afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای كلاسیك ایتالیایی است. مواد لازم برای یك پیتزای بزرگ كه مخصوص هشت نفر است: ریحان تازه: یك بسته كوچك، حدود 100 گرم پنیر موزارلا: 250- 200 گرم گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی كه روی سطح خمیر را بپوشاند. خمیر پیتزا: یك عدد بزرگ نمك و فلفل به اندازه لازم طرز تهیه: • فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید. • سس گوجهفرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری كه سطح خمیر را بپوشاند. • روی سسها برگهای ریحان را پخش كنید.[آشنایی با خواص چای ریحان] • روی برگهای ریحان، گوجه فرنگیها را مطابق عكس بچینید. • پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانیكه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
abie bicaran 2,325 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ مرسی آفا جون ولی به نظرت خوشمزه می شه؟ نمیدونم ، خودم که امتحان نکردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ پنیرش سفت تر باشه بهتره این نوع پنیر زیاد بدرد پیتزا نمیخوره مثلا گاودا بهتره .. ارگانو هم روش بریزند خیلی خوب میشن معمولا میریزن نقل قول لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم ، خودم که امتحان نکردم عافا جان فکر کنم بجای نقل قول دکمه ویرایش رو برای دوستمون زدی نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .