Nima-kl 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ سلام دوستان من دنبال یک سنسور هستم که بتونه در یک طول خاص (مثلا ۵ سانت) مقدار نیروی واره رو اندازهگیری کنه. چیزی مثل سنسور های FSR اما خیلی دقیق تر. میخوام با استفاده از این سنسور حرکت های خیلی کوچک زیر پوست رو اندازه بگیرم برای همین دقتش باید خیلی بالا تر از ۰/۱ نیوتون باشه. و اینکه میخوام همزمان مثلا بتونه روی اون طول پنج سانت مقدار ۴-۵ حرکت رو اندازه بگیره (اگه نمیشه بجاش از ۴-۵ تا سنسور کوچک تر استفاده میکنم). کجا میشه همچین چیزی تهیه کرد؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ در در 9 فروردین 1399 در 17:07، Nima-kl گفته است : سلام دوستان من دنبال یک سنسور هستم که بتونه در یک طول خاص (مثلا ۵ سانت) مقدار نیروی واره رو اندازهگیری کنه. چیزی مثل سنسور های FSR اما خیلی دقیق تر. میخوام با استفاده از این سنسور حرکت های خیلی کوچک زیر پوست رو اندازه بگیرم برای همین دقتش باید خیلی بالا تر از ۰/۱ نیوتون باشه. و اینکه میخوام همزمان مثلا بتونه روی اون طول پنج سانت مقدار ۴-۵ حرکت رو اندازه بگیره (اگه نمیشه بجاش از ۴-۵ تا سنسور کوچک تر استفاده میکنم). کجا میشه همچین چیزی تهیه کرد؟ ممنون یعنی برای مصارف پزشکی میخواهید استفاده کنید؟؟ ابعادشم براتون مهمه؟؟ چه ابعادی داشته باشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده