Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2011 اسم کتابخونه چیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
sam arch 55879 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 کارهای بیارکه انگلس همیشه برام جذاب بوده،یک گروه خوب ماکت ساز و سه بعدی و صد البته دیاگرام پرداز قوی باعث شده تا اون همیشه معمار محبوب من باشه.خوب تو کارگاه آموزشی که از طرف پژوهشکده توسکال در تهران برگزار شد هم اخلاق حرفه ای خودش رو نشون داد.خوب اطلاعات خوبی بود که مطمئنن تو سایت خودش خبری از پلان ها و مقاطع ای که شما گذاشتین نیست!ممنون. 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2011 کارهای بیارکه انگلس همیشه برام جذاب بوده،یک گروه خوب ماکت ساز و سه بعدی و صد البته دیاگرام پرداز قوی باعث شده تا اون همیشه معمار محبوب من باشه.خوب تو کارگاه آموزشی که از طرف پژوهشکده توسکال در تهران برگزار شد هم اخلاق حرفه ای خودش رو نشون داد.خوب اطلاعات خوبی بود که مطمئنن تو سایت خودش خبری از پلان ها و مقاطع ای که شما گذاشتین نیست!ممنون. الان کارهاشو دیدم فوق العاده بود 3
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 سلام من که اصلا از پلان سر در نمی آرم ولی هرچی هست عکس ها جالبن 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2012 تو رو خدا ففقط پلان ندین نما ها و مقطع هاشم بدید توی سایت archdaily همه ی مدارک هست. 2
aziarchitect 11 ارسال شده در 22 تیر، 2013 عالی بود اما کاش من فایل اتوکدی اینا رو داشتم.خیلی لازمم میشه....اگه بود خوب میشد
ارسال های توصیه شده