Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ اسم کتابخونه چیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ کارهای بیارکه انگلس همیشه برام جذاب بوده،یک گروه خوب ماکت ساز و سه بعدی و صد البته دیاگرام پرداز قوی باعث شده تا اون همیشه معمار محبوب من باشه.خوب تو کارگاه آموزشی که از طرف پژوهشکده توسکال در تهران برگزار شد هم اخلاق حرفه ای خودش رو نشون داد.خوب اطلاعات خوبی بود که مطمئنن تو سایت خودش خبری از پلان ها و مقاطع ای که شما گذاشتین نیست!ممنون. 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ کارهای بیارکه انگلس همیشه برام جذاب بوده،یک گروه خوب ماکت ساز و سه بعدی و صد البته دیاگرام پرداز قوی باعث شده تا اون همیشه معمار محبوب من باشه.خوب تو کارگاه آموزشی که از طرف پژوهشکده توسکال در تهران برگزار شد هم اخلاق حرفه ای خودش رو نشون داد.خوب اطلاعات خوبی بود که مطمئنن تو سایت خودش خبری از پلان ها و مقاطع ای که شما گذاشتین نیست!ممنون. الان کارهاشو دیدم فوق العاده بود 3 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من که اصلا از پلان سر در نمی آرم ولی هرچی هست عکس ها جالبن 1 لینک به دیدگاه
199090 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ تو رو خدا ففقط پلان ندین نما ها و مقطع هاشم بدید 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ تو رو خدا ففقط پلان ندین نما ها و مقطع هاشم بدید توی سایت archdaily همه ی مدارک هست. 2 لینک به دیدگاه
aziarchitect 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عالی بود اما کاش من فایل اتوکدی اینا رو داشتم.خیلی لازمم میشه....اگه بود خوب میشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده