Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ سلام آیا می دونید برای اعتراض به حذف یارانه باید چه مراحلی را طی کرد ؟ سرپرست محترم خانوار فرآیند رسیدگی به شرح زیر است: • دریافت پیامک از سرشماره YARANEH • مراجعه به پیشخوان دولت (لیست مراکز فعال پیشخوان) و دریافت کد رهگیری • ورود به سامانه با کد رهگیری بعد از 48 ساعت در سایتش اینجوری نوشته ولی پیشخوان کار انجام نمی دهد چون مراجعه کردم ولی نه شنیدم. گفتند پلیس 10+ باید بری ولی نشد آنها هم گفتن باید بری میدان فاطمی اینجوری که پیداست اونها هم قراره پاس بدن دوستان اگر اطلاعی دارن لطفا راهنمایی بفرمایید . لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، Mohammad-Ali گفته است : سلام آیا می دونید برای اعتراض به حذف یارانه باید چه مراحلی را طی کرد ؟ سرپرست محترم خانوار فرآیند رسیدگی به شرح زیر است: • دریافت پیامک از سرشماره YARANEH • مراجعه به پیشخوان دولت (لیست مراکز فعال پیشخوان) و دریافت کد رهگیری • ورود به سامانه با کد رهگیری بعد از 48 ساعت در سایتش اینجوری نوشته ولی پیشخوان کار انجام نمی دهد چون مراجعه کردم ولی نه شنیدم. گفتند پلیس 10+ باید بری ولی نشد آنها هم گفتن باید بری میدان فاطمی اینجوری که پیداست اونها هم قراره پاس بدن دوستان اگر اطلاعی دارن لطفا راهنمایی بفرمایید . اعتراض؟ مهاجرت کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۹ در 31 دقیقه قبل، Mohammad Aref گفته است : اعتراض؟ مهاجرت کردی؟ کی من غلط کنم اعتراض کنم فقط می خوام بگم میشه وصل کنید لطفا خواهشا چه جالب خوب شد گفتی من الان نروژم ولی می خوام از ایران یارانه بگیرم چون تو نروژ فقر و فلاکت زیاده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده