afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای كلاسیك ایتالیایی است. مواد لازم برای یك پیتزای بزرگ كه مخصوص هشت نفر است: ریحان تازه: یك بسته كوچك، حدود 100 گرم پنیر موزارلا: 250- 200 گرم گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازك حلقه حلقه شود. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی كه روی سطح خمیر را بپوشاند. خمیر پیتزا: یك عدد بزرگ نمك و فلفل به اندازه لازم طرز تهیه: • فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم كنید. • سس گوجهفرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری كه سطح خمیر را بپوشاند. • روی سسها برگهای ریحان را پخش كنید.[آشنایی با خواص چای ریحان] • روی برگهای ریحان، گوجه فرنگیها را مطابق عكس بچینید. • پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانیكه رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید. 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ مرسی آفا جون ولی به نظرت خوشمزه می شه؟ نمیدونم ، خودم که امتحان نکردم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ پنیرش سفت تر باشه بهتره این نوع پنیر زیاد بدرد پیتزا نمیخوره مثلا گاودا بهتره .. ارگانو هم روش بریزند خیلی خوب میشن معمولا میریزن لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم ، خودم که امتحان نکردم عافا جان فکر کنم بجای نقل قول دکمه ویرایش رو برای دوستمون زدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده