpg

• پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

پنیرش سفت تر باشه بهتره این نوع پنیر زیاد بدرد پیتزا نمیخوره مثلا گاودا بهتره .. ارگانو هم روش بریزند خیلی خوب میشن معمولا میریزن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...