itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ سلام از دوستان کسی با افزونه mapplic در ووردپرس کار کرده ک منو راهنمایی کنه؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، itgirl70 گفته است : سلام از دوستان کسی با افزونه mapplic در ووردپرس کار کرده ک منو راهنمایی کنه؟ سلام. با این افزونه کار نکردم. ولی این راهنمای کار باهاش هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینطور که گفته فعلا این نقشه ها رو پشتیبانی میکنه: World Continents Europe United States (USA) Canada Australia France Germany United Kingdom (UK) Italy Netherlands Switzerland Russia China Brazil لینک به دیدگاه
itgirl70 545 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، Mohammad Aref گفته است : سلام. با این افزونه کار نکردم. ولی این راهنمای کار باهاش هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینطور که گفته فعلا این نقشه ها رو پشتیبانی میکنه: World Continents Europe United States (USA) Canada Australia France Germany United Kingdom (UK) Italy Netherlands Switzerland Russia China Brazil اره دیدمش حالا میشه نقشه خودت رو هم به صورت jpg یا svg آپلود کرد. من نقشه ایرانم به هر دو فرمت اپلود کردم فقط مشکلی ک داره این هست ک نقشه در نمایش اصلی سمت چپ نمایش می افته!!جایی هم برای تنظیمش نیست! بنظر شما میشه کاری کرد نقشه وسط صفحه بیفته؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ در در 20 اسفند 1398 در 10:22، itgirl70 گفته است : اره دیدمش حالا میشه نقشه خودت رو هم به صورت jpg یا svg آپلود کرد. من نقشه ایرانم به هر دو فرمت اپلود کردم فقط مشکلی ک داره این هست ک نقشه در نمایش اصلی سمت چپ نمایش می افته!!جایی هم برای تنظیمش نیست! بنظر شما میشه کاری کرد نقشه وسط صفحه بیفته؟ با کدهای CSS نمیشه جابجا کرد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده